صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 165

نام تاپیک: ترفندهای .htaccess

  1. #121
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    اینطوری که نمیشه . شما باید از پایه بیاموزید و جریان کار رو توی دستتون بگیرید . اینطوری که شما بیان کردید متوجه شدم که چیزی زیادی در این مورد نمیدونید . کلیه اطلاعات در این تاپیک موجوده و هر عملی هم که می خواهین میتونید انجام بدید ، و فقط کافیه که خودتون تلاش و استفاده کنید .

    موفق باشید دوست من

  2. #122
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    232

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام به دوستان ، یه سوال داشتم ،

    این فایل htaccess منه :


    <Files .htaccess>

    order allow,deny

    deny from all

    </Files>

    RewriteEngine on

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

    Options -Indexes

    RewriteRule ^(.*)$ index.php?url=$1 [L,QSA]


    من یه mvc دارم ،

    که مثلا یکی از Controller ها به این صورت هست :

    category/show/music من میخوام Action که اینجا show هست را از url حذف کنم و این را تبدیل کنم به این حالت :
    category/music میشه یکی برام htaccess را برام بازنویس کنه ؟ ممنون.

  3. #123
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام. یک سوال؟؟؟؟؟؟؟؟
    کل تاپیک رو خوندم ولی نیافتم. نمی دونم شاید بود بنده متوجه نشدم.
    ببینید اگه بخوایم سطح دسترسی رو از طریق آدرس دهی ببندیم ولی از طریق خود برنامه این امکان وجود داشته باشه چکار باید بکنیم.
    مثلا ما یک پوشه به اسم Admin داریم که در اون فایل هایی مثل login.php ، index.php ، txtmanagement.php و ..... دیگه باشه. ما می خواهیم کاری کنیم که دیگه با ادرس دهی مستقیم ( مثلا در آدرس بار نوشتیم http://localhost/foldername/admin/txtmanagement.php ) این صفحه باز نشود ولی از طریق خود برنامه امکان دسترسی وجود داشته باشد.
    ببینید بنده یک سری کدهای اینجا رو تست کردم یا جواب نمی داد یا سطح دسترسی رو به طور کلی می گرفت یعنی حتی کاربر آدرس http://localhost/foldername/admin رو وارد می کرد هیچ چیز براش نمایش داده نمی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

  4. #124
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط redhat2 مشاهده تاپیک
    من دارم یه mvc مینویسم ، میخوام تمامی url هایی که تایپ می کنم در قسمت آدرس بار ، Rewrite بشه روی index.php یعنی به این صورت :

    index/controller یا index/example یعنی rewrite بشه روی index.php ولی یه صفحه ی هست به نام 404.php که نمی خوام Rerwite بشه برای اینکه تنها فقط این صفحه یعنی میزنم index/404.php rewite نشه باید چیکار

    کنم ، یعنی اطلاعات صفحه ی 404.php را نشون بده ؟
    باید موقع اجرا صفحه 404 رو به .htm در url وارد و از کد زیر استفاده نمایید :

    RewriteRule ^404\.htm$ /404.php [L]

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : دوشنبه 07 مرداد 1392 در 00:13 صبح

  5. #125
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    ببینید اگه بخوایم سطح دسترسی رو از طریق آدرس دهی ببندیم ولی از طریق خود برنامه این امکان وجود داشته باشه چکار باید بکنیم.
    مثلا ما یک پوشه به اسم Admin داریم که در اون فایل هایی مثل login.php ، index.php ، txtmanagement.php و ..... دیگه باشه. ما می خواهیم کاری کنیم که دیگه با ادرس دهی مستقیم ( مثلا در آدرس بار نوشتیم http://localhost/foldername/admin/txtmanagement.php ) این صفحه باز نشود ولی از طریق خود برنامه امکان دسترسی وجود داشته باشد.
    دوست من آدرس اصلی رو فقط و فقط خود شما میدونید و کسی هم نمیتونه در بیاره در صورتی که جایی از سایتتون لینک نکنید
    ببینید الآن شما با این حرفتون کل فایل اچ تی اکسس رو زیر سوال بردید . خب وقتی میخواهید فقط از یک آدرس وارد بشه چه لزومی داره ریرایتش کنید همون آدرس اصلی رو وارد کنید یه کم بیشتر در مورد این گونه فایل تحقیق کنید .
    موفق باشید

  6. #126

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    البنه یکی دیگه از دلایل اینترنال ارور میتونه مشکل خوب کانفیگ نشدن htaccess باشه

  7. #127

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    واسه درست کردن htaccess از این سایت استفاده کنید خیلی جالبه و کار سئو کردنو اسون کردhttp://www.htaccesseditor.com/en.shtml

  8. #128
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    این کد htaccess من
    کد HTML:
    Options +FollowSymlinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /CMS
    RewriteRule ^more/([^/]*)/([^/]*)$ more.php?more=$1&title=$2 [L]
    
    RewriteRule ^Category/([^/]*)/([^/]*)$ index.php?Category=$1&title=$2 [L]
    
    RewriteRule ^([^/]*)$ index.php?view=$1 [L]
    موقع باز کردن سایت در لوکال ادرس های فایل ها هم طبق htaccess تغییر میکنن و دیگه لود نمیشن
    کد HTML:
    <script type="text/javascript" src="frontSite/js/style.js"></script>
    سایت رو باز میکنم بعد با فایرباگ که چک میکنم.

    "NetworkError: 404 Not Found - http://localhost:81/CMS/more/2/frontSite/css/style.css"

    مشکل کجاس ؟

  9. #129
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    آدرس دهی های کل سایتت باید به صورت کامل باشه.
    آدرس فراخوانی فایل ها (css-js-jquery - .... همه)
    آدرس دهی به لینک ها ....

    مثال :
    <script type="text/javascript" src="http://www.test.com/frontSite/js/style.js"></script>or
    <a href="http://www.test.com/contact.html" > link</a

  10. #130
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    ممنون از جوابتون
    با
    کد HTML:
        <base href="http://localhost:81/CMS/">
    مشکل برطرف شذ.

  11. #131

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    راهی هست که دایرکتوری با دستور Options +Indexes برای همه بسته باشه ولی برای آی پی های بخصوص باز باشه ؟

  12. #132
    کاربر دائمی آواتار sajadpm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    162

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    با سلام

    من بر روی هاست ام 2 دامنه دارم که می خواهم یکی از دامنه ها فقط یک دایرکتوری خاص رو باز کنه و به بقیه دایرکتوری ها دسترسی نداشته باشه ! چجوری می توانم این کارو با htaccess انجام بدم . سپاس فراوان

  13. #133
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط sajadpm مشاهده تاپیک
    با سلام

    من بر روی هاست ام 2 دامنه دارم که می خواهم یکی از دامنه ها فقط یک دایرکتوری خاص رو باز کنه و به بقیه دایرکتوری ها دسترسی نداشته باشه ! چجوری می توانم این کارو با htaccess انجام بدم . سپاس فراوان
    خب موقع نوشتن دستورات htaccess آدرس دهی های فایل هارو همراه با آدرس دامنه بدید (به صورت کامل)

  14. #134
    کاربر دائمی آواتار sajadpm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    162

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    ببخشید منظورتون رو متوجه شدم . فرض کنید من دو عدد دامنه به نام های site1.com و site2.org دارم که هر دوشون روی یک هاست ست شده . و در هاست مثلا پوشه های :
    css , image , js و ... وجود دارد . حالا دامنه site1.com که می خواهم به همه پوشه دسترسی داشته باشه و بتون همه پوشه هارو باز کند ولی دامنه site2.org فقط بتونه پوشه image رو باز کند که میشه این آدرس site2.org/image رو باز کنه و بقیه پوشه ها رو نتونه باز کنه . تشکر از شما منتظر پاسختون هستم

  15. #135
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط hamidreza hushyar
    سلام
    من مطلب شما رو در مورد
    .htaccess
    خوندم. جالب بود ممنون.
    من این فایل و نوشتم و در دایرکتوری ای که مایلم تحت تاثیر عملکرد این فایل قرار بگیره ذخیره کردم، ولی هیچ نتیجه ای نمی گیرم یا به عبارتی فایل عمل نمی کنه.
    rewrite_madule
    فعال هست و کد من در این فایل اینه:
    RewriteEngine On    # Turn on the rewriting engine
    RewriteRule ^profile/([a-zA-Z]+)/?$ profile.php?user_name=$1 [NC,L]

    جایی خوندم که باید این فایل رو با استفاده از cuteftp و در مود ASCII در داریکتوری مورد نظر آپلود کنم. درسته؟
    لطفاً اگه مطلبی برای راهنمایی هست، یا من اشتباه می کنم بفرمایید.
    سپاسگزار

    AddDefaultCharset utf-8
    Options +SymLinksIfOwnerMatch
    RewriteEngine On

    RewriteRule ^profile/([^/]*)/([^/]*)/?$ profile.php?user_name=$1 [QSA,NC,L]

    خروجی آدرس دهی به این صورته :
    www.abc.com/profile/test/

    موفق باشید .

  16. #136

    Unhappy نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام خسته نباشید...

    با وجود کد

    کد HTML:
     RewriteCond %{HTTP_REFERER} domain\.ir [NC,OR]
    RewriteRule .* - [F]
    و حتی با اضافه کردن ErrorDocument 403 /403.php به .htaccess بعد از اجرای کد مسدود سازی سایت ارجاع کننده به سایتم صفحه 403 ای که اختصاصی ساختم هنگام رخ دادن این کد ولی فایل 403 دیگری به نمایش در میاد .... چیکار کنم ؟؟؟؟؟

  17. #137
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط alisongmusic مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید...

    با وجود کد

    کد HTML:
     RewriteCond %{HTTP_REFERER} domain\.ir [NC,OR]
    RewriteRule .* - [F]
    و حتی با اضافه کردن ErrorDocument 403 /403.php به .htaccess بعد از اجرای کد مسدود سازی سایت ارجاع کننده به سایتم صفحه 403 ای که اختصاصی ساختم هنگام رخ دادن این کد ولی فایل 403 دیگری به نمایش در میاد .... چیکار کنم ؟؟؟؟؟
    403 به این صورت باید بنویسی : ErrorDocument 404 http://www.test.com/403.html
    راهی هست که دایرکتوری با دستور Options +Indexes برای همه بسته باشه ولی برای آی پی های بخصوص باز باشه ؟
    بله در پست های قبلی بن کردن آی پی ها توضیح داده شده . باید کل سایت رو بن کنید و فقط دسترسی رو برای بعضی از آی پی ها باز کنید . (البته آی پی ها همیشه در حال تغییر هستند و کاربر باید آی پی استاتیک داشته باشه).

    موفق باشید

  18. #138
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    Thumbs up محافظت سایت در مقابل اسکنرها

    سلام خدمت همگی دوستان برنامه نویس
    شاید در سایت شما مشکلات امنیتی وجود داشته باشد که با یک اسکن ساده با استفاده از ابزار های کمکی نظیر Acunetix آن ها را نمایش دهد!
    در این پست میخوایم با یک httaccess از این کار جلوگیری کنیم ... :

    RewriteEngine On
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^w3af.sourceforge.net [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} dirbuster [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} nikto [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} SF [OR]
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} sqlmap [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} fimap [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} nessus [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} whatweb [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} Openvas [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} jbrofuzz [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} libwhisker [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} webshag [NC,OR]
    RewriteCond %{HTTP:Acunetix-Product} ^WVS
    RewriteRule ^.* http://127.0.0.1/ [R=301,L]
    </IfModule>


    موفق باشید

  19. #139

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    ببخشید بازم نشد همون 403 دیگری رو باز کرد حتی لینک کامل ادرس 403

    آخه مشکل عجیب اینکه وقتی ای پی رو مسدود میکنم فایل 403 اختصاصی من باز میشه ولی وقتی سایتی رو مسدود میکنمم 403 دیگری باز میشه

    ErrorDocument 404 http://www.test.com/403.html


    403 Forbidden

    Access to this resource on the server is denied!
    Powered By LiteSpeed Web Server
    LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

  20. #140
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    خب این دستور رو در ابتدای دستورات قرار بدید و بقیه دستورات در ادامه

  21. #141

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    حالا چطور میشه مثلا تو این کد گفت که اگر کسی از فلان سایتی ارجاع شد با تو جه به کد

    RewriteCond %{HTTP_REFERER} domain\.ir [NC,OR]

    براش کوکی سخته شه و اگه همون طرف اگه ادرس سایت رو مستقیم تایپ کرد یا کپی کرد در مرورگر بازهم صفحه براش نیاد ..ممنون دوست عزیزم
    آخرین ویرایش به وسیله alisongmusic : پنج شنبه 14 آذر 1392 در 15:06 عصر

  22. #142

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    کسی نیست از عزیزان کمکم کنه ؟؟؟؟؟

  23. #143

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام روز همگی بخیر
    من می خوام پسوند صفحات سایتم رو به یه پسونده دلخواه تغییر بدم
    سایتم خیلی ساده است و ایستاست با: Html, css,java نوشته شده
    راههای زیادی رو امتحان کردم متاسفانه موفق نشدم
    ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
    (امیدوارم سوالم رو در قسمته درست مطرح کرده باشم)

  24. #144

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    با سلام
    من جستجو کردم و موارد مربوطه را چک کردم اما به نتیجه نرسیدم، لطفا راهنمایی بفرمایید
    از xampp استفاده میکنم

    میخوام همه درخواستها به فایل index.php در root ارسال بشه
    مواردی که بصورت /blog/ بهمراه querystring هاش به فایل /blog.php ارسال بشه
    مواردی که بصورت post/id/ بهمراه querystring هاش به فایل /post.php ارسال بشه

    از کد زیر استفاده کردم خیلی هم باهاش کلنجار رفتم اما به نتیجه نرسیدم و پیغام خطای 500 میده



    .htaccess

    Options +FollowSymLinks -MultiViews

    RewriteEngine On
    RewriteBase /

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l

    RewriteRule ^blog/([^/]*)$ blog.php?obj_url=$1 [L,NC,QSA]

    RewriteRule ^post/([^/]*)$ post.php?obj_url=$1 [L,NC,QSA]

    RewriteRule ^(\w+)$ index.php?id=$1




    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله FirstLine : یک شنبه 28 اردیبهشت 1393 در 13:33 عصر

  25. #145

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    با سلام و تشکر از مطلب آموزنده تون
    بنده یه سوال داشتم اگر بخواهم از طریق فایل
    htaccess تمامی صفحاتی که پیغام 404 می دهند را با یک تغییر آدرس به صفحه جدیدی منتقل کنم، چه کاری باید انجام دهم.
    به طور مثال آدرس:
    www.example.com/news/item32
    را که با باز شدن در سایت پیغام خطای 404 می دهد را به صفحه
    www.example.com/old/news/item32
    تبدیل کنم.

    فقط نکته مهم اینه که صفحاتی که پیغام 404 می دهند این اتفاق بیوفتد.

  26. #146

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام و وقت بخیر
    آیا امکانش هست از طریق این فایل دانلود را محدود کرد حالا یا با حجم یا با تعداد کانکشن ها و یا بازه های زمانی مختلف ؟

  27. #147
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    دو دوست عزیز و دو پست آخر ،
    در همین تاپیک توضیح داده شده . لطفا به پست های قبل تر مراجعه نمایید قطعا به جوابتون میرسید

  28. #148

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام

    من صفحه 404.html ساختم و کد ErrorDocument 404 /404.html رو هم قرار دادم.
    اما همه صفحات رو منتقل نمی کنه به 404.html

    مثلا وقتی مینویسم:
    http://site.ir/sdfsdfsdfsdfs.png
    یا
    http://site.ir/sdfs.html
    یا کلا به صورتی که صفحه پسوند داشته باشه، صفحه به 404 منتقل میشه.
    اما اگه به صورت:
    http://site.ir/sdfsdfsdfsdfs
    یا
    http://site.ir/sdfs
    باشه به صفحه 404 منتقل نمیشه و وارد سایت میشه و میگه صفحه وجود ندارد.

    برطرف شدن این مشکل خیلی حیاتیه چون 30 هزار صفحه not found دارم توی گوگل وب مستر.
    لطفا راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله kalemati12 : پنج شنبه 11 دی 1393 در 23:58 عصر

  29. #149

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    دوستان یک کد httacess میخوام که باهاش فقط چند تا ip رو allow کنم و بقیه رو ban کنم ولی میخوام که اگر Ip جز ip های مجاز نبود، به جای اینکه اررور مجاز نبودن دسترسی رو بده، الکی اررور 404 بده! داریم همچین چیزی؟

  30. #150

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام خدمت شما
    مدت زیادیه دنبال یک کد میگردم که مطمئنم وجود خارجی داره در کدهای htacces
    در واقع یک سری افراد تازه کار شروع به ریپ زدن قالب ها با نرم افزارهایی عین Httracker یا Webcopy میکنن ولی یک سری افراد حرفه ای تر اومدن با دستوراتی که درون فایل htacces [ودشون قرار دادند دسترسی به سورس index خودشون رو بستن و بلافاصله بعد از شروع برنامه ارور میده
    از وجود این کد مطمئنم ولی هیچ کس اینو نمیدونست
    ممنون میشم کمک کنید
    باتشکر

  31. #151
    کاربر دائمی آواتار phpdev
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    101

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام دادش گلم انصافا خیلی زحمت کشیدید بابت این آموزش خیلی خوبتون

    ببین من یه مشکل بد توی این قضیه دارم . آقا به در و دیوار و جاده خاکی و اسفالت و راه آهن و سایتهای خارجی (کمی زبان بلدم) زدم ولی مشکلم حل نشدم کلی آموزش شما رو هم خوندم ولی نشد اگه مایل باشید حاضرم team wiever بزنم تا مشکلم حل بشه البته اگه شما موافق باشید .

    1 - مدل ادرس دهی توی صفحه باید چطوری باشه ؟
    2 - مدل کد htaccess باید چطوری باشه ؟

    این سایتمه ولی هرکاری کردم نتونستم درستش کنم الان این کد htaccess هست که توی هاست قرار داره ولی کار نمیکنه


    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^products/([a-zA-Z0-9]+)/([a-zA-Z0-9]+)$ products.php?title=$1&carID=$2 [QSA,NC,L]


    ببین داداش بعضی پارامترها string هست و برخی دیگر number !!
    میخوام این آدرس :
    http://charcharkhkala.com/products.php?title=آزرا&carID=0002 (البته تو این ادیتور درست نمایش داده نمیشه لینکشو گذاشتم تا خودتون مستقیم ببینید)

    البته بعضی آدرساشم اینجوریه

    بهر حال میخوام اینجوری بشه
    www.charcharkhkala.com/pro/carName/0003 البته بجای carName نام فارشی میخوام بذارم اینجا ادیتور متن درست نشون نمیده یا مثلا میتونم جاشون رو عوض کنم مثلا

    www.charcharkhkala.com/pro/0003/آزرا

    این فایلها رو هم فرستادم شما زحمت بکشید لطفا یه مثال تست شده رو برام بنویسید که حالیم بشه خیلی گیج شدم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله phpdev : دوشنبه 22 تیر 1394 در 14:39 عصر

  32. #152
    کاربر دائمی آواتار phpdev
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    101

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    آقا یکی کمک کنه لطفا .
    آخرین ویرایش به وسیله phpdev : جمعه 26 تیر 1394 در 17:19 عصر

  33. #153
    کاربر دائمی آواتار phpdev
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    101

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام عید همگی مبارک

    بالاخره درست شد. با تشکر از همه دوستان چه اونخایی که وقت گذاشتند و راه حل پیشنهاد دادند و چه اونهایی که شاید به خاطر مشغله وقت نکردند پاسخ بدهند.

    ولی بالاخره متوجه شدم مشکل از کجاست.

    اول از همه نوع آدرس دهی توی صفحه باید اینجوری باشه


    <a href="products/proName/0003" title="title">proName</a>


    بعدش توی htaccess اینو بزنید


    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^products/(.*)/(.*)$ ./products.php?title=$1&carID=$2


    و حاشو ببرید البته یه نکته داره بعضی وقتها ممکنه فایلهای استایل و اسکریپتهاتون لود نشن که باید توی صفحه مورد نظر توی head اون بالای بالا اینو بزنید . آدرس دهی :



    <base href="http://yourdomain.com/" />



    دوستان اگه مشکلی بود بگن در حد اطلاعاتم راهنمایی میکنم.

    موفق باشید.

  34. #154
    کاربر دائمی آواتار phpdev
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    101

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    یه سوال اینکه آخر دستورات [NC] یا مثلا [L] یا جلوی بعضی دستورات !-f میزنید یا [QS] یعنی چی اگه میشه با مثال بیان نمایید.

  35. #155

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    چطوری میتونم با تغییر در کد htaccess بشه
    صفحات بدون index خطا بده
    با کد Options -Indexes استفاده میکنم ولی خطای 403 میده
    راهی هست که بشه صفحات بدون کد و خطای 404 نشون بده ؟
    (لطفا کد کامل و بزارین )

  36. #156

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام بچه ها خسته نباشید یه سوال اگه بخایم به عنوان مثال اپلود پسوندی رو در یک پوشه جلوگیری کنیم باید چیکار کنیم مثلا فرض کنید پوشه فایل های اپ ما پوشه uploads هست خوب حالا هر کاربری که ثبت نام میکنه با نام کاربری خودش در داخل پوشه اپلود یه پوشه دیگه ساخته میشه تا فایل های خودشو تو پوشه خودش با یوزر خودش اپلود کنه حالا سوال اینجاست که چطور با htaccess کاری کنیم که پوشه یوزر ها در داخل پوشه uploads از اپلود کردن غیر مجاز جلوگیری کنیم من منظورم کلی هست مثلا میخام اینو بگم که چطور یه فایل htaccess تو پوشه uploads ایجاد کنم تا هواسش به داخل پوشه های یوزر ها باشه تا یوزی فایل مخرب یا پسوند غیر مجاز اپلود نکنه این سوال اول سوال دوم اینکه چطور با htaccess پسوند های مجاز رو معرفی کنم تا هر کاربر تو پوشه کاربری خودش فایل های مجاز رو اپلود کنه سوالم تقریبا یکی هست فقط میخام کد این کارو واسه htaccess بزارین با سپاس

  37. #157

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام دوستان
    کد user agent می خوام که گوگل بات allow کنه و باقیه بات ها رو deny میشه بدین
    آخرین ویرایش به وسیله hamedwollf : جمعه 01 آبان 1394 در 22:24 عصر

  38. #158
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    Thumbs up نقل قول: ترفندهای .htaccess

    با عرض شرمندگی بعد از دو سال برگشتیم به این تاپیک

    بدون مقدمه یه چند تا کد و توضیح براتون میذارم :
    با این یه خط دستور تمامی پسوندهای مثلا php رو به html تبدیل می کنید (برای سئو) . معمولا این دستور رو در انتهای فایلتون قرار بدید تا با دیگر پسوندهای html که تولید کردید قاطی و به ارور برخورد نکنید .

    RewriteRule ^(.*).html$ $1.php [L]


    یه داستان جدید در مورد گوگل اینه که باید دایرکتوری های منظم برای سایتتون ایجاد کنید برای مثال من با این کد میگم نام صفحه about.php منو تبدیل کن به یک فولدر به اسم about/

    RewriteRule ^about/$ about.php [L]

    جالب اینجاست که شما زمانی که در آدرس بار چنین وارد می کنید about/index.html با ارور مواجه میشید و در اینجا گوگل متوجه میشه که شما به طور ناشیانه ای دارید آدرس ها رو بهتر می کنید و امتیاز کمتری می گیرید . شما برای رفع این مشکل باید : برای هر دفعه تغییر آدرس برای هر یک فایل دو ریرایت انجام بدید :

    RewriteRule ^about/$ about.php [L]
    RewriteRule ^about/index.html$ about.php [L]

    با این دو خط کد می تونید از این مشکل در امان باشید .


    در سئو وقتی آدرس دهی انجام میدید که به فولدر ختم میشه باید یه جوری برنامه نویسی کنید تا آدرس دهی هاتون منظم و پله پله ایجاد بشه برای مثال :
    با ریرایت کردن یک فایل php میاید این آدرس رو درست می کنید : www.test.com/product/
    برای گروه بندی محصولات باید به این صورت آدرس دهی کنید : www.test.com/product/group/
    برای نمایش محصول باید به صورت عمل کنید : www.test.com/product/group/name.html

    اگر دقت کنید آدرس دهی ها پله پله ای شده . بارها شده جاهای مختلف دیدم که فولدر های الکی درست کردن و وقتی یه قسمتش رو پاک میکردم با خطا مواجه میشدم . این اشتباهه . پس از این به بعد می تونید آدرس های منظم تولید کنید تا در گوگل هم منظم دیده بشید ، دقیقا به همین صورت که آدرس دهی می کنید در گوگل پله پله ای نمایش داده میشید (موقع نمایش سایتتون در گوگل ، زیر عنوان سایتتون این شاخه بندی ها نمایش داده میشه)
    مثلا رکوردی که گوگل میاره :
    محصول سایت تست
    product group
    (یعنی فولدر های قبل محصول رو براتون لینک میکنه - اگر قوانین رو رعایت کنید)
    امیدوارم واضح توضیح داده باشم .
    موفق و پیروز باشید .
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : پنج شنبه 17 دی 1394 در 16:02 عصر

  39. #159

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام
    خیلی ممنون از آقای قربانی بابت راهنمایی های مفیدتون.
    بنده یه مشکلی دارم، یه سرور دانلود دارم که لینک ها به صورت مستقیم لینک داده شده، حالا میخوام هر کسی روی لینک دانلود کلیک کرد، پیام وارد کردن یوزر پسورد براش بیاد و یوزر پسوردشو که توی دیتابیس هست بزنه و اگه صحیح بود بتونه دانلود کنه
    یه نوع هست که یوزر و پسورد در فایل htpasswd ذخیره میکنی که اون هیچ بدرد بنده نمیخوره، می خوام یوزر ها رو از دیتابیس بخونه، کلی تحقیق کردم فهمیدم یه ماژول هست برای اپاچه به اسم Mod_auth_mysql اما هرچی باهاش ور رفتم کار نکرد فقط کد رو که توی htaccess میزارم ارور 500 میده صفحه
    ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه راه راحت تری هست به بنده بگید.

  40. #160

    نقل قول: ترفندهای .htaccess

    سلام خسته نباشید
    دوستان من یه راهنمایی می خوام ، چه کدی باید توی اج تی اکسز نوشت که مثلا هر لینکی از سایتمون که در یک سایت ارجاع داده شده مسدود بشه و کلا سایت رو باز نکنه ؟
    مثلا لینک های مختلفی از سایت ما توی سایت domine.com هست حالا ما چطور میتونیم این سایت domine.com رو ببریم توی لیست سیاه که ازش به سایتمون ارجاع داده نشه مثلا با کلیک بر روی لینک ها اصلا سایت ما بالا نیاد یا مثلا به یه مسیر که وجود نداره هدایت بشه مثل www.test.com/jfhfjkhkhj.php (آدرس سایت فرضی ما test.com هست)

صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •