نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

  1. #1

    انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

    من یه مشکل تو ذخیره کردن radio button دارم.
    3 تا radio button داریم ،کاربر فقط حق انتخاب یکی را دارد.با چه دستوری میشه اینو تو دیتابیس نوشت؟
    مشکل من تو ذخیره کردن هستش.

  2. #2

    نقل قول: radio nbutton

    میتونی تو رویداد Click هر RadioButton بنویسی که دوتا RadioButtonدیگه چک نشده باشن
    یعنی فقط یکی تیک خورده باشه و برا ارسال هم چک میکنی کدوم چک شدس اون رو میفرستی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: radio nbutton

    می شه بیشتر توضیح بدن . نوع دیتابیس چیه؟ آیا می خواهین که مثلا شماره ی radio button ی که انتخاب شده تو یه فیلد از دیتابیس ذخیره بشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: radio nbutton

    واسه هر سه تا radiobutton تو دیتابیس فیلد بذار از نوع bit، هرکردوم که check بشه مقدارشو 1 کن و اگه Check نباشه 0 وارد دیتابیس میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: radio nbutton

    نه دیگه این کار درستی نیست چون کاربر فقط حق انتخاب یه دونه از اونا رو داره بهتره که یه فیلد داشته باشیم و شماره ی انتخاب شده رو بفرستیم به اون فیلد اگه checkbox بود گفته ی شما بهتر بود ولی انجا فک کنم این کار اضافه باشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

    این کار رو کنید که هر کدوم انتخاب شد توی دیتابیس یه عدد منحصر به فد ذخیره شه. مثلا توی دیتابیس فیلد x دارید . اگه اولی انتخال شد 1 دومی 2 و سومی هم 3

  7. #7

    نقل قول: radio nbutton

    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    واسه هر سه تا radiobutton تو دیتابیس فیلد بذار از نوع bit، هرکردوم که check بشه مقدارشو 1 کن و اگه Check نباشه 0 وارد دیتابیس میشه
    روشتون جالبه ولی معمولا سعی میشه که تو دیتابیس فیلدهای کمتری (با تکست کمتر) استفاده شه که در بلند مدت حجم فایل بک آپ بی دلیل زیاد نشه

    اگه اولی انتخال شد 1 دومی 2 و سومی هم 3
    اگه دائم از این RadioButton ها استفاده میشه این روش خوبیه و باید یه جدول تو دیتابیس درست کنی که تکست RadioButtonها توش باشه با یه شماره منحصر به فرد برای هر کدوم
    زمانی که میخوای Save کنی بره تو اون جدول شماره اون تکست رو دراره و توی جدول اصلی با مقدار int ذخیره کنه (روشی که برنامه های بزرگ برا پایین اومدن حجم داده های دیتابیس استفاده میکنن همینه)
    آخرین ویرایش به وسیله ehsanara : یک شنبه 07 فروردین 1390 در 21:07 عصر

  8. #8

    نقل قول: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک


    string S;
    if (radioButton1.Checked)
    S = radioButton1.Text;
    else if (radioButton2.Checked)
    S = radioButton2.Text;
    else
    S = radioButton3.Text;

    رشته S رو میفرستی به دیتابیس

    ضمنا میتونی کد بالا رو اینطوری هم بنویسی که خلاصه تر و بهتره

    string S = radioButton1.Checked ? radioButton1.Text : (radioButton2.Checked ? radioButton2.Text : radioButton3.Text);

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: radio nbutton

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanara مشاهده تاپیک
    میتونی تو رویداد Click هر RadioButton بنویسی که دوتا RadioButtonدیگه چک نشده باشن
    یعنی فقط یکی تیک خورده باشه و برا ارسال هم چک میکنی کدوم چک شدس اون رو میفرستی
    چه ربطی داشت به پرسش دوستمون !

    3 تا radio button داریم ،کاربر فقط حق انتخاب یکی را دارد.با چه دستوری میشه اینو تو دیتابیس نوشت؟
    مشکل من تو ذخیره کردن هستش.
    این سه تا کنترل شما هر کدوم نشون دهنده یه مقدار خاص هستن روشی که ahrimaneahurai گفت می‌تونه به شما کمک کنه در کل شما نیاز داری که نشون بدی فلان مقدار انتخاب شده پس توی دیتابیست اون فیلدی که مربوط به این مقدار هست رو تنظیم می‌کنی که هیچ زمانی اجازه خالی بودن نداشته باشه « Allow Nulls رو تیک نمی‌زنی » چون کنترلی که شما در نظر گرفتین منطقش این هست که همیشه باید یکی انتخاب شده باشه پس همیشه یه مقدار به دیتابیس می‌فرسته دیگه نوعش و مقادیر مجازش طبق نظر خودت و شروط نوشته شده در برنامت خواهد بود موفق باشید ./

  10. #10

    نقل قول: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

    چه ربطی داشت به پرسش دوستمون !
    یه توضیح کلی بود
    این سه تا کنترل شما هر کدوم نشون دهنده یه مقدار خاص هستن روشی که ahrimaneahurai گفت می‌تونه به شما کمک کنه در کل شما نیاز داری که نشون بدی فلان مقدار انتخاب شده پس توی دیتابیست اون فیلدی که مربوط به این مقدار هست رو تنظیم می‌کنی که هیچ زمانی اجازه خالی بودن نداشته باشه
    فکر نمیکنی سوال ایشون نحوه ذخیره کردن بود نه AllowNull بودن؟ (شوخی)
    آخرین ویرایش به وسیله ehsanara : دوشنبه 08 فروردین 1390 در 13:34 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

    به نظر من نه اسم و نه text یه Radiobutton نمیتونه ملاک واسه ذخیره تو دیتابیس باشه (مخصوصا اگه text اونا فارسی باشه که مشکل ی و ک هم شاید پیدا کنن) و فیلد bit هم 1 بایت بیشتر نیست و حتی اگه چندتا radiobutton هم داشته باشن حافظه زیادی نمیگیره! ضمنا اینجوری هر radiobutton به صورت کاملا مستقل از بقیه میتونه رفتار کنه و مشکلی واسه ذخیره نداشته باشه

  12. #12

    نقل قول: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط m.soleimani مشاهده تاپیک
    این بحث‌های بچه‌گونه دیگه چیه؟ شما یه چیز چرتی در مورد او پرسش پروندی به جای این‌که پاکش کنی ادامه می‌دی !!
    کاربرا چقده اینجا راحت به همدیگه توهین میکنن
    قبلا بازم دیده بودم از این بحث ها
    راه حل خوب چی بود حالا؟

  13. #13

    نقل قول: radio nbutton

    نقل قول نوشته شده توسط Directx مشاهده تاپیک
    می شه بیشتر توضیح بدن . نوع دیتابیس چیه؟ آیا می خواهین که مثلا شماره ی radio button ی که انتخاب شده تو یه فیلد از دیتابیس ذخیره بشه؟
    دیتا بیس sql server 2005 هستش. میخوام متن ذخیره بشه نه عدد.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

    دیتا بیس sql server 2005 هستش. میخوام متن ذخیره بشه نه عدد.
    آخه اگه متن radiobutton رو ذخیره کنی، اگه بعدا به هر دلیلی خواستی متن Radiobutton رو تغییر بدی اطلاعات ذخیره شده ات از بین میره (به دردت نمیخوره)

  15. #15

    نقل قول: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

    اگه روی ذخیره متن اصرار داری کدی که صفحه قبل برات گذاشتم رو میتونی استفاده کنی

  16. #16

    نقل قول: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanara مشاهده تاپیک
    اگه روی ذخیره متن اصرار داری کدی که صفحه قبل برات گذاشتم رو میتونی استفاده کنی
    مرسی.مشکلم حل شد.
    متن radio button در برنامه ثابته و نیازی به تغییر دادنش ندارم.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط shomaluniversity مشاهده تاپیک
    مرسی.مشکلم حل شد.
    متن radio button در برنامه ثابته و نیازی به تغییر دادنش ندارم.
    سلام دوست عزیز میدونم مشکلت حل شده اما هم به شما و هم به بقیه کسایی که پست دادن میگم که بهتره از خاصیت Tag کنترل ها استفاده بشه.چون هم میتونه فارسی نباشه.هم اینکه شما فقط یک فیلد دارید.


    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    به نظر من نه اسم و نه text یه Radiobutton نمیتونه ملاک واسه ذخیره تو دیتابیس باشه (مخصوصا اگه text اونا فارسی باشه که مشکل ی و ک هم شاید پیدا کنن) و فیلد bit هم 1 بایت بیشتر نیست و حتی اگه چندتا radiobutton هم داشته باشن حافظه زیادی نمیگیره! ضمنا اینجوری هر radiobutton به صورت کاملا مستقل از بقیه میتونه رفتار کنه و مشکلی واسه ذخیره نداشته باشه
    در مورد این مشکل ی و ک باید بگم اگر شما در دستورات sql از حرف N استفاده کنید یا اینکه collection را روی Persian تنظیم کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.


    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    آخه اگه متن radiobutton رو ذخیره کنی، اگه بعدا به هر دلیلی خواستی متن Radiobutton رو تغییر بدی اطلاعات ذخیره شده ات از بین میره (به دردت نمیخوره)
    دوست عزیز میتونی به جای متن کنترل از اسم اون استفاده کنی

    موفق باشید.

  18. #18

    نقل قول: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط navidkhalilian مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز میدونم مشکلت حل شده اما هم به شما و هم به بقیه کسایی که پست دادن میگم که بهتره از خاصیت Tag کنترل ها استفاده بشه.چون هم میتونه فارسی نباشه.هم اینکه شما فقط یک فیلد دارید.




    در مورد این مشکل ی و ک باید بگم اگر شما در دستورات sql از حرف N استفاده کنید یا اینکه collection را روی Persian تنظیم کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.




    دوست عزیز میتونی به جای متن کنترل از اسم اون استفاده کنی

    موفق باشید.
    سلام
    ممنون میشم با یه مثال بیشتر توضیح بدی

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط shomaluniversity مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون میشم با یه مثال بیشتر توضیح بدی
    سلام دوست عزیز.اینم مثال

    Insert into Table1 (a,b,c) Values (N'علی',N'رضا',N'محمد')


    موفق باشید.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: انتخاب یک Radio Button و ذخیره آن در بانک

    بدست آوردن چک خوردن رادیو باتن در بین چند تا رادیو باتن

            private RadioButton CheckedRadio(List<RadioButton>radio)        {

    foreach (var VARIABLE in radio)
    {
    if (VARIABLE.Checked)
    {
    return VARIABLE;

    }

    }

    return new RadioButton() ;
    }


    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(CheckedRadio(new List<RadioButton>() {radioButton1, radioButton2, radioButton3}).Text);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •