نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در برنامه نویسی (Quickmark SDK)

  1. #1

    مشکل در برنامه نویسی (Quickmark SDK)

    با سلام...

    من ميخوام با Quickmark SDK کار کنم ولي با مشکل مواجه میشم! فايل اجرايي رو با همراه فايلهاي DLL تو گوشي ميذارم ولي کار نميکنه البته باز ميشه ولي دکمه استارت که ميزنم از برنامه خارج ميشه هر چيزي هم که لازم داشت نصبش کردم ولي نشد که نشد! samsung mobile sdk هم لازم داشت که نصبش کردم تو گوشی یه فایل دیگه هم مخصوص مدل گوشی هست که فکر کنم باید در کنار فایل اجرایی باشه... تو ویژوال استدیو هم موقعی که دکمه استارت برنامه رو میزنم تو یه خط Break میکنه میگه:
    Can't find PInvoke DLL 'QMSdkDll.dll' .... یه فایل DLL هست به نام QMSdkDll.dll که تو فولدر Debug گذاشتم ولی تشخیص نمیده. نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟.....

    لينکش اينه: http://www.quickmark.com.tw/En/basic/downloadDev.asp اگه لازم بود من خودم فایلش رو آپلود میکنم حجمش کمه.
    براي هر مدل گوشي ورژن خاصي داره براي دانلود هم بايد ثبت نام کنيد.
    اگه کسي ميتونه کمکم کنه بسيار ممنون ميشم.
    با تشکر...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی (Quickmark SDK)

    سلام
    دوست عزیز من با این ابزار کار نکردم با این حال مشکل از QMSdkDll.dll هست
    مطمئن هستید در زمان اجرا تو شبیه ساز یا گوشی مورد نظرتون این فایل کنار فایل EXE برنامتون هست ؟؟
    اگر از این بابت مطمئنید احتمالا این فایل با این گوشی سازگاری نداره (شاید لازم باشه ورژن دیگه ای که با این گوشی مناسبه رو استفاده کنید)
    در هر حال برای تست این فایل رو تو پوشه Windows دستگاه کپی کنید ببینید مشکلتون حل میشه ؟؟

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی (Quickmark SDK)

    خيلي ممنون از جوابتون...

    بله مطمئنم...همين کاري که گفتيد انجام دادم ولي باز هم مشکل حل نشد!

    دوتا فايل داره يکي همون QMSdkDll.dll و يکي DS-OMNIA-1D.dll که مخصوص گوشي منه البته همه فايلهاي گوشي ها هم تو يه فولدر گذاشتند که ما بايد فايل مخصوص گوشي خودمون رو در کنار فايل اجرايي قرار بديم ولي اون فايل اولي يکي هست .
    بذار کامل توضیح بدم تا بیشتر متوجه بشید. یه متد هست که خودشون نام فایل DLL که برای چند گوشی هستش رو توش نوشتن که خودمون باید به جای اون، نام فایل مربوط به گوشی خودمون رو بنویسیم که من DS-OMNIA-1D.dll نوشتم و همین فایل رو در کنار فایل اجرایی گذاشتم.
            private bool startDecode()
    {
    sdkClass = new QM.QuickMarkSDKClass(
    //Load the QuickMarkSDK dll.
    ///TODO:Different device must load a different dll. Please see the QuickMark_2DSDK_ReadMe_WinMo.pdf.
    if (sdkClass.Load("DS-OMNIA-1D.dll") == (int)QM.HRESULT_CODE.S_OK)
    {


    تو برنامه هم یه کلاس هست به نام QuickMarkSDKClass تو این کلاس یه متد هست که برنامه بعد از کلیک روی دکمه استارت تو برنامه Quickmark در همین جا متوقف میشه کدش اینه:
            public QuickMarkSDKClass()
    {
    // We have to Create an instance of this class through an exported function
    this.m_pNativeObject = CreateSDKClass();
    }


    در ضمن برنامه Demo هستش میتونه از این باشه؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله omn!a2 : یک شنبه 15 اسفند 1389 در 18:43 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی (Quickmark SDK)

    دوست عزیز متاسفانه از این کامپوننت اطلاع دقیقی ندارم
    احتمالا مشکل از Trial بودن نیست چون حداقل باید کار کنه
    خود سایتش Sample نداره؟؟
    روی شبیه ساز چطور ؟ اونجا تست کردید ؟؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی (Quickmark SDK)

    نه Sample نداره بله هم در شبیه ساز هم در گوشی تستش میکنم خود برنامه اجرا میشه و لی دکمه استارت که میزنم خارج میشه.دکمه استارت باید دوربین گوشی رو روشن کنه. شما میتونید کامپوننت رو دانلود و تستش بکنید؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله omn!a2 : دوشنبه 16 اسفند 1389 در 01:31 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی (Quickmark SDK)

    دوست عزیز من میتونم روی گوشی HTC TyTN 2 تستش کنم اگر این کمکی بهتون میکنه یه فایل تست به همراه سورس و DLL های مناسب برای این گوشی قرار بدید تا انشاالله تا آخر هفته تست و دیباگش کنم و نتیجه رو بهتون بگم

    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی (Quickmark SDK)

    فایل HTC-Kaiser-1D.dll گوشی شما رو ساپورت میکنه

    QuickMark_SDK-WM-1Dv1.0r47.rar
    آخرین ویرایش به وسیله omn!a2 : دوشنبه 16 اسفند 1389 در 05:11 صبح

  8. #8

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی (Quickmark SDK)

    سلام

    دوست عزیز چی شد دانلودش کردید؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی (Quickmark SDK)

    سلام

    دوست عزیز بابت تاخیری که پیش اومد از شما عذر میخوام
    دلیلیش این موضوع بود که چون بنده اخیرا بیشتر تمرکزم رو روی برنامه نویسی آندروید گذاشتم روی گوشیم آندروید ریختم اون زمان هم به شما گفتم تا آخر هفته که وقت کنم مجددا روی گوشیم ویندوز بریزم تا فایل شما رو چک کنم ولی به خاطر پروژه ای که یه دفعه پیش اومد مجبور شدم روی آندروید باقی بمونم انشاالله به زودی فرصتش پیش میاد و سیستم عامل گوشیم رو به ویندوز بر میگردونم تا از شرمندگی شما هم در بیام
    بازم بابت تاخیر متاسفم

    سال خوبی داشته باشید

  10. #10

    نقل قول: مشکل در برنامه نویسی (Quickmark SDK)

    سلام
    خواهش میکنم عجله ندارم...
    همچنین
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •