نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: dll import

  1. #1

    dll import

    سلام
    هرچی کلنجار رفتم و تو گوگل سرچ کردم , چیزه قابل توجهی پیدا نشد .

  2. #2
    سلام
    چه مشکلی دارید با Import؟
    بیشتر توضیح بدید.

  3. #3
    سلام
    هنگام تعریف functions های Dll به طریق ذیل :
     return_type __declspec(dllimport)  imported_function_name(parameters);

    با خطای زیر مواجه می شم :
    Unresolved external symbol referenced from module

  4. #4
    پیام خطای Unresolved External Symbol یک خطای زمان لینکه . وقتی لینکر نتونه مرجعی که تابع مورد نظرت رو پیاده سازی کرده پیدا کنه با چنین خطائی مواجه میشی . DLL یا Lib مورد نظرت رو باید به روشی صحیح لینک کنی .

  5. #5
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط Inprise
    پیام خطای Unresolved External Symbol یک خطای زمان لینکه . وقتی لینکر نتونه مرجعی که تابع مورد نظرت رو پیاده سازی کرده پیدا کنه با چنین خطائی مواجه میشی . DLL یا Lib مورد نظرت رو باید به روشی صحیح لینک کنی .
    میشه کمی بیشتر توضیح بدین ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494
    سلام
    اگر از توابع یک dll میخواهی استفاده کنی باید فایل lib را (import library ) را به پروژ ه ات اضافه کنی Project\Add to Project
    اگر فایل import را نداری باید از LoadLibrary و GetProcAddress استفاده کنی .

    موفق باشید:لبخندساده
    آخرین ویرایش به وسیله sasan_vm : شنبه 12 شهریور 1384 در 13:14 عصر

  7. #7
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط sasan_vm
    سلام
    اگر از توابع یک dll میخواهی استفاده کنی باید فایل lib را (import library ) را به پروژ ه ات اضافه کنی Project\Add to Project
    اگر فایل import را نداری باید از LoadLibrary و GetProcAddress استفاده کنی .

    موفق باشید:لبخندساده
    قبلاً این کا رو انجام دادم ولی باز خطای فوق رو میده!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494
    سلام

    تابع را به این صورت معرفی کن :
     
    __declspec(dllimport) return_type imported_function_name(parameters);


    :لبخندساده

  9. #9
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط sasan_vm
    سلام

    تابع را به این صورت معرفی کن :
     
    __declspec(dllimport) return_type imported_function_name(parameters);


    :لبخندساده
    متاسفانه هنگام تعریف تابع بصورت فوق با خطای زیر مواجه میشم :
    E2188 Expression syntax	

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494

    میشه کدی که نوشتی post کنی ببینم.
    تابعی که معرفیش میکنی از توابع export اون dll هستش ؟
    آخرین ویرایش به وسیله sasan_vm : شنبه 12 شهریور 1384 در 19:11 عصر

  11. #11
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط sasan_vm
    میشه کدی که نوشتی post کنی ببینم.
    تابعی که معرفیش میکنی از توابع export اون dll هستش ؟
    یه نمونه از تعریف تابع :
    __declspec(dllimport) AnsiString Day2Name(int myDay);


    درضمن برای اطلاعات بیشتر , خود DLL رو هم ضمیمه این پست کردم .

تاپیک های مشابه

  1. کامپوننت CAD Import VCL
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1390, 20:12 عصر
  2. خطا درimport از اکسل به اکسس
    نوشته شده توسط ebadian در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1385, 13:38 عصر
  3. import
    نوشته شده توسط aley در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1384, 09:45 صبح
  4. import
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 15:16 عصر
  5. import
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 اردیبهشت 1384, 22:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •