نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جستجوی فایل بر اساس قسمتی از اسم فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    جستجوی فایل بر اساس قسمتی از اسم فایل

    چطور میشه فایل های موجود در یک فولدر رو بر اساس قسمتی از اسم فایل جستجو کرد؟یعنی وقتی می نویسیم saeed بیاد تمام فایل هایی که تو اسمشون saeed هست رو بگیره.البته با یه پسوند خاص.
    منکد زیر رو برای جستجو فایل در یک فولدر نوشتم.اما خوب بقیشو نمیدونم.
    try
    {
    DirectoryInfo dir = new DirectoryInfo(Environment.CurrentDirectory+"\\Data \\");
    FileInfo[] filer = dir.GetFiles();
    int length = filer.Length;
    int i = 0;
    while (i != length)
    {
    i += 1;
    string name = filer[i].Name;
    if (name.Contains("Saeed.jpg"))
    {
    MessageBox.Show("Found Saeed");
    }
    }
    }
    catch { }

  2. #2

    نقل قول: جستجوی فایل بر اساس قسمتی از اسم فایل

    چرا از while برای حلقه استفاده کردین ؟؟ از اونجایی که طول آرایه مشخصه نیازی به while نیست ... میتونین از for یا foreach استفاده کنین ...

    foreach (FileInfo file in filer)
    {
    if (file.Extension.ToLower() == ".jpg")
    {
    if(file.Name.Contains("saeed"))
    {
    //add to list
    }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: جستجوی فایل بر اساس قسمتی از اسم فایل

    نقل قول نوشته شده توسط shytonak مشاهده تاپیک
    چطور میشه فایل های موجود در یک فولدر رو بر اساس قسمتی از اسم فایل جستجو کرد؟یعنی وقتی می نویسیم saeed بیاد تمام فایل هایی که تو اسمشون saeed هست رو بگیره.البته با یه پسوند خاص.
    منکد زیر رو برای جستجو فایل در یک فولدر نوشتم.اما خوب بقیشو نمیدونم.
    try
    {
    DirectoryInfo dir = new DirectoryInfo(Environment.CurrentDirectory+"\\Data \\");
    FileInfo[] filer = dir.GetFiles();
    int length = filer.Length;
    int i = 0;
    while (i != length)
    {
    i += 1;
    string name = filer[i].Name;
    if (name.Contains("Saeed.jpg"))
    {
    MessageBox.Show("Found Saeed");
    }
    }
    }
    catch { }
    سلام. براي اعمال فيلتر در جستجو نيازي نيست كه شما اين كار رو بصورت دستي انجام بديد. فقط كافيه در تابع GetFiles عبارت محدودكننده قرار رو بديد تا تنها فايل هاي كه با اون عبارت همخوني دارن انتخاب بشن. در كد شما بايد دوتا كاركتر ستاره در ابتدا و انتهاي نام فايل قرارداده بشه تا به نتيجه دلخواهتون برسيد.
    DirectoryInfo dir = new DirectoryInfo(Environment.CurrentDirectory + "\\Data  \\");
    FileInfo[] filer = dir.GetFiles("*Saeed*.jpg");

    foreach (FileInfo f in filer)
    MessageBox.Show(f.ToString());

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •