نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: برنامه نویسی با کتابخانه Open CV و VisualC++‎6 ؟

  1. #1

    Question برنامه نویسی با کتابخانه Open CV و VisualC++‎6 ؟

    سلام
    آیا امکان استفاده کردن از Open CV 2 همراه Visual C++‎ 6 وجود داره ؟ چطور ؟

    کار خیلی عجله ای هست ... هر جور راهنمایی که بکنید ... هر چقدر هم که کم باشه می تونه خیلی کمکم کنه
    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hi level hdd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    حکیمیه
    پست
    165

    نقل قول: برنامه نویسی با کتابخانه Open CV و VisualC++‎6 ؟

    با سلام
    امکان برنامه نویسی این کتابخانه ها با VC6 به بالا هستش.
    کافیه این کتابخانه ها رو نصب کنی و آدرس دایرکتوریهای Inclue , Lib رو تو قسمت دایرکتوریهای VC6 بدی.بعد میتونی
    از ویژگیهای اون استفاده کنی.ولی من توصیه میکنم با ویژوال 2005 به بالا بنویسی و دلیلشم اینه که توابع کتابخانه ای openCV
    رو خودش بعد الحاق دایرکتوریهاش برات میاره.انجوری ممکنه سردرگم بشی.اول مرحله اول کارتو انجام بده بعدش سوالات بعدیتو
    بپرس.
    نمونه کد:
    #include"cv.h"
    #include"highgui.h"
    void main()
    {
    IplImage *img = Cvloadimage("D:/2.bmp");
    cvnamedWindow("Show",1);
    cvShowImage(Show",img);
    CVwaitKey(5000);
    cvDistroyAllWindow();
    CvreleaseImage(&img);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •