نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: صندوق ورودی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    پست
    297
    تشکر کردن
    246
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    Post صندوق ورودی

    با سلام خدمت دوستان
    یک فرم تماس با ما دارم C#‎.net
    که کاربران میان و براحتی با فرم تماس با ما نظر میدهند
    و مدیر از پنل خودش پیام ها رو کنترل میکنه و می خونه
    حالا میخوام کدی بهش اضافه کنم که وقتی مدیر وارد پنل مدیریت شد از فبل نشون بده که مثلا
    صندوق ورودی(3)
    یعنی با اضافه شدن به دیتا بیس معلوم کنه
    راهی هست راهنمایی بفرمایید
    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hlikehamed
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    189
    تشکر کردن
    33
    54 بار تشکر شده در 38 پست

    نقل قول: صندوق ورودی

    می تونید داخل بانک برای هر رکورد یک فیلد status داشته باشید( به عنوان مثال N پیام جدید، O خوانده شده) و توی صندوق جمع تعداد پیام هایی که وضعیتشون N بود رو بگیری ....
    نه طوطي باش كه گفته ديگران را تكرار كني و نه بلبل باش كه گفته خود را هدر دهي

  3. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید hlikehamed از وی تشکر کرده‌اند:


  4. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    پست
    297
    تشکر کردن
    246
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    نقل قول: صندوق ورودی

    نقل قول نوشته شده توسط hlikehamed مشاهده تاپیک
    می تونید داخل بانک برای هر رکورد یک فیلد status داشته باشید( به عنوان مثال N پیام جدید، O خوانده شده) و توی صندوق جمع تعداد پیام هایی که وضعیتشون N بود رو بگیری ....
    میشه یکم بیشتر توضیح بدید
    یعنی من یکی نام تعریف کرده ام یکی ایمیل و یکی هم متن پیام تعریف کرده ام حالا status رو چه جوری تعریف کنم و مقادیرش رو چی بدم بعد باید کد ش رو در page load بنویسم
    یکم گنگه واسم اگر کمی بیشتر و ابتدایی تر توضیح بدید ممنون میشم

  5. #4
    کاربر دائمی آواتار rana-writes
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    599
    تشکر کردن
    348
    237 بار تشکر شده در 144 پست

    نقل قول: صندوق ورودی

    همونطور که گفتن شما یه فیلد به اسم statue میذارین و نوعش رو از نوع bit میگیرین
    وقتی پیامی ثبت میشه، موقع ثبت توی دیتابیس، مقدارش رو با صفر پر کنین
    حالا توی پیج لودتون، تعداد پیامهایی که این فیلد Statueش صفره رو محاسبه کنین
    و طبیعتا یه عدد به عنوان خروجی میگیرین که میتونین توی یه لیبل تو همون پنل نمایشش بدین

    و یادتون باشه موقعی که پیامی روش کلیک شد، یعنی خونده شد، باید مقدار این فیلد رو به یک آپدیت کنین

    موفق باشین
    زکات علم آموزش آن است ..
    پس بیاموزیم و آموزش دهیم ..

  6. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید rana-writes از وی تشکر کرده‌اند:


  7. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    پست
    297
    تشکر کردن
    246
    4 بار تشکر شده در 4 پست

    نقل قول: صندوق ورودی

    اینو کسی میتونه با کد توضیح بده مشکل اینه که من نمیدونم وضیهتش رو چه طور تغییر بدم
    ممنون میشم یکی وقت بذاره

  8. #6
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376
    تشکر کردن
    230
    532 بار تشکر شده در 306 پست

    نقل قول: صندوق ورودی

    سلام دوست عزیز
    احتیاجی گذاشتن کد نیست
    دقت کنید دوستان چی گفتن برای این کار باید اطلاعات رو از بانک بخونی
    بیاد شرطی رو هنگام خوندن اطلاعات بزاری که اگر فیلد status =1 بود count کنه و در یک hyperlink و .... بریزه
    صندوق ورودی(3)
    و زمانی که روی لینک کلیک کنید بیاد اون پیام ها رو برای شما نمایش بده
    شما دست بکار شوید کد نویسی شو انجام بده
    جای به مشکل برخوردی مطرح کن
    ما در خدمتیم

    موفق باشی
    در حدیثى از امام صادق(علیه السلام) مى‏خوانیم‏: «شیطان چهار بار فریاد كشید و ناله سر داد نخستین بار روزى بود كه از درگاه خدا رانده شد، سپس هنگامى بود كه از بهشت به زمین تنزل یافت، سومین بار هنگام بعثت محمد(صلی الله علیه و آله) بعد از فترت پیامبران بود، و آخرین بار زمانى بود كه سوره حمد نازل شد»!

  9. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید karim orooji از وی تشکر کرده‌اند:


بوک مارک کردن این تاپیک

بوک مارک کردن این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •