نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: لاگین کردن آی دی با winsock

  1. #1

    Question لاگین کردن آی دی با winsock

    سلام یه کمک برای لاگین کردن آی دی با winsock کنید.

    winsock به سرور های لاگین کانکت میشه. ولی درخواست لاگین و آی دی پس رو چطور باید بفرستم بهش؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    یاهو چندین پروتکل داره که فکر کنم ساده تر از همش 102 باشه که از سرعت بالایی هم برخورداره

    شما به 2 تا وینسوک نیاز دارید البته با یک وینسوک هم میشه اما چون اولشه با 2تا راحت هستی
    با وینسوک 1 به یاهو کانکت میشی
    ٌ
    Winsock1.Connect "login.yahoo.com", "80"

    وقتی که کانکت شدی باید هدر و بقرستی که ایدی و پسورد هم شاملش میشه

    کد زیر رو وقتی که کانکت شدی با وینسوک ارسال کد

       Dim LoginYahoo As String
    LoginYahoo = "GET http://login.yahoo.com/config/login?login=" & ID & "&passwd=" & password & " HTTP/1.1" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Accept-Language: en-us" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Expulsion-Creations)" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Accept: */*" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Host: login.yahoo.com" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Connection: Keep-Alive" & vbCrLf & vbCrLf
    Winsock1.SendData LoginYahoo


    3 وقتی هدر رو ارسال کردی کوکی ها رو دریافت کنی

    On Error Resume Next
    Dim Data As String
    Winsock1.GetData Data
    If InStr(Data, "Yahoo! - 400 Bad Request") Then
    Winsock1.Close
    Debug.Print "Yahoo! - 400 Bad Request"
    Exit Sub
    Else:
    If InStr(Data, "302 Found") Then
    StrYcook = Split(Data, "Y=")(1)
    StrYcook = Split(StrYcook, "np=1")(0)
    StrYcook = "Y=" & StrYcook & "np=1;"
    StrTcook = Split(Data, "T=")(1)
    StrTcook = Split(StrTcook, ";")(0)
    StrTcook = "T=" & StrTcook
    Debug.Print "connect to port 80"
    Winsock1.Close
    Winsock2.Close
    Winsock2.Connect "mcs.msg.yahoo.com", 5050
    Else:
    msgbox "Error!!"
    Exit Sub
    End If
    End If

    خوب اگه آیدی درست باشه کوکی دریافت میشه و با وینسوک 2 به سرور یاهو وصل میشید برای ارسال پکت ها

    واسه ارسال پکت نیاز به یه هدر درست و حسابی داریم! هدرهای زیادی وجود دارن که بعضی از اونا کامل نیستن و تو دریافت پکت مشکل دارن اینی که قرار میدم تقریبا کامله من خودم حتی فایل هم از طریق یاهو باش دریافت کردم

    'header
    Public Function Header(YMSGPacketData As String, YMSGStatus As String, YMSGKey As String, YMSGCommand As Long) As String
    Dim YMSGVendor As Long
    Dim YMSGVersion As Integer
    YMSGVendor = 0
    YMSGVersion = 17
    Header = "YMSG" & Chr(Int(YMSGVersion / 256)) & Chr(Int(YMSGVersion Mod 256)) & Chr(Int(YMSGVendor / 256)) & Chr(Int(YMSGVendor Mod 256)) & Chr(Int(Len(YMSGPacketData) / 256)) & Chr(Int(Len(YMSGPacketData) Mod 256)) & Chr(Int(YMSGCommand / 256)) & Chr(Int(YMSGCommand Mod 256)) & Mid(YMSGStatus, 1, 4) & Mid(YMSGKey, 1, 4) & YMSGPacketData
    End Function


    و حالا یه پکت برای ارسال کوکی و لاگین شدن
    ' Send Login
    Public Function Login(YahooID As String, YCookie As String, TCookie As String)
    On Error Resume Next
    Dim InVType As String
    InVType = Chr(0)
    Login = Header("0" & YahooID & "2" & YahooID & "1" & YahooID & "244" & "0" & "6" & YCookie & " " & TCookie & "98us", String(3, Chr(0)) & InVType, String(3, Chr(0)) & InVType, 550)
    End Function


    خوب الان ما همه چیرو آماده داریم واسه لاگین شده میتونیم تا Winsock2 کانکت شد باش پکت لاگین رو ارسال کنیم
     Winsock2.SendData Login(ID, StrYcook, StrTcook)

    الان اگه اطلاعات درست باشن آیدی لاگین میشه

    تو قسمت Winsock2_DataArrival پکت ها دریافت میشن
    هر پکت یه شماره مخصوص داره میتونید از شماره پکت ها مشخص کنید پکت دریافتی چه پکتی هست


    Dim Data as string
    Dim Types as integer
    Winsock2.GetData Data
    Types = Asc(Mid(Data, 12, 1))

    اینم کد برای بدست آوردن شماره پکت

    میتونید Select case Types بزارید
    برای مثال
    case 6 = دریافت پی ام
    case 75 = دریافت تایپینگ
    case 85 = لاگین شدن
    case 29 = دریافت پی ام های کنفرانس
    ...

    پایان

    سوالی بود بپرسین اگه بلد بودم جواب میدم




    هر روزتان نوروز / نوروزتان پیروز

  3. #3

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    آقا من واقعا نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم. خیلی لطف کاردید. کاملا دقیق و واضح بود.
    ممنونم ازت آقا بهنام

    m.t.p بابت پاسخ شما هم ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    نقل قول نوشته شده توسط HamedFaa مشاهده تاپیک
    آقا من واقعا نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم. خیلی لطف کاردید. کاملا دقیق و واضح بود.
    ممنونم ازت آقا بهنام

    m.t.p بابت پاسخ شما هم ممنون
    دوست عزیز نیازی نیست که واسه تشکر پست بدید همون دکمه تشکر رو بزنید کافیه

  5. #5

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    یاهو چندین پروتکل داره که فکر کنم ساده تر از همش 102 باشه که از سرعت بالایی هم برخورداره

    شما به 2 تا وینسوک نیاز دارید البته با یک وینسوک هم میشه اما چون اولشه با 2تا راحت هستی
    با وینسوک 1 به یاهو کانکت میشی
    ٌ
    Winsock1.Connect "login.yahoo.com", "80"

    وقتی که کانکت شدی باید هدر و بقرستی که ایدی و پسورد هم شاملش میشه

    کد زیر رو وقتی که کانکت شدی با وینسوک ارسال کد

       Dim LoginYahoo As String
    LoginYahoo = "GET http://login.yahoo.com/config/login?login=" & ID & "&passwd=" & password & " HTTP/1.1" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Accept-Language: en-us" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Expulsion-Creations)" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Accept: */*" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Host: login.yahoo.com" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Connection: Keep-Alive" & vbCrLf & vbCrLf
    Winsock1.SendData LoginYahoo


    3 وقتی هدر رو ارسال کردی کوکی ها رو دریافت کنی

    On Error Resume Next
    Dim Data As String
    Winsock1.GetData Data
    If InStr(Data, "Yahoo! - 400 Bad Request") Then
    Winsock1.Close
    Debug.Print "Yahoo! - 400 Bad Request"
    Exit Sub
    Else:
    If InStr(Data, "302 Found") Then
    StrYcook = Split(Data, "Y=")(1)
    StrYcook = Split(StrYcook, "np=1")(0)
    StrYcook = "Y=" & StrYcook & "np=1;"
    StrTcook = Split(Data, "T=")(1)
    StrTcook = Split(StrTcook, ";")(0)
    StrTcook = "T=" & StrTcook
    Debug.Print "connect to port 80"
    Winsock1.Close
    Winsock2.Close
    Winsock2.Connect "mcs.msg.yahoo.com", 5050
    Else:
    msgbox "Error!!"
    Exit Sub
    End If
    End If

    خوب اگه آیدی درست باشه کوکی دریافت میشه و با وینسوک 2 به سرور یاهو وصل میشید برای ارسال پکت ها

    واسه ارسال پکت نیاز به یه هدر درست و حسابی داریم! هدرهای زیادی وجود دارن که بعضی از اونا کامل نیستن و تو دریافت پکت مشکل دارن اینی که قرار میدم تقریبا کامله من خودم حتی فایل هم از طریق یاهو باش دریافت کردم

    'header
    Public Function Header(YMSGPacketData As String, YMSGStatus As String, YMSGKey As String, YMSGCommand As Long) As String
    Dim YMSGVendor As Long
    Dim YMSGVersion As Integer
    YMSGVendor = 0
    YMSGVersion = 17
    Header = "YMSG" & Chr(Int(YMSGVersion / 256)) & Chr(Int(YMSGVersion Mod 256)) & Chr(Int(YMSGVendor / 256)) & Chr(Int(YMSGVendor Mod 256)) & Chr(Int(Len(YMSGPacketData) / 256)) & Chr(Int(Len(YMSGPacketData) Mod 256)) & Chr(Int(YMSGCommand / 256)) & Chr(Int(YMSGCommand Mod 256)) & Mid(YMSGStatus, 1, 4) & Mid(YMSGKey, 1, 4) & YMSGPacketData
    End Function


    و حالا یه پکت برای ارسال کوکی و لاگین شدن
    ' Send Login
    Public Function Login(YahooID As String, YCookie As String, TCookie As String)
    On Error Resume Next
    Dim InVType As String
    InVType = Chr(0)
    Login = Header("0" & YahooID & "2" & YahooID & "1" & YahooID & "244" & "0" & "6" & YCookie & " " & TCookie & "98us", String(3, Chr(0)) & InVType, String(3, Chr(0)) & InVType, 550)
    End Function


    خوب الان ما همه چیرو آماده داریم واسه لاگین شده میتونیم تا Winsock2 کانکت شد باش پکت لاگین رو ارسال کنیم
     Winsock2.SendData Login(ID, StrYcook, StrTcook)

    الان اگه اطلاعات درست باشن آیدی لاگین میشه

    تو قسمت Winsock2_DataArrival پکت ها دریافت میشن
    هر پکت یه شماره مخصوص داره میتونید از شماره پکت ها مشخص کنید پکت دریافتی چه پکتی هست


    Dim Data as string
    Dim Types as integer
    Winsock2.GetData Data
    Types = Asc(Mid(Data, 12, 1))

    اینم کد برای بدست آوردن شماره پکت

    میتونید Select case Types بزارید
    برای مثال
    case 6 = دریافت پی ام
    case 75 = دریافت تایپینگ
    case 85 = لاگین شدن
    case 29 = دریافت پی ام های کنفرانس
    ...

    پایان

    سوالی بود بپرسین اگه بلد بودم جواب میدم




    هر روزتان نوروز / نوروزتان پیروز
    از توضیحاتتون ممنونم اگه لطف کند یه Sample بزارید ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 01 آذر 1392 در 14:40 عصر

  6. #6

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    سلام. ببخشید میشه آموزش ارسال پی ام در ادامه ی همین آموزش هم بدید. ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    اگه سورس کامل رو می گذاشتید دیگه گیج نمی شدیم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    یاهو چندین پروتکل داره که فکر کنم ساده تر از همش 102 باشه که از سرعت بالایی هم برخورداره

    شما به 2 تا وینسوک نیاز دارید البته با یک وینسوک هم میشه اما چون اولشه با 2تا راحت هستی
    با وینسوک 1 به یاهو کانکت میشی
    ٌ
    Winsock1.Connect "login.yahoo.com", "80"

    وقتی که کانکت شدی باید هدر و بقرستی که ایدی و پسورد هم شاملش میشه

    کد زیر رو وقتی که کانکت شدی با وینسوک ارسال کد

       Dim LoginYahoo As String
    LoginYahoo = "GET http://login.yahoo.com/config/login?login=" & ID & "&passwd=" & password & " HTTP/1.1" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Accept-Language: en-us" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Expulsion-Creations)" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Accept: */*" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Host: login.yahoo.com" & vbCrLf
    LoginYahoo = LoginYahoo & "Connection: Keep-Alive" & vbCrLf & vbCrLf
    Winsock1.SendData LoginYahoo


    3 وقتی هدر رو ارسال کردی کوکی ها رو دریافت کنی

    On Error Resume Next
    Dim Data As String
    Winsock1.GetData Data
    If InStr(Data, "Yahoo! - 400 Bad Request") Then
    Winsock1.Close
    Debug.Print "Yahoo! - 400 Bad Request"
    Exit Sub
    Else:
    If InStr(Data, "302 Found") Then
    StrYcook = Split(Data, "Y=")(1)
    StrYcook = Split(StrYcook, "np=1")(0)
    StrYcook = "Y=" & StrYcook & "np=1;"
    StrTcook = Split(Data, "T=")(1)
    StrTcook = Split(StrTcook, ";")(0)
    StrTcook = "T=" & StrTcook
    Debug.Print "connect to port 80"
    Winsock1.Close
    Winsock2.Close
    Winsock2.Connect "mcs.msg.yahoo.com", 5050
    Else:
    msgbox "Error!!"
    Exit Sub
    End If
    End If

    خوب اگه آیدی درست باشه کوکی دریافت میشه و با وینسوک 2 به سرور یاهو وصل میشید برای ارسال پکت ها

    واسه ارسال پکت نیاز به یه هدر درست و حسابی داریم! هدرهای زیادی وجود دارن که بعضی از اونا کامل نیستن و تو دریافت پکت مشکل دارن اینی که قرار میدم تقریبا کامله من خودم حتی فایل هم از طریق یاهو باش دریافت کردم

    'header
    Public Function Header(YMSGPacketData As String, YMSGStatus As String, YMSGKey As String, YMSGCommand As Long) As String
    Dim YMSGVendor As Long
    Dim YMSGVersion As Integer
    YMSGVendor = 0
    YMSGVersion = 17
    Header = "YMSG" & Chr(Int(YMSGVersion / 256)) & Chr(Int(YMSGVersion Mod 256)) & Chr(Int(YMSGVendor / 256)) & Chr(Int(YMSGVendor Mod 256)) & Chr(Int(Len(YMSGPacketData) / 256)) & Chr(Int(Len(YMSGPacketData) Mod 256)) & Chr(Int(YMSGCommand / 256)) & Chr(Int(YMSGCommand Mod 256)) & Mid(YMSGStatus, 1, 4) & Mid(YMSGKey, 1, 4) & YMSGPacketData
    End Function


    و حالا یه پکت برای ارسال کوکی و لاگین شدن
    ' Send Login
    Public Function Login(YahooID As String, YCookie As String, TCookie As String)
    On Error Resume Next
    Dim InVType As String
    InVType = Chr(0)
    Login = Header("0" & YahooID & "2" & YahooID & "1" & YahooID & "244" & "0" & "6" & YCookie & " " & TCookie & "98us", String(3, Chr(0)) & InVType, String(3, Chr(0)) & InVType, 550)
    End Function


    خوب الان ما همه چیرو آماده داریم واسه لاگین شده میتونیم تا Winsock2 کانکت شد باش پکت لاگین رو ارسال کنیم
     Winsock2.SendData Login(ID, StrYcook, StrTcook)

    الان اگه اطلاعات درست باشن آیدی لاگین میشه

    تو قسمت Winsock2_DataArrival پکت ها دریافت میشن
    هر پکت یه شماره مخصوص داره میتونید از شماره پکت ها مشخص کنید پکت دریافتی چه پکتی هست


    Dim Data as string
    Dim Types as integer
    Winsock2.GetData Data
    Types = Asc(Mid(Data, 12, 1))

    اینم کد برای بدست آوردن شماره پکت

    میتونید Select case Types بزارید
    برای مثال
    case 6 = دریافت پی ام
    case 75 = دریافت تایپینگ
    case 85 = لاگین شدن
    case 29 = دریافت پی ام های کنفرانس
    ...

    پایان

    سوالی بود بپرسین اگه بلد بودم جواب میدم




    هر روزتان نوروز / نوروزتان پیروز
    سلام آقا بهنام

    ببخشید اگه میشه یه مثال بزارید ممنون میشم

    یا علی

  9. #9

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    درود دوست من .من فکر میکنم بهتره از این روش استفاده کنید سورس رو هم براتون میزارم

    Dim StrYcook As String
    Option Explicit
    Private gotCookie As Boolean
    Private isConnected As Boolean
    Private inChat As Boolean
    Private strID As String
    Private strPassword As String
    Private strYPart As String
    Private strTPart As String

    Private Sub Command1_Click()
    gotCookie = False
    inChat = False
    isConnected = False
    strID = Text1.Text
    strPassword = Text2.Text
    Winsock1.Connect "login.yahoo.com", "80"
    End Sub

    Private Sub Form_Load()

    End Sub

    Private Sub Winsock1_Connect()
    On Error Resume Next
    If gotCookie = False Then Call Winsock1.SendData(GrabCookies$(strID, strPassword, "login.yahoo.com"))
    If gotCookie = True Then Call Winsock1.SendData(Login$(strID, strYPart, strTPart))
    End Sub

    Private Sub Winsock1_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)
    On Error Resume Next
    Dim strData As String

    Call Winsock1.GetData(strData$)
    Debug.Print strData$
    If gotCookie = False Then
    If Mid(strData$, 10, 3) = 302 Then
    strYPart$ = Split(strData$, "Y=")(1)
    strYPart$ = Split(strYPart$, ";")(0)
    strYPart$ = "Y=" & strYPart$ & ";"
    strTPart$ = Split(strData$, "T=")(1)
    strTPart$ = Split(strTPart$, ";")(0)
    strTPart$ = "T=" & strTPart$
    gotCookie = True
    lblStatus.Caption = "Bot " & Text1.Text & " Got Cookie"
    Call Winsock1.Close
    Call Winsock1.Connect("scs.msg.yahoo.com", 5050)
    Else
    Call Winsock1.Close

    Exit Sub
    End If
    End If

    If gotCookie = True Then
    Select Case Asc(Mid$(strData$, 12, 1))

    Case 85
    isConnected = True
    lblStatus.Caption = "Bot " & Text1.Text & " Logged In"
    End Select
    End If
    End Sub



    Module1

    Private Declare Sub Sleep Lib "kernel32" (ByVal dwMilliseconds As Long)

    Public Function Pause(ByVal Interval As Single) As Single
    Dim x As Single

    x! = Timer
    Do While (Timer - x!) < Val(Interval)
    DoEvents
    Sleep 1
    Loop
    End Function

    Public Function GrabCookies(strID As String, strPass As String, strServer As String) As String
    GrabCookies$ = "GET /config/login?" & "login=" & strID$ & "&passwd=" & strPass$ & _
    " HTTP/1.1" & vbCrLf & "Host: " & strServer$ & vbCrLf & "Accept: */*" & vbCrLf & vbCrLf
    End Function



    Module2

    Private Function AssemblePacket(strPacket As String, packetType As Integer) As String
    AssemblePacket$ = Chr$(&H59) & Chr$(&H4D) & Chr$(&H53) & Chr$(&H47) & Chr$(0) & Chr$(102) & Chr$(&H0) & Chr$(&H1) & _
    Chr$(Int(Len(strPacket$) / 256)) & Chr$(Int(Len(strPacket$) Mod 256)) & Chr$(Int(packetType / 256)) & _
    Chr$(Int(packetType Mod 256)) & String$(8, Chr$(&H0)) & strPacket$
    End Function

    Public Function Login(strYahooID As String, strYCookie As String, strTCookie As String) As String
    Login$ = AssemblePacket$("0À€" & strYahooID$ & "À€2À€" & strYahooID$ & "À€1À€" & strYahooID$ & _
    "24416" & strYCookie$ & " " & strTCookie$ & "98us", 550)
    End Function




    در این روش لوگین که به اصطلاح انتی بوت هست شما پاکتهای خواسی رو میتونید بفرستید

    PM or FILE or Join room And GAME

    Source For Download
    http://www.2shared.com/file/A7kO-mAp/102.html

  10. #10

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    سلام بچه ها

    من یه سوال برام پیش اومده. راستش من داشتم این برنامه رو با C#‎‎ مینوشتم به نکته ای برخوردم که برام قابل درک نیست.


    Private Function AssemblePacket(strPacket As String, packetType As Integer) As String
    AssemblePacket$ = Chr$(&H59) & Chr$(&H4D) & Chr$(&H53) & Chr$(&H47) & Chr$(0) & Chr$(102) & Chr$(&H0) & Chr$(&H1) & _
    Chr$(Int(Len(strPacket$) / 256)) & Chr$(Int(Len(strPacket$) Mod 256)) & Chr$(Int(packetType / 256)) & _
    Chr$(Int(packetType Mod 256)) & String$(8, Chr$(&H0)) & strPacket$
    End Functio


    این کدی که نوشنید یه جاییش نوشته
    chr(0)


    خوب این مگه همون NULL نیست؟ و VB و C#‎‎ مگه این رو به عنوان انتهای رشته نمیدونن؟ خوب وقتی که این تابع رشته ای رو که حاوی کاراکتر NULL هست رو بر میگردونه مگه نه که تا همون کاراکتر NULL برمی گردونه؟؟ من حتی خروجی این تابع رو به عنوان caption فرم اختصاص دادم ولی فقط YMSG رو نشون میده!

    لطفا یه راهنمایی بکنید تا بتونم با C#‎‎ بنویسمش!!
    ممنون

  11. #11

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    درود.
    دوست عزیز این کاملا مشخص شده

    Chr$(102) ورژنی هست که یاهو اوگین میشه

    Chr$(&H59) & Chr$(&H4D) & Chr$(&H53) &  Chr$(&H47) & Chr$(0) & Chr$(102)
    Y M S G 102

    و جالب اینجاست که اگر از Chr$(0) استفاده نکنی 102 به بقیه حروف میچسبه که error میشه

  12. #12

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    نقل قول نوشته شده توسط MagNus مشاهده تاپیک
    درود.
    دوست عزیز این کاملا مشخص شده

    Chr$(102) ورژنی هست که یاهو اوگین میشه

    Chr$(&H59) & Chr$(&H4D) & Chr$(&H53) &  Chr$(&H47) & Chr$(0) & Chr$(102)
    Y M S G 102

    و جالب اینجاست که اگر از Chr$(0) استفاده نکنی 102 به بقیه حروف میچسبه که error میشه
    مشکل من با ورژن نیست. آخه منطق برنامه نویسی رو دارم عرض می کنم. در کل chr(0) میشه NULL که آخر رشته رو مشخص می کنه و دیگه بقیش مهم نیس

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    سلام .
    با این سورس که لاگین می کنیم . یک سری از امکانات غیر فعال مثل شکلک ها و buzz و ... . کسی نمی دونه چطوری میشه اینارو فعال کرد ؟
    ymsg که لاگین میشه همه اینا فعال هستند.
    با تشکر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    سلام به همگی دوستان عزیز میخواستم ببینم کسی میدونه چطوری من میتونم پیام ارسال کنم یا دریافت کنم هر چقد اسنف زدم و نوشتم کار نکرد ؟

    اگه میشه منو راهنمایی کنین ممنون میشم ؟

    من اینو نوشتم ؟


    Public Function sendPM(ByVal PM As String, ByVal Fuser As String, Tuser As String) As String
    sendPM = Header("1À€" & Fuser & "À€5À€" & Tuser & "À€97À€1À€63À€;0À€64À€0À€206 €2À€14À€" & PM & "À€429À€000000001731368FÀ€450À€0À€" , String(4, Chr(0)), String(4, Chr(0)),6)
    End Function


    موفق و پیروز باشید در پناه حق ... یا علی

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: لاگین کردن آی دی با winsock

    [QUOTE=program2vb;1636700]سلام به همگی دوستان عزیز میخواستم ببینم کسی میدونه چطوری من میتونم پیام ارسال کنم یا دریافت کنم هر چقد اسنف زدم و نوشتم کار نکرد ؟

    اگه میشه منو راهنمایی کنین ممنون میشم ؟

    من اینو نوشتم ؟


    Public Function sendPM(ByVal PM As String, ByVal Fuser As String, Tuser As String) As String
    sendPM = Header("1À€" & Fuser & "À€5À€" & Tuser & "À€97À€1À€63À€;0À€64À€0À€206 €2À€14À€" & PM & "À€429À€000000001731368FÀ€450À€0À€" , String(4, Chr(0)), String(4, Chr(0)),6)
    End Function


    موفق و پیروز باشید در پناه حق ... یا علی[/QUOTE
    ]
    سلام ،

    Public Function sendPM(ByVal PM As String, ByVal Fuser As String, Tuser As String) As String
    sendPM = Header("1À€" & Fuser & "À€5À€" & Tuser & "À€14À€" & PM & "À€" , String(4, Chr(0)), String(4, Chr(0)),6)
    End Function



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •