نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: URL FORMAT STRING

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    URL FORMAT STRING

    همانگونه که از عنوان مشخص است یک هایپرلینک درون دیتا گرید افزوده شده،آنگاه قرار است که با کلیک کاربر یک صفحه دیگر باز شده و دیتا فیلد مربوطه در آن pop-upنمایش داده شود.
    آنچه در اینترنت یافتم کامل بود ... :
    javascript:varwin=window.open('WebForm2.as  px?DataField={0}',null,'width=692,height  =100');

    اما
    برای بانک نیوز سرویس لازمست کاربر با کلیک بر روی هایپرلینک موضوع خبر کامل را در pop-up
    ببینند.
    با تغییر رشته فوق به :

    javascript:varwin=window.open('WebForm2.as px?Subject={0}',null,'width=692,height=1 00');

    خطای نال آبجکت ریفرنس می دهد!
    if exists (select * from dbo.sysobjects where id = object_id(N'[dbo].[tblNews]'&#  41; and OBJECTPROPERTY(id, N'IsUserTable') = 1)
    drop table [dbo].[tblNews]
    GO

    CREATE TABLE [dbo].[tblNews] (
    [row] [int] NULL ,
    [type] [nchar] (10) COLLATE Arabic_CI_AI NULL ,
    [importance] [nchar] (10) COLLATE Arabic_CI_AI NULL ,
    [subject] [nchar] (10) COLLATE Arabic_CI_AI NULL ,
    [validation] [nchar] (10) COLLATE Arabic_CI_AI NULL ,
    [source] [nchar] (10) COLLATE Arabic_CI_AI NULL ,
    [text] [ntext] COLLATE Arabic_CI_AI NULL
    ) ON [PRIMARY] TEXTIMAGE_ON [PRIMARY]
    GO


    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    برای اینگونه URL ها و دریافت اطلاعات از آنها باید از شیء Request و در ادامه از QueryString‌ استفاده نمایید.
    در مورد Request.QueryString در گوگل تحقیق کنید...

تاپیک های مشابه

  1. Format کردن یک فیلد String در DataGridview
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 شهریور 1386, 01:31 صبح
  2. Datagarid ، Format String و تبدیل تاریخ به فارسی
    نوشته شده توسط MH2538 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 19:54 عصر
  3. Format String Bug در Windows
    نوشته شده توسط saeedIRHA در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 19:41 عصر
  4. string.format
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 01:56 صبح
  5. Input string was not in a correct format
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 14:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •