نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Top موندن برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار "juggle"
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    ناکجا آباد
    پست
    44

    Question Top موندن برنامه

    چطوری میتونم کاری کنم که برنامم همیشه Top بمونه مثل یسری از ساعت های دیجیتال یا آنالوگ؟

  2. #2

    نقل قول: Top موندن برنامه

    سلام
    اگر در تالار جستجو میکردید حتما نتایج مفیدی را میابید

    از دستور زیر استفاده میشود که شامل دو تابع یکی برای OnTop شدن و دیگری برای بازگردانی به حالت اول
    Private Declare Function SetWindowPos& Lib "user32" (ByVal hwnd&, ByVal hWndInsertAfter&,ByVal x&, ByVal y&, ByVal Wid&,ByVal Hgt&, ByVal Flags&)

    Const SWP_NOSIZE = 1
    Const SWP_NOMOVE = 2
    Const HWND_TOPMOST = -1
    Const HWND_NOTOPMOST = -2

    'Always on top
    Private Sub OnTop()
    SetWindowPos hwnd, HWND_TOPMOST, 0, 0, 0, 0, _
    SWP_NOSIZE Or SWP_NOMOVE
    End Sub



    'Notalways on top
    Private Sub NotOnTop()
    SetWindowPos hwnd, HWND_NOTOPMOST , 0, 0, 0, 0, _
    SWP_NOSIZE Or SWP_NOMOVE
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: Top موندن برنامه

    Private Sub Form_Load()
    OnTop
    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •