نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

  1. #1

    دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل :

    • بررسی پسوند عکس
    • بررسی حجم عکس
    • ایجاد فولدر تاریخ همان روز
    • ایجاد نام تصادفی برای عکس
    • ایجاد thumbnails برای عکس
    • و ذخیره عکس روی هاست و خروجی string برای ذخیره آدرس عکس در دیتابیس

    دوستان اگه قسمتی باید اضافه بشه توضیح بدهند
    این برنامه با VS 2008 نوشته شده

    uploadimageNew.rar
    آخرین ویرایش به وسیله mehrzad_ali : سه شنبه 16 خرداد 1391 در 17:37 عصر دلیل: این برنامه با VS 2008 نوشته شده

  2. #2

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    سلام

    جناب یه 2 تا پیشنهاد دارم:

    1) برای مقایسه حجم همه فایل ها همیشه بهتر هست که از طریق FileBytes چک بکنید. به خاطر اینکه اساسا تمام فایل ها آرایه ای از بایت ها هستند که به صورت بلاک بلاک برروی حافظه ذخیره شده اند. به همین خاطر پیشنهاد می کنم برای مقایسه حجم فایل ارسال شده از این دستور استفاده کنید:
                                            //Check file size
    if (FileUpload1.FileBytes.Length / 1024 >= 150)
    {
    lblMessage.Text = "اندازه حجم فایل باید کمتر از 150 کیلوبایت باشد";
    return;
    }}

    2- در متد IsValidFileType شما آمده اید Extension فایل رو بررسی کردید. خوب فرض کنید من یک فایل Exe دارم اما میام با Extension مورد نظر شما یعنی مثلا jpeg ذخیره میکنم. بر اساس دستورات نوشته شده شما برنامه فایل من رو jpeg می شناسه و با موفقیت هم آپلود می کنه و شما هم فکر می کنید که برنامه درست کار می کنه. برای همین پینشهاد می کنم که دستورات رو تغییر بدید. در وب تمام فایل ها یک MIME Type دارند. اگر در گوگل جستجو کنید یک جدول برای شما نشون داده میشه از تمام MIME Type های مختلف که در وب به صورت استاندارد درومده. نوع هر فایل در Header اون فایل ذخیره میشه نه در FileName اون. شما FileName رو دریافت کردید و در آرایه ValideExtension هاتون یک شرط برای مقایسه گذاشتید. برای همین ابتدا شما هدر فایل رو بخونید و بعد مقایسه انجام بدید. دستورات رو به این صورت تغییر بدید بهتر هستش:

                        //Check File Extensions
    string FileExtensions = FileUpload1.PostedFile.ContentType;
    string[] ValidExtensions = { "image/pjpeg", "image/jpeg", "image/jpg", "image/gif" };
    if (Array.IndexOf(ValidExtensions, FileExtensions) < 0)
    {
    lblMessage.Text = "پسوند های مجاز برای آپلود فایل jpeg و gif می باشند.";
    return;
    }



    من برنامه شما رو اجرا نکردم اما شما در لیست امکانات اشاره کردید که فایل پس از آپلود یک خروجی در Label به کاربر نشون می ده تا بتونه اون آدرس رو کپی کنه و در جاهای مختلف ذخیره یا نمایش بده. در کد شما من ندیدم که متغیر message رو با SavePath یا SavePath2 مقدار دهی کرده باشید. اگر میشه این یه قسمت رو به من بگید.

  3. #3

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    من برنامه شما رو اجرا نکردم اما شما در لیست امکانات اشاره کردید که فایل پس از آپلود یک خروجی در Label به کاربر نشون می ده تا بتونه اون آدرس رو کپی کنه و در جاهای مختلف ذخیره یا نمایش بده. در کد شما من ندیدم که متغیر message رو با SavePath یا SavePath2 مقدار دهی کرده باشید. اگر میشه این یه قسمت رو به من بگید.
    تو خط ۱۵۸ به صورت کامنت اوردن :

    //insert into image(large,thumb)values(originalImagePath,thumbIm agePath);

  4. #4

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    سلام کاره قشنگیه
    اما بهتر نبود برای چک کردن پسوند فایل ها از این گزینه استفاده می کردی؟


    public string[] UploadFile(FileUpload FuImage,string ServerVariables,int maximumSize,string Extention)
    {
    string AdditionalPath = @"Admin\members\ImagesEmployments\";
    string[] Result = new string[4];
    long size = FuImage.FileContent.Length;
    size /= 1024;
    string ExtentionFile = Path.GetExtension(FuImage.FileName);
    string FileName = Path.GetFileNameWithoutExtension(FuImage.FileName) ;
    string UploadPath = ServerVariables +AdditionalPath + FileName + ExtentionFile;
    if (maximumSize > size)
    {
    int r=string.Compare(Extention,ExtentionFile,true);
    if (r==0)
    {
    sbyte i = 0;
    while (CheckExists(UploadPath) == true)
    {
    i++;
    FileName += "_" + i.ToString();
    UploadPath = ServerVariables + AdditionalPath + FileName + ExtentionFile;
    }
    FuImage.SaveAs(UploadPath);
    Result[0] = insert.StatuseInsert.success.ToString();

    Result[1] = "~/" + AdditionalPath + FileName + ExtentionFile; ;

    }//////if Compare
    else
    {
    Result[0] = insert.StatuseInsert.Failed.ToString();
    Result[1] = "فایل پشتیبانی نمی شود" + Environment.NewLine + "فقط عکس ها با پسونده " + Extention + " پشتیبانی می شود.";
    }
    }///if Size
    else
    {
    Result[0] = insert.StatuseInsert.Failed.ToString();
    Result[1] = "سایز فایل بیشتر از حد مجاز است!!" + Environment.NewLine + "حد اکثر سایز مجاز:" + maximumSize.ToString();
    }
    return Result;
    }

    protected bool CheckExists(string FileAddress)
    {
    FileInfo f = new FileInfo(FileAddress);
    if (f.Exists)
    {
    return true;
    }
    return false;
    }


    این کلاسیه که خودم نوشتمش و دارم باهاش کار می کنم

  5. #5

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    با تشکر از obalitjon
    قابلیت ایجاد thumb برای پسوندهای bmp ,gif ,png, نیز اضافه شد ایرادی که داره اینه که برای عکسهای gif نمیشه thumb ایجاد کرد

  6. #6

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    مثل اینکه فایلهای بیشتر از 500 کیلوبایت رو حتی در صورت عوض مقدار شرط، آپلود نمیکنه و خطای HTTP Error 400 - Bad Request v رو میده.

    من با دیباگ کنترل کردم، وقتی فایلی با حجم بیشتر از 500 کیلوبایت رو میدی کلا برنامه جواب نمیده حتی اجرا به خط شرط هم نمیرسه که چک بکنه این بیشتر یا کمتر اون مقداری هست که دادیم یا نه.
    در واقع باید خطایی که خودمون تعریف کردیم رو بده (اندازه حجم فایل باید کمتر از 150 کیلوبایت باشد) ولی کار نمیکنه.
    حتی من شرط بررسی حجم فایل رو هم برداشتم ولی باز خطا داد. نمیدونم مشکل از کجاست.

    من میخوام فایلهای تا حجم 2 مگابایت رو آپلود بکنه یا حداقل یک مگابایت.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    نقل قول نوشته شده توسط farzadsmc مشاهده تاپیک
    مثل اینکه فایلهای بیشتر از 500 کیلوبایت رو حتی در صورت عوض مقدار شرط، آپلود نمیکنه و خطای HTTP Error 400 - Bad Request v رو میده.

    من با دیباگ کنترل کردم، وقتی فایلی با حجم بیشتر از 500 کیلوبایت رو میدی کلا برنامه جواب نمیده حتی اجرا به خط شرط هم نمیرسه که چک بکنه این بیشتر یا کمتر اون مقداری هست که دادیم یا نه.
    در واقع باید خطایی که خودمون تعریف کردیم رو بده (اندازه حجم فایل باید کمتر از 150 کیلوبایت باشد) ولی کار نمیکنه.
    حتی من شرط بررسی حجم فایل رو هم برداشتم ولی باز خطا داد. نمیدونم مشکل از کجاست.

    من میخوام فایلهای تا حجم 2 مگابایت رو آپلود بکنه یا حداقل یک مگابایت.
    <system.web>
    <httpRuntime maxRequestLength="20951" executionTimeout="1000"/>

  8. #8

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    <system.web>
    <httpRuntime maxRequestLength="20951" executionTimeout="1000"/>
    من این خط رو تو تگ system.web اضافه کردم ولی کار نکرد بازم.
    آخرین ویرایش به وسیله farzadsmc : یک شنبه 14 خرداد 1391 در 19:08 عصر

  9. #9

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    ببینید با این مشکل حل میشه . چون من این Error رو ندارم

    <httpRuntime executionTimeout="90" maxRequestLength="20000" useFullyQualifiedRedirectUrl="false" requestLengthDiskThreshold="8192"/>

  10. #10

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    در ضمن این برنامه رو با ویژوال استودیو 2008 نوشتم اگه شما با 2010 باز میکنی نباید برنامه رو Convert کنی

  11. #11

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    متاسفانه بازم کار نکرد.
    نه کانورت نکردم

  12. #12

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    شما یه پروژه جدید باز کن کدها رو توی اون کپی کن

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohsen_1687
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    ساری
    سن
    31
    پست
    141

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    حتی اگه mime type هم بگیرید باز هم فایلهای مورد بحث اپلود میشن من با این روشی گه شما فرمودین کار کردم ولی باز هم اپلود کرد بعنوان مثال شما میتوانید یک فایل با این اسم که یک شل است را به راحتی اپلود کنید ::
    123.aspx;.jpg

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    راستی بعد از ایجاد thumbnails از عکس حتما دستور image.Dispose(); اضافه کنید
    چون عکس باز میمونه و علاوه بر اینکه حافظه سرور را بیجهت اشغال میکنه ،عکس اپلود شده را هم نمیشه پاک کرد

  15. #15

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    من الان تو مسیر ccdssd.ir / site1 / admin / gallery.aspx.cs هستم و میخوام فایلی رو به وسیله ی فایل آپلود در ccdssd.ir/httpdocs/img bodvi ذخیره کنم میشه راهنمایی کنین چه جوری آدرس بدم؟
    ممنون

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار siamat
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    43
    پست
    69

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...


    (@"~/....")

    به جای نقطه چین ادرس اون قسمت رو بزارید

  17. #17

    نقل قول: دانلود کنید. کاملترین برنامه آپلود عکس که شامل ...

    سلام بر دوستان و اساتید
    این کد خیلی به درد من خورد حالا من مشکلم اینه که هم تصویر با کیفیت اصلی ذخیره میکنه و هم تصویر با کیفیت پایین من فقط به تصویر با کیفیت پایین احتیاج دارم چطور باید کد تغییر بدم تا تصویر با کیفیت اصلی ذخیره نشه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •