نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال در مورد انتقال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    سوال در مورد انتقال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر

    با سلام
    من دو فرم دارم می خوام با زدن یک دکمه از فرم1 مقدار تکس باکس1در تکس باکس1 فرم 2 قرار بگیره .اومدم پروپرتی modifir رو public کردم خیلی مسخرس یه جاهایی جواب می ده یه جاهایی هم جواب نمی ده.
    آخه چرا؟کل عملکرد کارمو زیر سوال برده

    AccNewCoding frm = new AccNewCoding();
    textBox1.Text = frm.textBox1.Text;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: سوال در مورد انتقال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    با سلام
    من دو فرم دارم می خوام با زدن یک دکمه از فرم1 مقدار تکس باکس1در تکس باکس1 فرم 2 قرار بگیره .اومدم پروپرتی modifir رو public کردم خیلی مسخرس یه جاهایی جواب می ده یه جاهایی هم جواب نمی ده.
    آخه چرا؟کل عملکرد کارمو زیر سوال برده

    AccNewCoding frm = new AccNewCoding();
    textBox1.Text = frm.textBox1.Text;

    قبلن در این باره گفتگو شده یکم جستجو کنید خودتون متوجه خواهید شد به هر حال من پاسخی را که قبل به دوست دیگه‌ای دادم را براتون قرار می‌امیدوارم که به کارتون بیاد موفق باشید./
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد انتقال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر

    اگه میخوای همون لحظه بدون بسته شدن فرم ها این مقادیر رو در فرو دیگه ببینی از این کد استفاده کن WindowsFormsApplication2.rar

    اگه میخوای این کار بعد از بسته شدن فرم انجام بشه از متغیر عمومی استفاده کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •