نمایش نتایج 1 تا 36 از 36

نام تاپیک: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

  1. #1

    Lightbulb کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    فهرست مطالب
    مقدمه 23
    فصل اول 29
    مهندسي معكوس چيست؟ 29
    مكانيك 29
    زيست شناسي و نانوتكنولوژي 30
    الكترونيك و سخت‌افزار 31
    شرايط استفاده و امكانات لازم 32
    نمونه‌هايي از كاربردها در رشته نرم‌افزار 32
    كشف كدگذاري‌ها و رمزها 32
    استفاده در مراجع قانوني 33
    مبارزه با ويروس‌ها و كشف نرم‌افزارهاي مخرب 33
    تعيير در روند اجرايي و يا ظاهر يك نرم‌افزار 33
    طراحي مجدد يك نرم‌افزار 34
    مستندسازي يك نرم‌افزار موجود 35
    فصل دوم 39
    جمع‌آوري اطلاعات اوليه 39
    بررسي فايل‌هاي اجرايي به صورت ايستا 39
    شناسايي نوع كامپايلر 39
    خصوصیات فایل های اجرایی در کامپایلرهای مختلف 40
    Visual C++‎‎ 41
    C++‎‎ Builder و Delphi 41
    Visual Basic 41
    .NET (..., VB .Net, C#‎‎) 43
    نرم افزار PEiD 44
    نرم افزار Language 2000 44
    بررسي توابع ورودي 45
    نرم افزار Dependency Walker 46
    بررسي منابع 48
    نرم افزار Resource Tuner 49
    نرم افزار Resource Hacker 50
    بررسي ساختار فايل‌هاي اجرايي 52
    نرم افزار PEView 52
    بررسي فعاليت‌هاي فايل‌هاي اجرايي در مرحلة اجرا 53
    بررسي جزئيات Process 54
    نرم افزار Process Explorer 55
    نرم افزار Process Viewer 56
    بررسي dllها 57
    بررسي Threadها (صف هاي دستورات) 58
    بررسي فضاي حافظة برنامه 60
    بررسي شماره‌هاي دسترسي 61
    بررسي فعاليت‌ها در زمينة فايل 63
    نرم افزار File Monitor 63
    بررسي فعاليت‌ها در Registry 66
    نرم افزار Registry Monitor 66
    بررسي فعاليت‌ها در زمينة ارتباطات شبكه 68
    بررسي Connectionهاي مورد استفاده 68
    نرم افزار Netstat 69
    بررسي تبادل داده‌ها در شبكه 70
    درايورهاي مجازي 71
    حالت بي‌قيد (Promiscuous) در كارت‌هاي شبكه 71
    Snifferها 73
    ابزارهای Libpcap وWinpcap 73
    نرم افزار Ethereal 74
    ضبط كردن و مديريت بسته‌هاي مبادله شده 76
    بررسي فعاليت‌ها در زمينة پورت‌هاي سخت‌افزاري 81
    ناظرهاي سخت‌افزاري 82
    ناظرهاي نرم‌افزاري 83
    پورت های سریال 83
    نرم افزار Serial Monitor 83
    Protocol Analyzer 85
    Log File playback 85
    پورت های USB 88
    نرم افزار USB Monitor 88
    بررسي فراخواني‌هاي توابع API 90
    فایل های کتابخانه ای استاندارد ویندوز 90
    عمليات بارگذاري و فراخواني توابع API 92
    نظارت بر فراخوانی های توابع API 93
    نرم افزار API Monitor 93
    تعيين فيلتر براي Process ها 93
    تعيين فيلترهايي براي توابع API 95
    نرم افزار Smart Check 98
    نرم افزار SoftSnoop 103
    نظارت بر فراخواني هاي API 104
    ايجاد تغييرات در فراخواني‌هاي API 105
    فصل سوم 111
    بررسي كد 111
    Disassembler ها 112
    نرم افزار W32Dasm 113
    نرم افزار PE Explorer 120
    جستجو در كد 121
    بررسي ارجاع ها 122
    بررسي اشياء VCL 123
    استفاده از نماها 125
    نرم افزار (IDA Pro) Interactive Disassembler 127
    مديريت پروژه 128
    جستجو در كد 129
    بررسي ارجاع‌ها 134
    گراف ها و نمودارها 135
    1- فلوچارت ها 135
    2- نمودار كلي فراخواني ها 137
    3- نمودار فراخواني ها از توابع 138
    4- نمودار فراخواني هاي انجام شده به وسيله توابع 139
    فصل چهارم 143
    Decompiler ها 143
    C/C++‎‎ Decompliers 143
    نرم افزار REC (Reverse Engineering Compiler) 144
    JAVA Decompilers 152
    نرم افزار DJ JAVA Decompiler (JAD) 152
    Visual Basic Decompilers 153
    نرم افزار VB Reformer 154
    C++‎‎ Builder / Delphi Decopilers 157
    نرم افزار DeDe (Delphi Decompiler) 157
    .Net Decompilers 168
    فصل پنجم 171
    Debugger ها 171
    مقدمه 171
    نرم افزارOllyDbg 172
    شروع عمليات ديباگ 173
    اجراي فايل اجرايي در حالت ديباگ 173
    اتصال به فايل هاي اجرايي در حين اجرا 175
    اجراي توابع داخلي فايل هاي dll در حالت ديباگ 176
    پنجره اصلي (CPU window) Olly Dbg 179
    نقاط توقف (Breakpoints) 187
    نقاط توقف معمولي 187
    نقاط توقف شرطي 188
    نقاط توقف شرطي همراه با گزارش 191
    نقاط توقف براي پروسيجرهاي پنجره 194
    نقاط توقف برای دسترسی ها به حافظه 200
    نقاط توقف يكبار مصرف براي بلوك‌هاي حافظه 202
    نقاط توقف سخت‌افزاري 203
    نقاط توقف براي رويدادهاي ديباگ 204
    بررسي كد 206
    گزينه‌هاي حركت در Disassembler 206
    بررسي سلسه مراتبي فراخواني‌هاي انجام شده 208
    گزينه‌هاي جستجو 212
    جستجوي رشته‌ها 213
    جستجو براساس يك دستورالعمل 213
    جستجو براساس دنباله‌اي از دستورالعمل‌ها 215
    جستجوي فراخواني‌هاي خارجي انجام شده توسط فايل اجرايي 217
    جستجوي ارجاع‌هاي انجام شده 218
    بررسي Threadها 221
    بررسي نواحي حافظة برنامه 223
    بررسي شماره‌هاي دسترسي 226
    بررسي فايل‌هاي dll مورد استفادة برنامه 227
    بررسي توابع ورودي و خروجي 233
    بررسي فراخواني‌هاي تودرتوي انجام شده 239
    كنترل، بررسي و رديابي روند اجرايي 245
    اجراي مرحله به مرحله 245
    بررسي و كنترل دستورالعمل‌هاي اجرا شده 249
    رديابي مراحل اجراي برنامه (Run Trace) 251
    فصل ششم 259
    ايجاد تغييرات در فايل هاي اجرايي 259
    ايجاد تغييرات در منابع 260
    تغيير در منابع رشته اي 260
    تغيير در منوها 261
    تغيير در پنجره‌ها و ديالوگ ها 264
    Visual C++‎‎ (ديالوگ هاي استاندارد) 265
    Delphi / C++‎‎ Builder 267
    Visual Basic 268
    اضافه كردن منابع جديد به فايل هاي اجرايي 271
    ايجاد تغييرات در مشخصات و ساختار فايل هاي اجرايي 273
    تغيير در اطلاعات سرآيندها 273
    اضافه كردن dll ها و توابع در ليست توابع ورودي 275
    اضافه كرد ن توابع داخلي فايل هاي اجرايي به ليست توابع صادرشده (Export Table) 277
    اضافه كردن و يا تغيير section ها در فايل هاي اجرايي 280
    ايجاد تغييرات در کدهای فایل های اجرایی 284
    ايجاد تغييرات به صورت ايستا 284
    ايجاد تغييرات در مراحل اجرا 288
    اضافه کردن کدهای جدید به فایل های اجرایی 291
    فصل هفتم 299
    درك كدهاي اسمبلي 299
    سيستم هاي عددي 300
    ثبات ها 302
    ثبات هاي عمومي 302
    ثبات هاي سگمنت 303
    ثبات هاي اشاره گر 304
    ثبات هاي شاخص 304
    Stack 305
    آدرس دهي ها در پردازنده هاي 80x86 306
    شناسايي ساختارهاي كليدي مورد استفاده در زبان‌هاي سطح بالا 308
    شناسایی عملگرهاي رياضي 308
    شناسايي عملگر جمع 308
    شناسايي عملگر تفريق 310
    شناسايي عملگر تقسيم 312
    شناسايي عملگر ضرب 314
    عملگرهاي ++ و - - 316
    شناسایی رشته‌ها 317
    رشته‌هاي C 318
    رشته‌هاي پاسكال 319
    رشته‌هاي دلفي 319
    رشته‌هاي گستردة پاسكال 320
    انواع تركيبي 320
    شناسایی متغيرهاي محلي 321
    آدرس‌دهي متغيرهاي محلي 322
    جزئيات پياده‌سازي 324
    شناسايي مكانيزم اختصاص حافظه 325
    مقداردهي اوليه متغيرهاي محلي 325
    اختصاص حافظه به ركوردها و آرايه‌ها 325
    ايجاد متغيرهاي موقت براي ذخيره مقداربازگشتي توابع ونتيجه عبارات محاسباتي 326
    حوزة متغيرهاي موقتي 327
    شناسایی متغيرهاي سراسري 328
    آدرس‌دهي غيرمستقيم متغيرهاي سراسري 328
    متغيرهاي ايستا 331
    شناسايي حلقه ها‌ي تكرار 332
    حلقه‌ها با شرط در ابتدا 333
    حلقه‌ها با شرط در انتها 334
    حلقه‌ها با شمارشگر 335
    شناسایی ساختارهاي كنترلي 338
    دستورات IF-THEN-ELSE 338
    انواع شرط‌ها 341
    دستورات جابه جايي شرطي 345
    مقايسه‌هاي بولين 346
    ساختار ((Condition)? Do-it: Continue) 346
    دستورات Switch-case-break 349
    شناسايي آرايه‌ها و اشياء 355
    شناسایی توابع 371
    شناسايي فراخواني‌ها 372
    شناسايي خودكار توابع با استفاده از IDA Pro 376
    شناسايي آرگومان‎هاي تابع 380
    قراردادهاي فرستادن آرگومان‎ها 380
    شناخت تعداد آرگومان‎ها و روش ارسال آنها 382
    آدرس دهي آرگومان‎ها در پشته 387
    آرگومان‎هاي پيش فرض Default Arguments: 390
    مقادير بازگشتي توابع 392
    بازگرداندن مقادير با استفاده از عملگر return 392
    مقادير بازگشتي از طريق‌ آرگومان‎هاي فرستاده شده با ارجاع 402
    بازگرداني مقدار از طريق متغيرهاي سراسري 410
    فصل هشتم 417
    مقدمه 417
    برنامه هاي 32 بيتي 418
    مزاياي استفاده از Macro Assembler 419
    اصول برنامه نويسي تحت Windows با ماكرو اسمبلر 423
    ايجاد يك برنامه ساده 426
    ايجاد يک پنجره ساده 431
    نمايش متن 444
    ورودی Keyboard 451
    ورودی Mouse 456
    منو 461
    كنترل هاي فرزند 470
    استفاده از DialogBox به عنوان پنجره اصلي برنامه 477
    استفاده از DialogBox به عنوان ابزار ورودي / خروجي 490
    مديريت حافظه و فايل 499
    فايل هاي نگاشت شده به حافظه 512
    Process 523
    Multithreading 532
    شئ Event 540
    نحوه ساخت و استفاده از dll ها 546
    كنترل هاي عمومي 552
    Subclassing 561
    Superclassing 568
    Bitmap 576
    Win32 Debug API (بخش 1) 584
    Win32 Debug API(بخش2 ) 595
    Win32 Debug API (بخش 3) 604
    ساختار فايل هاي اجرايي (بخش1) 609
    ساختار فايل هاي اجرايي (بخش 2) 612
    ساختار فايل هاي اجرايي (بخش 3) File Header 620
    ساختار فايل هاي اجرايي (بخش 4) Optional Header 623
    ساختار فايل هاي اجرايي (بخش 5) Section Table 625
    ساختار فايل هاي اجرايي (بخش 6) Import Table 636
    ساختار فايل هاي اجرايي (بخش7)Export Table 654
    فصل نهم 659
    برنامه نويسی و ايجاد درايورها در ويندوزهای خانواده NT 659
    مروري بر معماري ويندوز 659
    اجزای اصلی سيستم 659
    Device Driver ها در ويندوزهای خانواده NT 662
    سطوح درخواست وقفه Interrupt Request Level (IRQL) 663
    سرويس ها(Services) 663
    (SCM) Service Control Manager 664
    برقراری ارتباط با SCM 668
    نصب درايور جديد 669
    شروع يك درايور 673
    حذف يك درايور 673
    ساخت چند درايور ساده 675
    نحوه كامپايل و ساخت درايورهاي Ring 0 675
    يك درايور ساده 676
    درايوري براي استفاده از بلندگوي داخلي 679
    شروع خودكار درايور 686
    دسترسي به CMOS 687
    درايوري براي تغيير اجازه‌هاي دسترسي به پورت‌هاي سخت افزاري 688
    زير سيستم I/O 700
    برنامه كنترلي براي درايور (Virtophys) 701
    شي ابزار 707
    شي درايور 708
    شيء فايل 710
    برقراري ارتباط با Device ها 714
    كد‌هاي كنترلي I/O 715
    تبادل داده‌ها 717
    ضميمه 721
    مجموعه دستورات 80x86 721


    Linke download cd zamime (updated tools
    http://omidgl.persiangig.com/Crack%20Book.rar

    Ebook pdf
    http://omidgl.persiangig.com/CrackBook.pdf
    آخرین ویرایش به وسیله omidgl : یک شنبه 16 بهمن 1390 در 09:13 صبح

  2. #2

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    با این کتاب واقعا گل کاشتید
    اگه تیراژ کتاب بجای 2000 تا 20000 تاهم می شد باز هم یک شبه تموم می شد .
    Bravo
    آخرین ویرایش به وسیله mbzadegan : سه شنبه 17 اسفند 1389 در 16:27 عصر

  3. #3

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط mbzadegan مشاهده تاپیک
    با این کتاب واقعا گل کاشتید
    اگه تیراژ کتاب بجای 2000 تا 20000 تاهم می شد باز هم یک شبه تموم می شد .
    Bravo
    مرسی. شما لطف دارید.

  4. #4

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    سلام
    لینک دانلود فیلتر شده است
    اگر میشه یه جای دیگه آپلود نمائید
    یاعلی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار


  6. #6

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    نمیدونم شما خود آقای غلامی هستین یا نه ( که احتمالا نیستید ) ، ولی با عقل جور در نمیاد کسی تمام زحمت خودش را یک شبه بزاره روی اینترنت به صورت رایگان برای دانلود !
    کتابی که ناشر داره و حق کپی چرا به راحتی روی اینترنت قرار گرفته ؟ و تاحالا توی این سایت لا اقل که همه مدیرهاش خودشون را برای حق کپی رایت و وارز .و کرک نرم افزارهاشون میکشن هنوز این تاپیک مونده ؟!!!

    فقط وقتی بحث حق و حقوق نرم افزارهاست غیرتی میشن و آتیش میگیرن ؟

  8. #8

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    اگر آدرس ایمیل من رو با آدرس ایمیل درج شده روی کتاب مطابقت بدید متوجه میشید که من امید غلامی مولف این کتاب هستم.

    امیدوارم این کار ما باعث بشه که فرهنگ اشتراک علم و اطلاعات بین ما ایرانی ها هم رواج پیدا کند.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    امیدوارم این کار ما باعث بشه که فرهنگ اشتراک علم و اطلاعات بین ما ایرانی ها هم رواج پیدا کند.
    خب چاپ کتاب معنیش همینه که نوشتین ، ولی تا جائی که میدونم وقتی یک کتاب چاپ میشه حق و حقوقی هم برای ناشر اون کتاب _ انتشارات ناقوس_ به وجود میاد ،

    دیدن ایمیل شما که برای ما ممکن نیست ولی آدرس ایمیل موقع ثبت نام و بعد از آن همیشه قابل تغییر است.
    راه بهتری هم هست ، یک سوال ساده : پارسال در اصفهان نمایندگی فروش محصولاتتون را به کدوم شرکت دادین ؟
    اگه جواب سوال بالا را درست دادین بعدش بگین چرا موبایلتون خاموشه ;)

  10. #10

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    تراشه پویشگر سپاهان

    متاسفانه 6 ماهی هست که من خارج از کشور هستم. ولی همیشه جواب ایمیل های رو میدهم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    همه اینائی که نوشتم با خودم بودم

  12. #12

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    سلام
    من کماکان با دانلود این کتاب مشکل دارم
    همه لینکها متاسفانه فیلتر شده
    اگر یمش هبنده رو راهنمایی کنید
    اگر امکان معرفی سایت فیلتر شکن در اینجا وجود نداره لطفاً در پیغام خصوصی به من اعلام بفرمائید
    یاعلی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط ali190 مشاهده تاپیک
    سلام
    من کماکان با دانلود این کتاب مشکل دارم
    همه لینکها متاسفانه فیلتر شده
    اگر یمش هبنده رو راهنمایی کنید
    اگر امکان معرفی سایت فیلتر شکن در اینجا وجود نداره لطفاً در پیغام خصوصی به من اعلام بفرمائید
    یاعلی
    دوست عزیز این لینک هنوز فیلتر نشده بجنب که آموزش جالبی هست موفق باشید./

    http://hotfile.com/dl/109209596/cc5c...Ebook.rar.html

  14. #14

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    سلام
    ای کاش هر فصل این کتاب جدگانه آپلود میشد
    اینجوری راحتتر میشد دانلودش کرد
    دنلود این کتاب با این حجم بدون استفاده از نرم افزارهای مدیریت دانلود واقعاً سخته
    من خودم تا حالا 4 بار این کار رو کردم ، ولی بین 80 تا 90 درصد یک هو دانلود stop میشه و دوباره باید از اول این کار رو تکرار کرد که کا رو خیلی سخت میکنه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار sabloger
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    192

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    سلام استاد گرامی

    واقعا کار ارزشمندی کردید!

    ..........


    موفق و شاد و برنامه نویس هستید؟؟؟؟!!!

  16. #16

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما فرزندان ایران زمین
    امیدوارم که در هر جای کره خاکی هستید سربلند و پیروز باشید
    از ته دل بابت این اثر ارزشمندتون متشکر و سپاسگزارم
    من مدتی است که دنبال این اثر ارزشمند بودم اما متاسفانه به دلیل نامعلوم عدم تجدید چاپ این اثر موفق به تهیه آن نبودم
    تا بالاخره تونستم یک جلد از این اثر رو تو کتابخانه آستان قدس رضوی مشهد به امانت بگیرم
    میخواستم یه نسخه کامل ازش کپی بگیرم تا به طور اتفاقی این تاپیک به چشمم خورد و موفق به دانلود نسخه به مراتب بسیار عالی تر از کپی آن شدم که البته از بزرگواری شما عزیز گرانقدر حاصل گردید
    امیدوارم در سایه حق تعالی همیشه پیروز و موفق تز از دیروزتان باشید

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار bamdadd
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    94

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    متاسفانه فرصت نشده که کتابو بخونم
    ولی در حال دانلودش هستم
    فهرست کتاب که بسیار جذاب بنظر می آید
    خواستم در این پست حسابی از نویسنده کتاب تشکر کنم و از اینکه با بخشندگی تمام کتاب و در اختیار ما گذاشتند قدر دانی کنم.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    دانلود مستقيم كتاب ((کرک و راهــهای نفـوذ به نرم افــزار))
    http://ecc.ir/other/crack-book.zip

    اين فقط كتاب هست ، بدون فايلهاي ضميمه .به حجم 18 مگ ( PDF ) براي اونائي كه مشكل دانلود حجم 88 مگي را دارند

  19. #19

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    [QUOTE=omidgl;1227716]اگر آدرس ایمیل من رو با آدرس ایمیل درج شده روی کتاب مطابقت بدید متوجه میشید که من امید غلامی مولف این کتاب هستم.

    امیدوارم این کار ما باعث بشه که فرهنگ اشتراک علم و اطلاعات بین ما ایرانی ها هم رواج پیدا کند.[/QU
    من کتابتونو خوندم خیلی عال بود. می شه چند تا سوال بپرسم؟

  20. #20

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    من کتابتونو خوندم خیلی عال بود. می شه چند تا سوال بپرسم؟
    اگر با نویسنده میخواین در ارتباط باشین
    omidgl
    ذکر کردن به ایمیل هاشون پاسخ میدن! شما هم با ایمیل با ایشان ارتباط برقرار کنید ،فکر نمیکنم به اینجا سر بزنند.

  21. #21

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    فایل هایی که درون کتاب ذکر شده را میتوان جایی یکجا پیدا کرد یا بهتر اون فایل 88 مگا بایتی را یکجا دانلود کرد

  22. #22

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    سلام تشکر
    ولی تمام لینک ها فیا...تره میشه یک جای دیگه up کنید

  23. #23

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    با نام خدا و سلام

    اول از همه سپاس از مولف عزیز که کتاب رو گذاشتن واسه دانلود ....

    اگه میشه یه لینک درست حسابی واسه دانلود بزارید که فیلتر نباشه و اگه میشه خود کتاب و فایل های ضمیمه رو جدا جدا آپلود کنید

  24. #24

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    salam

    ba tashakor az doostane gerami

    dar hale hazer taghriban tamame site haye file sharing filter hastand
    hafteye ayande file ketab va cd e zamime ro dobare upload mikonam

  25. #25

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    سلام تشکر
    ولی تمام لینک ها فیا...تره میشه یک جای دیگه up کنید
    نقل قول نوشته شده توسط psp2004 مشاهده تاپیک
    با نام خدا و سلام

    اول از همه سپاس از مولف عزیز که کتاب رو گذاشتن واسه دانلود ....

    اگه میشه یه لینک درست حسابی واسه دانلود بزارید که فیلتر نباشه و اگه میشه خود کتاب و فایل های ضمیمه رو جدا جدا آپلود کنید
    نقل قول نوشته شده توسط omidgl مشاهده تاپیک
    salam

    ba tashakor az doostane gerami

    dar hale hazer taghriban tamame site haye file sharing filter hastand
    hafteye ayande file ketab va cd e zamime ro dobare upload mikonam
    لینک مستقیم
    http://ecc.ir/other/crack-book.zip

  26. #26

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    سلام

    نقل قول نوشته شده توسط #Elahe# مشاهده تاپیک
    اون نسخه 88 مگی که گفتند رو می خوایم.

    کماکان منتظر لینک جدید هستیم.
    میتونید از http://www.mediafire.com هم استفاده کنید
    ممنون

  27. #27

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    سلام تمام لینک های بالا برای کتاب پاک شده لطفا لینک جدیدی بزارید با تشکر

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    براي كتاب لينك سالمه
    http://ecc.ir/other/crack-book.zip

  29. #29

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    Linke download cd zamime (updated tools
    http://omidgl.persiangig.com/Crack%20Book.rar
    157 MB

    Ebook pdf
    http://omidgl.persiangig.com/CrackBook.pdf
    18.3 MB

  30. #30
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    29

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    آقای غلامی واقعا از شاه کارتون ممنونم.

  31. #31
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اروميه
    سن
    56
    پست
    1

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    امیدوارم عید با بوسه هایش ،بهار با گلهایش و سال نو با امید هایش ، بر توای مهندس امید غلامی جان عزیز بزرگوار و خانواده محترمتان مبارک باشد.
    با سپاس و تشکر از زحمات شما
    امیر ترک 1

  32. #32

    Post نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    لینک pdf پست اول پاک شده

    لینک کمکی :

    http://artoor32.persiangig.com/crack-book.zip
    http://www.mediafire.com/?bmsd5ccgjqhpqc9
    آخرین ویرایش به وسیله artoor32 : یک شنبه 12 شهریور 1391 در 19:07 عصر

  33. #33

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز

    بجز یکی از لینک هایی که در این تاپیک وجود داره (فقط کتاب) بقیه یا فیلتر شدن و یا این که فایل رو حذف کردن توی سرور ...
    توجه کنید که در آدرس زیر هم کتاب و هم فایل های ضمیمه رو به راحتی میتونید دانلود کنید .

    ورود به سایت

  34. #34

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    واقعا کتاب عالیه. ممنون
    فقط سوالم اینه که کتابی که گذاشتید همون چاپ 1384 هست؟
    چاپ جدیدترشو نمیشه از جایی دانلود کرد
    واقعا ممنون از پست عالیتون

  35. #35

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    چاپ جدید و قدیم کتاب ار نظر محتوا هیچ تفاوتی با هم ندارند

  36. #36

    نقل قول: کتاب Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار

    لینک سالم:
    دانلود کتاب

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •