نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انجام عمل پشتیبان گیری از پایگاه داده با زدن دکمه و انتخاب مکان دلخواه توسط کاربر در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    انجام عمل پشتیبان گیری از پایگاه داده با زدن دکمه و انتخاب مکان دلخواه توسط کاربر در برنامه

    با سلام:
    دوستان عزیز چگونه می شود کاربر در هنگام اجرا و کار با برنامه ،با فشردن دکمه و انتخاب مکان دلخواه از اطلاعات پایگاه داده خود پشتیبان تهیه کند؟
    می شه من را راهنمایی فرمائید؟
    با تشکر و احترام

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farsoft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    163

    نقل قول: انجام عمل پشتیبان گیری از پایگاه داده با زدن دکمه و انتخاب مکان دلخواه توسط کاربر در برنامه

    این فایل را بخوان همه چیز دستت می آید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: انجام عمل پشتیبان گیری از پایگاه داده با زدن دکمه و انتخاب مکان دلخواه توسط کاربر در برنامه

    با سپاس به شما
    یه سمپل گذاشتم که این اخطار ها را می دهد لطفا چک کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : شنبه 21 اسفند 1389 در 11:43 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: انجام عمل پشتیبان گیری از پایگاه داده با زدن دکمه و انتخاب مکان دلخواه توسط کاربر در برنامه

    با سلام:
    دوست گرامی farsoft:
    من هم با pdf شما تمام مراحل را انجام دادم اما دقیقا error های که در sample دوست گرامی دیده شد مواجه شدم ،ممکنه یک sample در این تاپیک قرار دهید؟
    با تشکر و احترام

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: انجام عمل پشتیبان گیری از پایگاه داده با زدن دکمه و انتخاب مکان دلخواه توسط کاربر در برنامه

    با سلام:
    دوستان گرامی ممکن است ذاهنمایی فرمائید؟
    با تشکر و احترام

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sepehr.net
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: انجام عمل پشتیبان گیری از پایگاه داده با زدن دکمه و انتخاب مکان دلخواه توسط کاربر در برنامه

    به همین سادگی :
    Backup Database DB_NAME to Disk= BACKUP_PATH 

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار amin_rezaee
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ارسنجان
    پست
    71

    نقل قول: انجام عمل پشتیبان گیری از پایگاه داده با زدن دکمه و انتخاب مکان دلخواه توسط کاربر در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط iranigirl1364 مشاهده تاپیک
    با سلام:
    دوستان گرامی ممکن است ذاهنمایی فرمائید؟
    با تشکر و احترام
    public string BackUpDB(String strFileName)
    {
    try
    {
    string command = @"BACKUP DATABASE AminLibraryDB TO DISK='" + strFileName + "'";
    SqlCommand oCommand = null;
    if (con.State != ConnectionState.Open)
    con.Open();
    oCommand = new SqlCommand(command, con);
    oCommand.ExecuteNonQuery();
    Result = "Success";
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Result = ex.ToString();
    }
    finally
    {
    con.Close();
    }
    return Result;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •