نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چرا Redirect كار نمي كنه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    Question چرا Redirect كار نمي كنه؟

    سلام
    من اين كد رو نوشتم ولي كار نمي كنه و به ادرس داده شده نميره كسي ميدونه اشكالش كجاس؟
        protected void LinkButton3_Command(object sender, CommandEventArgs e)
    {
    string id = e.CommandArgument.ToString();
    LinkButton linkb1 = (LinkButton)DataList1.Items[0].FindControl("LinkButton3");
    DataBase db = new DataBase();
    db.Connection = System.Web.Configuration.WebConfigurationManager.C onnectionStrings["PowerfullConnectionString"].ConnectionString;
    string s = db.SqlUpdate("[IranianBoyCustomer]", "[Customer_hits]", "[Customer_hits]+1", "[Customer_id] =" + id);
    //Server.Execute(linkb1.CssClass.ToString());
    Response.Redirect(linkb1.CssClass.ToString());
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    fekrenaw.com
    پست
    152

    نقل قول: چرا Redirect كار نمي كنه؟

    بجای CssClass باید PostBackUrl قرار بدید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: چرا Redirect كار نمي كنه؟

    مرسي از پاسختون.همونطوري هم جواب گرفتم. فقط چون ادرساي من واقعي نبودن("http://www.dfsdfs.ir") هدايت نمي كرد ولي به محض اينكه يه ادرس دزست مثل گوگل رو قرار دادم عمل كرد.مرسي

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehrdad_shahian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    كاشان
    پست
    157

    نقل قول: چرا Redirect كار نمي كنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط asif1358 مشاهده تاپیک
    بجای CssClass باید PostBackUrl قرار بدید
    اگه postbackurl رو مقدار بديم ديگه وارد رويداد command نميشه و فورا به ادرس داده شده ميره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •