نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اتصال به SQL از طریق برنامه نویسی

  1. #1

    اتصال به SQL از طریق برنامه نویسی

    1-من دقیقا کد اتصال به یک پایگاه داده در یک مسیر خاص را می خواهم و می خواهم از یک جدول Query بگیرم؟

    2- من می خواهم در فایل Global آدرس بانک را بدهم تا در هر صفحه ای که لازم بود به آن متصل شوم.

    در VB هر دو عمل بالا را انجام داده ام.ولی در #C نمیدونم چه کار کنم؟تازه می خواهم #C کار کنم.ولی با ASP.Net قبلا کار کرده ام.

    لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون...

  2. #2
    در MSDN سرچ کن

  3. #3

    مسیر بانک در Global

    من می خواهم در فایل Global آدرس بانک را بدهم تا در هر صفحه ای که لازم بود به آن متصل شوم.

    در VB تگ Add key در فایل Global قرار می دادم و مسیر بانک را می دادم.در #C چکار کنم؟؟؟

  4. #4

    Lightbulb

    از مثال ضمیمه شده در تاپیک زیر استفاده کنید:

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=27043

  5. #5
    ممنون از راهنمایی تون.
    ولی من می خواهم دقیقا در فایل Global باشه تا در تمام پروژه مسیر فایل در دسترس باشه.
    در VB به ترتیب زیر عمل کردم:


    ابتدا در web.config تگ زیر را قرار دادم:

    <appSettings>
    >add key="MyDBConnection" value="data source=MANAGERROOM;database=vu;integrated security=true" />
    </appSettings>


    و سپس در رویداد لود اولین فرمم نوشتم:

    Dim sqlconn As SqlConnection = New SqlConnection(ConfigurationSettings.AppSettings("M yDBConnection"))

    در #C چکار کنم؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله mah61 : پنج شنبه 10 شهریور 1384 در 10:44 صبح

  6. #6

    Lightbulb

    اگر از اول هم منظور شوالتون این بوده که این رو در بخش زیر جواب دادم:
    http://www.barnamenevis.org/sh...975#post141975

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط mah61
    ممنون از راهنمایی تون.
    ولی من می خواهم دقیقا در فایل Global باشه تا در تمام پروژه مسیر فایل در دسترس باشه.
    در VB به ترتیب زیر عمل کردم:


    ابتدا در web.config تگ زیر را قرار دادم:

    <appSettings>
    >add key="MyDBConnection" value="data source=MANAGERROOM;database=vu;integrated security=true" />
    </appSettings>


    و سپس در رویداد لود اولین فرمم نوشتم:

    Dim sqlconn As SqlConnection = New SqlConnection(ConfigurationSettings.AppSettings("M yDBConnection"))

    در #C چکار کنم؟؟؟
    کد C Sharp اش میشه:
    SqlConnection cnn = new SqlConnection(ConfigurationSettings.AppSettings["MyDBConnection"])


    چقدر فرق کرد!

  8. #8

    Unhappy

    ممنون.ولی در web config چی بنویسم؟

    تگ Add key خطا می دهد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •