نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل دراتصال به بانک اطلاعاتی از طریق پسورد؟

  1. #1

    مشکل دراتصال به بانک اطلاعاتی از طریق پسورد؟

    :لبخندساده سلام به همه:
    من تو sqlserver یه database درست کردم و براش userid-password گذاشتم ولی وقتی که از تو C#‎ می خوام بهش وصل بشم error می ده:
    con=new SqlConnection(Server=(local) ;database=student;uid=ali;pwd=mm11ka;
    ولی اگه بجای uid-pwd بنویسم:

    con=new SqlConnection(Server=(local) ;database=student;Integrated Security=SSPI;
    جواب میده حالا باید چه کار کنم تا بتونم از username -password استفاده کنم.
    ممنون میشم کمکم کنید.

    این error رامیده:
    An unhandled exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in system.data.dll

    Additional information: System error.


    در ضمن یه مشکل دیگه ای هم که دارم انکه اگه در رشته اتصال بجای( Server=(local) از
    provider استفاده کنم خطا میگیره و میگه کلمه کلیدی provider را ساپورت نمی کنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    مد چک کاربری شما در sql بر روی ویندوز تنظیم شده است. اونو تغییر بدید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: gif sql.gif‏ (8.4 کیلوبایت, 22 دیدار)

  3. #3
    از راهنمایی تون ممنونم, خیلی کمکم کردید.
    آخرین ویرایش به وسیله mahbod : شنبه 12 شهریور 1384 در 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •