نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور ميشه اول يك دستور به شكل كامل اجرا شه بعد خط بعدي دستورات-مثل DoEvents توي برنامه نويسي ويندوز

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اطاق تمساح ها
    پست
    180

    چطور ميشه اول يك دستور به شكل كامل اجرا شه بعد خط بعدي دستورات-مثل DoEvents توي برنامه نويسي ويندوز

    با سلام و تبريك سال نو

    من احتياج دارم كه خط اول دستوراتم كامل اجرا شه و بعد برنامه بره سراغ خط بعد.
    توي برنامه نويسي ويندوز يه دستوري داريم كه اين كار رو انجام ميده:

    Application.DoEvents();

    توي ASP.NET هم دستور مشابهي وجود داره آيا؟
    ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: چطور ميشه اول يك دستور به شكل كامل اجرا شه بعد خط بعدي دستورات-مثل DoEvents توي برنامه نويس

    نقل قول نوشته شده توسط goldax مشاهده تاپیک
    با سلام و تبريك سال نو

    من احتياج دارم كه خط اول دستوراتم كامل اجرا شه و بعد برنامه بره سراغ خط بعد.
    توي برنامه نويسي ويندوز يه دستوري داريم كه اين كار رو انجام ميده:

    Application.DoEvents();

    توي ASP.NET هم دستور مشابهي وجود داره آيا؟
    ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
    دلیل استفاده از این دستور توی برنامه نویسی تحت ویندوز به این دلیل هست که ویندوز یک محیط چندنخی هست و از پیغام ها برای تبادل اطلاعات با ویندوز استفاده میکنه (message) و وقتی که برنامه نویس از این دستور استفاده میکنه تمام پیغام هایی که از طرف برنامه به سمت ویندوز ارسال شدند ابتدا پردازش و اجرا میشن و بعد سراغ دستور بعدی میره ولی توی asp.net چندنخی و پیغام وجود نداره بنابراین از این دستور هم احتیاجی نیست استفاده شود.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: چطور ميشه اول يك دستور به شكل كامل اجرا شه بعد خط بعدي دستورات-مثل DoEvents توي برنامه نويس

    در ASP.NET چند نخی داریم. لطفا اطلاعات غلط ندهید.
    برای آشنایی با چند نخی به لینک های زیر مراجعه نمایید.
    http://forum.iranblog.com/showthread...%D8%B1-ASP.NET

    http://www.beansoftware.com/ASP.NET-...read-Pool.aspx

    برای اینکه بدانید چرا در asp.net متد DoEvent نداریم به لینک زیر مراجعه نمایید
    http://forums.asp.net/t/756736.aspx/1

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: چطور ميشه اول يك دستور به شكل كامل اجرا شه بعد خط بعدي دستورات-مثل DoEvents توي برنامه نويس

    نقل قول نوشته شده توسط amirjalili مشاهده تاپیک
    در ASP.NET چند نخی داریم. لطفا اطلاعات غلط ندهید.
    برای آشنایی با چند نخی به لینک های زیر مراجعه نمایید.
    http://forum.iranblog.com/showthread...%D8%B1-ASP.NET

    http://www.beansoftware.com/ASP.NET-...read-Pool.aspx

    برای اینکه بدانید چرا در asp.net متد DoEvent نداریم به لینک زیر مراجعه نمایید
    http://forums.asp.net/t/756736.aspx/1
    شرمنده
    اشتباه تایپی بوده، منظورم از "وجود نداره" یعنی به صورت پیش فرض به صورت تک نخی اجرا میشه و پیغام هم توی ASP.NET نداریم.
    بله میشه از چندنخی در صورت نیاز استفاده کرد ولی به صورت پیش فرض از یک نخ استفاده میشه.
    مثلا : اگه روی دکمه توی یک صفحه کلیک کنیم تمام کدهایی که توی رویداد Click مربوط به دکمه هست خط به خط اجرا میشه و صفحه ای که سمت کلاینت هست به حالت لودینگ میره(مگر اینکه خودمون از چندنخی استفاده کنیم)
    آخرین ویرایش به وسیله amirsajjadi : پنج شنبه 04 فروردین 1390 در 01:02 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •