نمایش نتایج 1 تا 40 از 40

نام تاپیک: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    Smile پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    با سلام من در روی برنامه چندین text box دارم که توسط کاربر پر میشه و صفحه وبی که با webbroser داخل برنامه باز کردم می خوام با زدن یک باتن اطلاعات از تکست باکس ها در داخل فیلد های فرم وارد بشن با چه کدی می تونم این کار رو بکنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    دوست عزیز ، شما باید از یک dataadaptor , یک data connection استفاده کنی . و از یک عمل Insert با چند پارامتر استفاده کنی . در این زمینه فصل 16 کتاب مهدی هاشمیان رو بخونی رات میندازه . تو این فرومم راجع بهشون search کنی مطالب زیادی هست .

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    ممنون از توجه شما اما شاید منظورم رو درست نرسوندم فصل شانزده کتاب آقای هاشمیان در مورد بانک های اطلاعاتی هست ولی من منظورم یه کار ساده بود بدون نیاز به مبحث بانک اطلاعاتی مثل کاری که این نرم افزار های ارسال نظر وبلاگ ها می کنند یعنی شما تعدادی تکست باکس داری که نرم افزار محتویات اونارو داخل فیلد های موجود در اون صفحه وارد می کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    دونستن این مطلب خیلی خوبه
    من یه مدت دوست داشتم بدونم چطور اینکار رو می کنن ولی وقت نکردم برم دنبالش
    میشه گفت ساخت یه رباط
    میشه باهاش کرک کرد یا ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    فکر کنم مثال واضحه موردی بود بگین توضیح داده بشه...
            
    HtmlElementCollection pageTextElements = loginBrowser.Document.GetElementsByTagName("input" );
    foreach (HtmlElement element in pageTextElements)
    {
    if (element.Name.Equals("username"))
    element.SetAttribute("value", this.UserName);
    if (element.Name.Equals("password"))
    element.SetAttribute("value", this.Password);
    }


  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    بله یک رباط هست فکر کنم خوب حالا چطور میشه اینکار رو کرد یعنی خود نرم افزار برامون یک فرم ثبت نام رو پر کنه با چه کد هایی؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    دوستان بلاخره کسی نمی خواد بگه چطور یه فرم ثبت نام رو میشه پر کرد و یه ربات واسه این کار ساخت
    آخرین ویرایش به وسیله momomomo : پنج شنبه 11 فروردین 1390 در 20:46 عصر

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    اساتید بلاخره کسی نمی خواد در مورد این رباتی که می تونه یه فرم ثبت نام رو پر کنه توضیح بده دوستان هر کس اطلاعاتی داره لطفا توضیح بده ممنون

  9. #9

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط momomomo مشاهده تاپیک
    اساتید بلاخره کسی نمی خواد در مورد این رباتی که می تونه یه فرم ثبت نام رو پر کنه توضیح بده دوستان هر کس اطلاعاتی داره لطفا توضیح بده ممنون
    دوست من آقای silverfox جوابتونو کامل دادند ولی یک راه دیگر هم هست و اونم در یافت کد HTML صفحه و قرار دادن value="matne delkhah" مثلا وقتی می خوای تکس باکسی رو که به این صورت تعریف شده : <input type="text" id="info_name" value="">
    رو پر کنی می تونی از این ترفند استفاده کنی :

    webClient web = new webClient();
    web.encoding = encoding.UTF8;
    string src = web.DownloadString("http://ye adress.com");
    src = src.Insert(src.IndexOf("id=\"info_name\" value=\"")+22),textBox1.Text);
    webBrowser1.DocumentText = src;


    این ترفند ، ترفند اختراعی خودم بود
    حله؟

  10. #10

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    البته اون 22 طول رشته id="info_name" value=" هستش (یادم رفت بگم)

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    این کد رو در کجا باید قرار بدم تا درست کار کنه منظور در رویداد کلیک یک باتن یا در رویداد های مربوط به webbroser ?

  12. #12

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    خب دوست من می تونی اونو تو یک باتن بزاری یا این که مثل من اونو تو یک BackGroundWorker بزاری واسه اینکه برنامه ات سریع تر به نظر بیاد.

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    کد شما قبلی رو به کار بردم کار کرد با کمی تغییر البته متن تکست اصلی رو تغییر نمیده id فیلد رو هم درست میدم
    		    <textarea class="textarea"    name="cmtbody"  id="cmtbody" onkeypress="return farsikey(this,event)"  onkeydown="changelang(this);" onfocus="showhumanimg();"></textarea></td>

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    من از کدی که دوستمون دادند استفاده کردم سه تا از فیلدا رو پر کرد اما فیلد چهارم پر نشد این کدی هست که من استفاده کردم
      HtmlElementCollection pageTextElements = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")  ;
    foreach (HtmlElement element in pageTextElements)
    {
    if (element.Name.Equals("txtwriter"))
    element.SetAttribute("Value", this.textBox1.Text);
    if (element.Name.Equals("txtemail"))
    element.SetAttribute("Value", this.textBox2.Text);
    if (element.Name.Equals("txturl"))
    element.SetAttribute("Value", this.textBox3.Text);
    if (element.Name.Equals("cmtbody"))

    element.SetAttribute("Value", this.textBox4.Text);

    عکس برنامه بعد از اجرا
    asas.jpg

  15. #15

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط momomomo مشاهده تاپیک
    من از کدی که دوستمون دادند استفاده کردم سه تا از فیلدا رو پر کرد اما فیلد چهارم پر نشد این کدی هست که من استفاده کردم
      HtmlElementCollection pageTextElements = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")  ;
    foreach (HtmlElement element in pageTextElements)
    {
    if (element.Name.Equals("txtwriter"))
    element.SetAttribute("Value", this.textBox1.Text);
    if (element.Name.Equals("txtemail"))
    element.SetAttribute("Value", this.textBox2.Text);
    if (element.Name.Equals("txturl"))
    element.SetAttribute("Value", this.textBox3.Text);
    if (element.Name.Equals("cmtbody"))

    element.SetAttribute("Value", this.textBox4.Text);

    عکس برنامه بعد از اجرا
    asas.jpg
    این آخریسه TextArea هستش که Value نداره .... باید InnerText ست کنی ...

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    من به فرموده شده از این کد در قسمت آخر استفاده کردم اما باز هم کادر متن خالی ماند
    webBrowser1.Document.GetElementById("cmtbody").Inn  erText="ok";

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    قصد اسپم ندارم مدیران بخش به بزرگی خودشون ببخشند مشکل این کد چیه چرا کادر مربوط به متن نظر پر نمیشه بقیه کادرها پر میشن الا آخری
                
    HtmlElementCollection pageTextElements = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input") ;
    foreach (HtmlElement element in pageTextElements)
    {
    if (element.Name.Equals("txtwriter"))
    element.SetAttribute("Value", this.textBox1.Text);
    if (element.Name.Equals("txtemail"))
    element.SetAttribute("Value", this.textBox2.Text);
    if (element.Name.Equals("txturl"))
    element.SetAttribute("Value", this.textBox3.Text);
    if (element.Name.Equals("cmtbody"))
    webBrowser1.Document.GetElementById("cmtbody").Inn erText =textBox4.Text;

    }

  18. #18

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

     webBrowser1.DocumentText = "<html><head></head><body><textarea id='txt1'></textarea></body></html>";

     webBrowser1.Document.GetElementById("txt1").InnerT  ext = "wwwwwwwwwwwww";

    این واصه من جواب داد شاید برا شما Name=cmtbody نیست ... یه break point بزار ببین اصلا اون خط اجرا میشه ؟؟؟ شاید اصلا وارد بلاک If نمیشه ...
    در ضمن وقتی که فقط 4 تا کنترل رو میخوای مقدار بدی دیگه نیازی به حلقه نیست ... id هاشونو که داری فقط کافیه با getelementbyid کنی و مقدارشونو ست کنی ...

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    بله اون خط اجرا میشه این هم مربوط به بلاگفا هستش اینم کد صفحه هستش که از توش id رو برمی دارم
    class="textarea"    name="cmtbody"  id="cmtbody" onkeypress="return farsikey(this,event)"  onkeydown="changelang(this);" onfocus="showhumanimg();">

    نمی دونم چرا مقدار نمیده به این تکست آریا

  20. #20

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    آدرس صفحرو بده خودم یه نگاهی بندازم ...

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    اینم آدرس صفحه خدمت شما
    http://www.jeyjey.blogfa.com/comment...timezone=12600

  22. #22

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    مشکلی نداره این درست ست میشه ...
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    webBrowser1.Document.GetElementById("txtwriter").I nnerText = "me";
    webBrowser1.Document.GetElementById("txtemail").In nerText = "me@you.com";
    webBrowser1.Document.GetElementById("txturl").Inne rText = "www.me.com";
    webBrowser1.Document.GetElementById("cmtbody").Inn erText = "mememem";
    }

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    بله درست شد دستت درد نکنه مشکلش چی بود؟ و یه سوال این کد امنیتی زمانی لود میشه که در تکست آخری دوبار کلیک بشه چطوری می تونم کاری کنم که این دو بار کلیک هم اتوماتیک انجام بشه تو وب گشتم برای vb6گفتن اما برا C#‎ نه راستی داداش گلم منم تبریزم برام افتخاری بود باهات آشنا شدم

  24. #24

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    مشکلش اینجا بود که شما GetElementsByTagName("input") در حالی که این آخری TextArea هست نه input ...
    webBrowser1.Document.GetElementById("cmtbody").Foc  us();

  25. #25
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    با تشکر کارت خیلی درسته فقط تنها مشکلی که الان دارم کلیک روی این دکمه submint هست یعنی وقتی کاربر کد امنیتی رو وارد کرد با کلیک روی باتن روی اون ثبت نظر کلیک بشه مثال هایی که تو سایت هست در مورد vb6 هستند وروی سی شارپ کار نکرد در کتاب آقای هاشمی هم چیزی نبود البته من خواستم با focus انجام بدم نشد ممکنه در این مورد هم راهنمایی کنید یعنی چطوری بعد از دادن کد امنیتی با زدن باتن روی اون دکمه کلیک بشه؟

  26. #26

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی


  27. #27
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    میشه یه توضیح کوچک بدی ببینید در این کد یوزر نیم و پسوزد هست که در ثبت نظر نیاز نیست و action که اونجا هست در سورس صفحه موجود نیست فکر کنم این برای لاگین شدن هست در حالی که من برای ثبت نظر منظورمه

  28. #28

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    یوزر نیم و پسوزد ماله فیلدهای اون سایته .. شما به جای اونا فیلد های خودتو یزار .... action هم ماله فرم خودتو بزار ...

  29. #29
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    درست حالا به طبع می خواهیم برای وبلاگ های زیادی نظر بفرستیم چطور میشه این اکشن و ایدی فرم رو که در هر وبلاگی متفاوته پیدا کرد؟

  30. #30
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    من کد شما رو استفاده کردم چهارتا ارر داد

    HtmlElement loginform = webBrowser1.Document.GetElementById("username").Pa  rent.Parent;

    string formID = loginform.GetAttribute("frmC");
    string url = loginform.GetAttribute("Default.aspx?blogid=jeyjey &amp;postid=98&amp;timezone=12600");
    WebClient c = new WebClient();
    NameValueCollection vals = new NameValueCollection();
    vals.Add("data[txtwriter]", "myUsername");
    vals.Add("data[txtemail]", "MyPassword");
    vals.Add("data[txturl]", "MyBlog");
    byte[] result = c.UploadValues(url, "POST", vals);
    webBrowser1.DocumentText = Encoding.UTF8.GetString(result, 0, result.Length);


    اینم ارر ها
    Error 1 The type or namespace name 'WebClient' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) C:\Users\arash\Documents\Visual Studio 2008\Projects\WindowsFormsApplication6\WindowsForm sApplication6\Form1.cs 26 13 WindowsFormsApplication6
    Error 2 The type or namespace name 'WebClient' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) C:\Users\arash\Documents\Visual Studio 2008\Projects\WindowsFormsApplication6\WindowsForm sApplication6\Form1.cs 26 31 WindowsFormsApplication6
    Error 3 The type or namespace name 'NameValueCollection' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) C:\Users\arash\Documents\Visual Studio 2008\Projects\WindowsFormsApplication6\WindowsForm sApplication6\Form1.cs 27 13 WindowsFormsApplication6
    Error 4 The type or namespace name 'NameValueCollection' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) C:\Users\arash\Documents\Visual Studio 2008\Projects\WindowsFormsApplication6\WindowsForm sApplication6\Form1.cs 27 44 WindowsFormsApplication6

  31. #31
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    اساتید ایراد این کد چیه چرا این خطاها رو داده؟

  32. #32

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط momomomo مشاهده تاپیک
    درست حالا به طبع می خواهیم برای وبلاگ های زیادی نظر بفرستیم چطور میشه این اکشن و ایدی فرم رو که در هر وبلاگی متفاوته پیدا کرد؟
    از توی خود فرم هر بار که لود میشه ...
    کد HTML:
    <form onsubmit="return IsValidForm();" id="frmC" action="Default.aspx?blogid=jeyjey&amp;postid=98&amp;timezone=12600" method="post" name="frmC">
    The type or namespace name 'WebClient' could not be found
    WebClient
    using System.Net;

    NameValueCollection
    using System.Collections.Specialized;

  33. #33
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    من کد رو به این صورت قرار دادم یک خطای استثنا گرفت

    HtmlElement loginform = webBrowser1.Document.GetElementById("frmCmt").Pare nt.Parent;

    string formID = loginform.GetAttribute("frmC");
    string url = loginform.GetAttribute("Default.aspx?blogid=jeyjey &amp;postid=98&amp;timezone=12600");
    WebClient c = new WebClient();
    NameValueCollection vals = new NameValueCollection();
    vals.Add("data[txtwriter]", "myUsername");
    vals.Add("data[txtemail]", "MyPassword");
    vals.Add("data[txturl]", "MyBlog");
    byte[] result = c.UploadValues(url, "POST", vals);
    webBrowser1.DocumentText = Encoding.UTF8.GetString(result, 0, result.Length);



    asas.jpg
    و سوال دوم این هست که اون اکشن و ایدی رو با چه کدی میشه استخراج کرد ممنون

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط momomomo مشاهده تاپیک
    من از کدی که دوستمون دادند استفاده کردم سه تا از فیلدا رو پر کرد اما فیلد چهارم پر نشد این کدی هست که من استفاده کردم
      HtmlElementCollection pageTextElements = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")  ;
    foreach (HtmlElement element in pageTextElements)
    {
    if (element.Name.Equals("txtwriter"))
    element.SetAttribute("Value", this.textBox1.Text);
    if (element.Name.Equals("txtemail"))
    element.SetAttribute("Value", this.textBox2.Text);
    if (element.Name.Equals("txturl"))
    element.SetAttribute("Value", this.textBox3.Text);
    if (element.Name.Equals("cmtbody"))

    element.SetAttribute("Value", this.textBox4.Text);

    عکس برنامه بعد از اجرا
    asas.jpg

    اسم اون تکست باکس cmtBody هستش :
    میتونی از این کد استفاده کنی:
                HtmlElement El1 = webBrowserCommend.Document.GetElementById("cmtbody  ");
    if (null != El1)
    {
    El1.SetAttribute("value", "For Example:Farshid");
    }

  35. #35

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط momomomo مشاهده تاپیک
    من کد رو به این صورت قرار دادم یک خطای استثنا گرفت

    HtmlElement loginform = webBrowser1.Document.GetElementById("frmCmt").Pare nt.Parent;

    string formID = loginform.GetAttribute("frmC");
    string url = loginform.GetAttribute("Default.aspx?blogid=jeyjey &amp;postid=98&amp;timezone=12600");
    WebClient c = new WebClient();
    NameValueCollection vals = new NameValueCollection();
    vals.Add("data[txtwriter]", "myUsername");
    vals.Add("data[txtemail]", "MyPassword");
    vals.Add("data[txturl]", "MyBlog");
    byte[] result = c.UploadValues(url, "POST", vals);
    webBrowser1.DocumentText = Encoding.UTF8.GetString(result, 0, result.Length);



    asas.jpg
    و سوال دوم این هست که اون اکشن و ایدی رو با چه کدی میشه استخراج کرد ممنون
    همینجوری که نمیشه کد رو copy-paste کنین و استفاده کنین ... این کد ماله اون فرم بود حالا شما باید برای فرم خودتون اصلاحش کنین ... بهتره HTML هم یاد بگیرین قبل از اینکه بخواین با اون کار کنین ...
    HtmlElement loginform = webBrowser1.Document.GetElementById("frmC");

    string url = loginform.GetAttribute("action");
    WebClient c = new WebClient();
    NameValueCollection vals = new NameValueCollection();
    vals.Add("txtwriter", "myUsername");
    vals.Add("txtemail", "MyPassword");
    vals.Add("txturl", "MyBlog");
    vals.Add("cmtbody", "Mycomment");
    byte[] result = c.UploadValues(url, "POST", vals);
    webBrowser1.DocumentText = Encoding.UTF8.GetString(result, 0, result.Length);

  36. #36
    کاربر جدید آواتار SaeidSsa
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    10

    Post نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    این آخریسه TextArea هستش که Value نداره .... باید InnerText ست کنی ...
    سلام تشکر تشکر استفاده کردم .. لطفا قطعه کد جاوا شو بزارید ممنون میشیم .. یه تکیه کدی (html یاجاوا )که نیاز به کامپایل نداشته باشه بازم ممنون

  37. #37

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    سلام من میخوام یه کد بنویسم که یه فرم توی سایت تامین اجتماعی رو از دیتابیس خودم به طور اتوماتیک پر کنه کسی میتونه راهنماییم کنه

  38. #38
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط arrobt مشاهده تاپیک
    سلام من میخوام یه کد بنویسم که یه فرم توی سایت تامین اجتماعی رو از دیتابیس خودم به طور اتوماتیک پر کنه کسی میتونه راهنماییم کنه
    با سلام
    قبلاً خیلی در سایت مطرح شده لطفاً قبل از ایجاد پست، جستجو کنید
    اگر از WebBrowser استفاده می کنید درباره HtmlElement تحقیق کنید، توی سایت هم هست
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  39. #39

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط momomomo مشاهده تاپیک
    بله یک رباط هست فکر کنم خوب حالا چطور میشه اینکار رو کرد یعنی خود نرم افزار برامون یک فرم ثبت نام رو پر کنه با چه کد هایی؟
    من این رباط رو دارم و دارم ازش تو سایت سایپا و ایران خودرو استفاده میکنم برای خرید تماس بگیر 09164930138

  40. #40

    نقل قول: پر کردن اتوماتیک یک فرم اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط momomomo مشاهده تاپیک
    بله یک رباط هست فکر کنم خوب حالا چطور میشه اینکار رو کرد یعنی خود نرم افزار برامون یک فرم ثبت نام رو پر کنه با چه کد هایی؟
    نقل قول نوشته شده توسط momomomo مشاهده تاپیک
    دوستان بلاخره کسی نمی خواد بگه چطور یه فرم ثبت نام رو میشه پر کرد و یه ربات واسه این کار ساخت
    من این رباط رو دارم و دارم ازش تو سایت سایپا و ایران خودرو استفاده میکنم برای خرید تماس بگیر 09164930138

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •