نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: x,y ماوس در screen

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار "juggle"
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    ناکجا آباد
    پست
    44

    Question x,y ماوس در screen

    چجوری میتونم فرم را بادستور moveروی screen جابجا کنم؟

    یعنی آیا screen دارای x , y هست؟

  2. #2

    نقل قول: x,y ماوس در screen

    سلام
    خود vb کلاسی با عنوان Screen دارد که بسیاری از ویژگی ها نظیر فونت ، فرم ها و ... را شامل میشود که خصوصیت پهنا و ارتفاع نیز جزئی از این ویژگی هاست
    نمونه زیر چگونگی حرکت دادن یک فرم را حول محور Screen نشان میدهد

    موفق باشید
    یاعلی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار "juggle"
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    ناکجا آباد
    پست
    44

    نقل قول: x,y ماوس در screen

    من منظورم اینه که :
    بتونم خود فرم را با down کردن ماوس بهمراه حرکت آن فرم را به اون نقطه رها شدن ماوس ببرم(البته درصورتی کهborder style فرم برابر صفر باشد)

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    BOOTSTRAP LOADER
    پست
    176

    نقل قول: x,y ماوس در screen

    چرا این تاپیک دوجا هستش ؟؟؟؟
    یکی اینو یا ادغام کنه یا یکیش رو حذف کنه
    اگر جابجایی فرم که خودش خاصیت drag & drop نداره
    میشه از left و top استفاده کرد به صورت زیر ( ولی ظاهر خوشی نداره )
    تو رویداد mouse move بنویسید :

    If Button = 1 Then
    Me.Left = X
    Me.Top = Y
    End If

    یا اینکه خود فرم رو با دستوراتی که فرم رو نامرئی ( transparent ) میکرد فرم رو پنهان کنیم و یه شی رو روی اون با درگ کردن جابجا کنیم
    البته مطمئنا راه های درست و منطقی تری وجود داره ( ولی من بی خبرم )

    موفق باشید ....

  5. #5

    نقل قول: x,y ماوس در screen

    سلام علیکم
    برای حرکت دادن یک فرم بدون border با کلیک کردن موس

    موفق باشید
    یاعلی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار "juggle"
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    ناکجا آباد
    پست
    44

    نقل قول: x,y ماوس در screen

    شرمنده
    در اصل میخوام هر وقت ماوس روی فرم بدون border قرار گرفت رنگ قرمز عوض شه و وقتی از روی فرم عبور کرد ودر جایی دیگر از screen قرار گرفت رنگش به خالت اول برگرده؟

  7. #7

    نقل قول: x,y ماوس در screen

    نقل قول نوشته شده توسط "juggle" مشاهده تاپیک
    شرمنده
    در اصل میخوام هر وقت ماوس روی فرم بدون border قرار گرفت رنگ قرمز عوض شه و وقتی از روی فرم عبور کرد ودر جایی دیگر از screen قرار گرفت رنگش به خالت اول برگرده؟
    سلام
    این یک سوال جدید است و بهتر بود در یک تاپیک جدید نیز مطرح مینمودید
    از توابع Capture استفاده میشود، طبق نمونه زیر

    موفق باشید
    یاعلی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار "juggle"
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    ناکجا آباد
    پست
    44

    نقل قول: x,y ماوس در screen

    میخوام دوباره برگرده

    این دوباره بر نمیگرده

    یعنی وقتی از روی فرم عبور کرد وبه جای دیگر دسکتاپ رفت دوباره رنگش سفید شه؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار "juggle"
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    ناکجا آباد
    پست
    44

    نقل قول: x,y ماوس در screen

    این x , y که شما مقایسه میکنید x ,y فرمه و 0,0 اون از اول فرم شروع میشه

    من x,y دسکتاپ رو میخوام

  10. #10

    نقل قول: x,y ماوس در screen

    نقل قول نوشته شده توسط "juggle" مشاهده تاپیک
    این x , y که شما مقایسه میکنید x ,y فرمه و 0,0 اون از اول فرم شروع میشه

    من x,y دسکتاپ رو میخوام
    برای اینکار باید از توابع GetWindwPosition و GetMoustPosition استفاده کنید

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار "juggle"
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    ناکجا آباد
    پست
    44

    نقل قول: x,y ماوس در screen

    میشه راهنماییم کنید؟

  12. #12

    نقل قول: x,y ماوس در screen

    سلام
    مجددا" سورس قبل را ویرایش کردم اما اینبار دو تابعی عرض شده به آن اضافه شده، اینگونه مشکل برطرف میشود

    موفق باشید
    یاعلی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: x,y ماوس در screen

    Option Explicit

    Dim OldX As Integer, OldY As Integer
    Dim blnMove As Boolean

    Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    blnMove = True
    OldX = X
    OldY = Y
    Me.BackColor = vbRed
    End Sub

    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If blnMove = True Then
    Me.Left = Me.Left + (X - OldX)
    Me.Top = Me.Top + (Y - OldY)
    End If
    End Sub

    Private Sub Form_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    Me.Left = Me.Left + (X - OldX)
    Me.Top = Me.Top + (Y - OldY)
    Me.BackColor = vbWhite
    blnMove = False
    End Sub

    faghat border styleto khodet tanzim kon tashakoram beghole bachaha yadet nare

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •