نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نصب Qt در لینوکس

  1. #1

    نصب Qt در لینوکس

    سلام
    نسخه لینوکسی کیوت را از اینجا دانلود کردم
    حالا چجوری باید اونو توی لینوکسم نصب کنم؟

    من از لینوکس ubuntu 10.04 استفاده میکنم

  2. #2

    نقل قول: نصب Qt در لینوکس

    سلام

    چرا از Synaptic استفاده نکردی ؟

    در کل تو همون لینک بالا گفته که :

    اول
    chmod u+x qt-sdk-linux-x86-opensource-2010.05.1.bin

    بعد
    ./qt-sdk-linux-x86-opensource-2010.05.1.bin
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  3. #3

    نقل قول: نصب Qt در لینوکس

    با عرض تشکر از شما دوست عزیز , خوشبختانه با راهنمایی خوبتون موفق به نصبش شدم اما موقع کامپایل , پیغام:
    make:g++:Command not found

    رو میده , ظاهرا نیاز به نصب برنامه ی ++g دارم
    البته نسخه ی ویندوزی کیوت , ++g و یه مشت برنامه دیگر را خودش نصب میکرد ولی ظاهرا نسخه لینوکسی اینطور نیست
    این برنامه ++g رو چطور میتونم دانلود و نصبش کنم؟

  4. #4

    نقل قول: نصب Qt در لینوکس

    g++ کامپایلری برای C++‎ و از اعضای gcc است. برای نصب آن در سیستم های مبتنی بر دبیان(مانند اوبونتو) دستور زیر را در مقام root صادر کنید

    apt-get install g++

  5. #5

    نقل قول: نصب Qt در لینوکس

    در لینوکسم دسترسی به اینترنت ندارم
    راه دیگه ای به جز نصب از طریق اینترنت هست؟

  6. #6

  7. #7

    نقل قول: نصب Qt در لینوکس

    دوستان عزیز
    برای استفاده از Qt در ubuntu کافیست که نسخه Qt SDK 1.1 (تا کنون منتشر شده) استفاده کنید. فقط به آدرس زیر بروید و بهتره که نسخه آفلاین آنرا دانلود کنید که همیشه داشته باشیدش.
    http://developer.qt.nokia.com/prereleases
    دانلود کنید. اگر در اجرای آن مشکل داشتید احتمالا بخاطر تنظیمات سطح دسترسی فایل است. در صفحه SSH یا همان Terminal به مسیر فایل بروید (در ubuntu دارای FireFox معمولا در آدرس /home/username/Downloads قرار دارد) و سپس دستور chmod 755 Qt_SDK_Lin32_offline_v1_1_beta_en.run

    بعد از نصب میتونید از روش GIT جدیدترین ویرایش های آنرا بگیرید و از امکانات جدید QML در نسخه Qt 4.7.4 استفاده کنید. Qt.Gitorious.org

    در ubuntu که از خانواده Debian است میتوانید هر کمبودی را بسادگی با دستور apt-get install ***** و یا apt-get build-dep نصب کنید.

    با توجه به اینکه mingw پیشفرض مفصر است تقریبا کاری برای انجام دادن نیست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •