نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه اتصال sql server به پی اچ پی

  1. #1

    Question نحوه اتصال sql server به پی اچ پی

    سلام.میخواستم بدونم چجوری میشه sql server رو به پی اچ پی متصل کرد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    نقل قول: نحوه اتصال sql server به پی اچ پی

    دقیقا با همون شکلی که mysql رو به برنامه تون متصل میکنید با این تفاوت که به جای تابع mysql_connect از mssql_connect و ... استفاده میکنید. کلا به جای mysql اول توابع از mssql استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نحوه اتصال sql server به پی اچ پی

    دقیقا با همون شکلی که mysql رو به برنامه تون متصل میکنید با این تفاوت که به جای تابع mysql_connect از mssql_connect و ... استفاده میکنید. کلا به جای mysql اول توابع از mssql استفاده کنید.
    سلام دوست عزیز
    من برنامه XAMPP را بر روی ویندوز نصب کردم که php ورژن 5.3.5 و Apache 2.2.17 را نصب کرده . از روشی که شما در بالا گفتید استفاده کردم اما خطای
    Call to undefined function mssql_connect()

    رخ داد . می خواهم با php به Ms sql server 2005 که بر روی سیستم نصب است ارتباط برقرار کنم . یک سری مطالبی هم پیدا کردم اما نتونستم ارتباط برقرار کنم (مطالبی مثل نصب درایور ، استفاده از pdo و ...)
    اگر ممکن است روش اتصال و برقراری ارتباط با ms sql را بصورت مختصر توضیح دهید ؟
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: نحوه اتصال sql server به پی اچ پی

    با سلام، فايل php.ini رو در مسير نصب xampp و بعد، پوشه bin/php پيدا كرده و با notepad بازش كنيد. حالا دستور زير رو پيدا كنيد:
    extension=php_mssql.dll;
    و سمي كالن ابتداي اون رو حذف كنيد و فايل رو دوباره ذخيره كنيد.
    حالا كافيه يكبار سرور Apache رو ReStart كنيد.
    توضيح: Extension مربوط به MSSQL روي سيستم شما غيرفعاله.
    موفق و مؤيد باشيد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نحوه اتصال sql server به پی اچ پی

    دوست عزیز دستوری که فرموده بودید را اجرا کردم و بعد از استارت کردن آپاچی با خطای زیر روبرو شدم :
    PHP Startup: Unable to load dynamic library 'C:\xampp\php\ext\php_mssql.dll' - The specified module could not be found.

    همانطور که پیدا است فایل مورد نظر پیدا نشده .
    این فایل اصولا باید باشه یا من باید بگردم پیدا کنم توی این مسیر بگذارم ؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه اتصال sql server به پی اچ پی

    با سلام، دوست گرامي قاعدتاً بايد اين فايل وجود داشته باشه ولي اگه نيست، ميتونيد از طريق فايل ضميمه دريافتش كنيد. موفق و مؤيد باشيد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نحوه اتصال sql server به پی اچ پی

    ممنون از فایلی که گذاشتید اما بعد از قرار دادن اون در مسیر مورد نظر خطای جدیدی به همراه خطای قبلی رویت شد .
    متن خطای جدید :
    This application has failed to start because ntwdblib.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. 

    و دوباره خطای قبلی :
    PHP Startup: Unable to load dynamic library 'C:\xampp\php\ext\php_mssql.dll' - The specified module could not be found.

    به نظر شما مشکل کجاست ؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    32

    نقل قول: نحوه اتصال sql server به پی اچ پی

    خوب نیست تاپیک بی جواب بمونه
    یکی که تجربش رو داره جواب بده دیگه

  9. #9

    نقل قول: نحوه اتصال sql server به پی اچ پی

    از اون بدتر، بالا آوردن بحثهای بدون پاسخ و متروک 1 سال قبل هست، اون هم با پستی فاقد محتوای علمی. لطفاً بعد از این بیشتر دقت کنید. با توجه به عضویت جدید شما در این سایت، بد نیست قوانین رو هم که لینکش توی امضای بنده هست، مطالعه کنید. موفق باشید.

  10. #10

    نقل قول: نحوه اتصال sql server به پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط sepidar2010 مشاهده تاپیک
    سلام.میخواستم بدونم چجوری میشه sql server رو به پی اچ پی متصل کرد
    در ابتدا باید iis manager ویندوز رو فعال کنید بعد برنامه ی جانبی php manager رو روی iis نصب کنید ، با فعال کردن گزینه های مختلف iis و نصب برنامه ی php manager و فعال کردن پسوندهای گفته شده میتونید از دستورات mssql و sqlsrv برای اتصال به پایگاه داده ی اسکیوال استفاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •