نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Form1.Left کار نمی کنه ولی Left چرا ، چرا؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mafazel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    رشد
    پست
    241

    Form1.Left کار نمی کنه ولی Left چرا ، چرا؟

    سلام دوستان

    یه مورد عجیب امروز بر خوردم
    در Form1 اگر در یک باتن عبارت Form1.Left := Form1.Left+10 را بنویسید کار نمی کند اما اگر Left := Left+10 را بنویسید کار می کند.
    به نظر شما چرا اینجوریه؟ چیکار باید بکنم؟
    موردی پیش اومده که در Form2 لازمه به Form1.Left دسترسی داشته باشم.

  2. #2

    نقل قول: Form1.Left کار نمی کنه ولی Left چرا ، چرا؟

    مشکل از برنامه شماست.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  3. #3

    نقل قول: Form1.Left کار نمی کنه ولی Left چرا ، چرا؟

    موردی پیش اومده که در Form2 لازمه به Form1.Left دسترسی داشته باشم.
    اگر در Form2 این مسئله بوجود اومده، مشخص هست که شما به Form1 از داخل Form2 دسترسی ندارید. اون Left ایی هم که بهش دسترسی دارید، در واقع Left مربوط به Form2 هست، نه Form1.

    برای اینکه در یونیت مربوط به Form2 به متغیر Form1 دسترسی داشته باشید، باید یونیت مربوط به Form1 را در بخش uses یونیت مربوط به Form2 اضافه کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mafazel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    رشد
    پست
    241

    نقل قول: Form1.Left کار نمی کنه ولی Left چرا ، چرا؟

    از دوستانی که محبت کردند جواب دادند تشکر می کنم. سوالم خیلی ابتداییه خودم هم یک پروژه جدید باز کردم و اینو آزمایش کردم و مشکلی که من گفتم وجود نداشت اما توی این پروژه که گذاشتم جواب نمیده !!! شاید Setting های این پروژه این حالت رو پیش آورده. لطفا امتحان کنید و راهنماییم کنید. ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: Form1.Left کار نمی کنه ولی Left چرا ، چرا؟

    مشکل این برنامتون اینه که در یونیت پروژتون دوبار این دستور رو وارد کردید.
    Application.CreateForm(TFrmMain, FrmMain);

    یکیش رو پاک کنید مشکلتون حل میشه.
    موفق باشید.


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •