نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: با جاوا اسکریپت چطور یک لیست باکس بسازم؟

  1. #1

    Question با جاوا اسکریپت چطور یک لیست باکس بسازم؟

    سلام من یک کد نوشتم که برای تولید لیست باکس از جاوا اسکریپت استفاده میکنم
    ولی کار نمیکنه
    کد:
    <select name="armin">
    <script>for(i=1380;i<1390;1++)
    {document.write(<option>+i+</option>)
    }
    </script>
    </select>

  2. #2

    نقل قول: با جاوا اسکریپت چطور یک لیست باکس بسازم؟

    سلام.
    می تونید بدین شکل عمل کنید:


    window.onload = function () {
    var lst = document.getElementById('myList'), items = lst.options;
    for (var i = 1380; i < 1390; i++) {
    items.add(new Option('year: ' + i, i));
    }
    };


    و HTML مربوطه:

    <body>
    <select id="myList"></select>
    </body>


    اگر مایل به ایجاد کردن خود List نیز بصورت Dynamic هستید، می تونید با createElement یک select element ایجاد کنید و اونو به DOM اضافه کنید.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: با جاوا اسکریپت چطور یک لیست باکس بسازم؟

    ممنون از پاسختون ولی من یکم تو جاوا اسکریپت تازه کارم اصلا راه درست رو نمیتونم پیدا کنم مرجع خوبی هم ندارم لطفا نگید برم w3school رو بخونم.
    چون قبلا زبوتنای دیگه کار کردم همین اول کار خواستم با این روش که برای ساخت یک لیست باکس که از کاربر تاریخ تولدشو میگیره استفاده کنم که اگه به جاش از کد html استفاده میکردم باید خیلی بیشتر کد میزدم.ولی این روش دوم شما رو که گفتید متوجه نشدم میشه بیشتر بازش کنید

  4. #4

    نقل قول: با جاوا اسکریپت چطور یک لیست باکس بسازم؟

    سلام.

    • document به شما Reference به DOM Document رو میده.
    • getElementById به شما Reference به Element ای که ID ی اونو بهش میدید رو بر میگردونه.
    • Option، یک function constructor هستش که به شما اجازه ایجاد یک option در select رو میده. پارامتر اولش Text اون گزینه و پارامتر دومش Value ی مورد نظر هستش.
    • options هم Collection آیتمهای اون Select Element رو بهتون میده. مابقی کد هم که واضحه.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •