نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: recno,recount,و چگونگی refresh کردن table بعد از اعمال تغییر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ragim56@yahoo.com
    پست
    101

    recno,recount,و چگونگی refresh کردن table بعد از اعمال تغییر

    باسلام
    من با اداو به یک بانک اکسس متصل شده ام و برای اینکه بعد از اعمال update بر روی جدول توسط کویری نتیجه آن را ببینم یکبار جدو ل را بسته وسپس باز میکنم الان که برای نشان دادن شماره رکوردها در رویداد change یکی از فیلدها کد نویسی کرده ام با خطای بسته بو دن جدول مواجه میشوم .سوال من این است :
    1- روش درست رفرش کردن جدولها بعد از update توسط کویری sql چیست؟
    2-روش درست نشان دادن شمار ه رکورد و تعداد کل رکوردها چیست؟(در فرم متصل به جدول)
    متشکرم
    DM1.ADTb_agasli.Close;
    SLEEP(5);
    DM1.ADTb_agasli.Open;

    ×××××××××××××××××××××××××

    recno.Caption:=inttostr(dm1.ADTb_agasli.RecNo);
    recount.Caption:=inttostr(dm1.ADTb_agasli.RecordCo unt);

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    484
    بجای بستن و دوباره بازکردن Table یا Query از متد Requery استفاده کن.

  3. #3
    در مورد جداولی که در Sql Server ایجاد می شود بدنبال RecNo نباشید ...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ragim56@yahoo.com
    پست
    101

    توضیح بیشتر requry

    با سلام
    لطفا در مورد متد requery بیشتر توضیح دهید.
    از راهنمایی شما متشکرم.

  5. #5
    با سلام

    پروسیجر Requery همون کار refresh کردن جدول را انجام می ده . با این مزیت که دیگه query را نمی بندیم و نیز مشکلات refresh رو هم نداریم.
    این پروسیجر 5 تا آپشن داره . می تونی این رو امتحان کنی.

    adoquery1.Requery([eoasyncfetch]);

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ragim56@yahoo.com
    پست
    101
    از راهنمایی شما متشکرم.

تاپیک های مشابه

  1. تغییر رزولیشن و پایین اومدن refresh rate
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 08 مهر 1386, 01:53 صبح
  2. تغییر Focus بدون Refresh
    نوشته شده توسط bardia goharbin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 18:26 عصر
  3. تغییر سایز یک table
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 13 آبان 1385, 09:43 صبح
  4. مشکل در refresh کردن کلید های یک table
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1384, 07:48 صبح
  5. با وجود بستن Table باز نمیتوانم روی فایلهای آن تغییرات بدهم
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1383, 10:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •