نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: لینک کردن فایل css به یک صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    لینک کردن فایل css به یک صفحه

    سلام
    دوستان من داخل پروژم یک فایلcss دارم حالا میخام اونو به یک صفحه لینک بدم
    لازم به تذکر است که در طراحی صفحه از masterpage استفاده شده است .
    لینک را کجای صفحه باید اضافه کنم؟آخه صفحه ای که از masterpage استفاده میکنه که دیگه تگ head نداره


    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    همون بالای تگ Title اضافه کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    سلام
    دوست عزیز من از یک masterpage برای طراحی صفحه استفاده کردم
    داخل همچین صفحه ای که دیگه تگ title وجود نداره
    یک همچین شرایطیه
    <%@ Page Title="" Language="C#‎" MasterPageFile="~/MMP.Master" AutoEventWireup="true" CodeBehind="Default.aspx.cs" Inherits="com.Default" %>
    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="head" runat="server">
    </asp:Content>

    <asp:Content ID="Content3" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" runat="server">
    <p>
    default page!!!!</p>
    </asp:Content>

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    یعنی هیچ کس داخل صفحهاتی که با masterpage میشازه از css استفاده نمیکنه؟

    تورو خدا کمکم کنید
    تا حالا کسی با این مشکل مواجه نشده؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    بستگی به اینکه CSS ای که می خواین استفاده کنین چکاری می خواد انجام میشه با یه کد اون CSS رو اورد و در بعضی موارد که دیگه خیلی زیاد میشه تغییرات میان یه کپی از فایل Masterpage اولی رو توی همون پروژه ایجاد می کنن با CSS جدید
    مثلاً اگه بخوایم فقط تغییرات جزئی مثل چپ چین و یا راست چین سایت رو عوض کنیم (برای سایتهای 2 زبانه فارسی و انگلیسی) از کد زیر استفاده می کنیم.
    توی Head در Master page به CSS یه ID می دیم
    مثل زیر
    کد HTML:
    <head runat="server">         <link href="Theme/RTL/Theme1/StyleSheet.css" rel="stylesheet" type="text/css" runat="server"         id="MyCss" />  </head>
    و بعد توی pageload صفحه ای که می خوایم Css ای که ساختیم رو صدا می زنیم

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) {     MyCss.Href = "Theme/" + GetGlobalResourceObject("resource", "SiteDir") + "/Theme1/StyleSheet.css"; }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    نه دوست عزیز
    نمیدونم من منظور شما را درست متوجه نشدم یا اینکه شما منظور منو
    ولی بذارید من یکم شفاف سازی بکنم در مورد مشکلم
    من یک صفحه masterpage ساختم و یک فایل css به اون ارجاع دادم
    بعد یک صفحه دیگه ساختم و masterpage را که ساخته بودم برای صفحه جدید انتخاب کردم

    حالا میخام داخل contenetplaceholder صفحه یک سری دیگه کنترل بذارم و از طریق یک فایل css جدا اونارو داخل صفحه تنظیم کنم

    این کل مشکلی هستش که خیلی واسم مهمه و واقعا هم گیرشم
    چون مابقی کارهام وابسته به حل این مشکله
    دوست عزیز اگه این مشکلمو حل کنی کمک خیلی خیلی بزرگی بهم کردی

    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    بفرمایید
    اینک کدش
    توی هر صفحه ای که می خواین CSS فرق داشته باشه اینو بنویسین و مسر CSS اتون رو بهش بدید



    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
    using System.Web.UI.HtmlControls;
    public partial class _Default : System.Web.UI.Page
    {
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    HtmlLink link1 = new HtmlLink();

    link1.Attributes.Add("type", "text/css");

    link1.Attributes.Add("rel", "stylesheet");

    link1.Attributes.Add("href", "Styles/Site.css");

    Page.Header.Controls.Add(link1);

    }
    }


  8. #8

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    سلام
    ساده ترین راه اینه فایل های css رو به Maste page اضافه کنید نه به اون صفحه خاص. (داخل masterpage وارد حالت design بشید و فایل css رو بکشید داخل masterpage .)
    بعد از اینکه اجرا بگیری میبینی که تمام استایل ها اعمال میشه.

    راه حل های بهینه تر رو هم دوستان مطرح کردن.

    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    باسلام:
    اگر در همه صفحاتی که از مسترپیج استفاده میکنند به این فایل CSS نیاز دارید داخل مستر پیج اضافه کنید.
    و اگر در صفحات خاصی فقط استفاده میکنید از روش های بالا استفاده کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    بفرمایید
    اینک کدش
    توی هر صفحه ای که می خواین CSS فرق داشته باشه اینو بنویسین و مسر CSS اتون رو بهش بدید



    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
    using System.Web.UI.HtmlControls;
    public partial class _Default : System.Web.UI.Page
    {
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    HtmlLink link1 = new HtmlLink();

    link1.Attributes.Add("type", "text/css");

    link1.Attributes.Add("rel", "stylesheet");

    link1.Attributes.Add("href", "Styles/Site.css");

    Page.Header.Controls.Add(link1);

    }
    }

    سلام
    دوست عزیز بابت راهنماییت واقعا ممنونم
    فقط یک سوال و اون این که داخل کدی که زحمت کشدی کافیه مسیر را به جای href قرار بدم و اسم فایل همک تغییر بدم درسته؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    شما نیازی به اضافه کردن فایل سی اس اس به صفحه ی تحت مستر پیج ندارید . اگه به خود مستر پیج اضاقه کنید کلاسهای فایل سی اس اس در صفحات دیگر هم قابل دسترس هستند .
    البته میتونید از تگ استایل درون فایلهاتون استفاده کنید .

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    Talking نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    سلام
    دوست عزیز من تمام تلاشم این بود که از style داخل aspx استفاده نکنم
    یعنی در حالت کلی مشکلی پیش نمیاد و از نظر برنامه نویسی و طراحی کار استاندارد و اصولی هستش؟


    مرسی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    اگه کدهایی که داخل تگ استایل مینویسید فقط در همان صفحه استفاده میشوند و در صفحات بعدی استفاده ای ندارند در این حد اشکال ندارد . اما اگر قرار باشد که تمام کدهای نوشته شده در تگ استایل یکبار دیگر در سایر صفحات کپی شوند اینکار تأیید نمی شود و اشکال دارد .
    پیشنهاد من درج فایل سی اس اس به مستر ، یا درج تگ استایل در مستر است .موفق می شوید انشالله .

  14. #14

    یه سوال جدید در مورد همین مطلب


    سلام و عرض ادب وارادت حضور اساتید بزرگوار
    و تشکر بخاطر ایم مجموعه ارزشمند پاسخگویی
    من چندسالی هست با html , css آشنا هستم و برای دل خودم گاها تمرین میکنم اما این روزها زیاد در مورد طراحی سایت با asp.net میشنوم اما جایی پاسخگوی سوالاتم نبودن تا امروز با سرچی که زدم به این تالار هدایت شدم و امیدوارم جواب سوالاتم رو پیدا کنم و اساتید بزرگوار راهنمایی کنن
    سوال :
    1- ایا میشه یه قالب وب سایت رو کامل با استفاده از زبان asp.net نوشت و طراحی کرد یا اینکه برای طراحی قالب با asp.net باز هم به زبانهای html ,css نیازه ؟
    2- آیا میشه با این زبان قالب یه وب سایت برای نوشتن وبلاگ و مقاله طراحی کرد به شکلی که پویا باشه و کاربران هم بتونن نظرات خودشون رو در جواب مقالات نوشته شده ارائه کنن و بطور کلی یه وب سایت کاملا پویا بشه ؟
    3- اگر جواب دو سوال اولی مثبته و این امکان در طراحی با این زبان (asp.net) وجود داره صورت امکان یه منبع خوب برای طراحی قالب سایت که در اون بصورت کامل یه صفحه طراحی شده باشه (مثلا از هدر و منوها و کانتینر وسط صفحه وفوتر ) و بطور کلی یه قالب باشه حتی قالبی که ظاهر ساده و مقدماتی داشته باشه معرفی کنین
    واقعا ممنون میشم در این زمینه حقیر خودتون رو راهنمایی کنین
    با تشکر وارزوی توفیق برای تمامی اساتید محترم که برای پیشرفت علم و دانش این سرزمین تلاش میکنن

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    سلام به نظر من css خیلی کمک میکنه به گرافیک سایت پس برای بالا بردن گرافیک css لازمه و علاوه بر اونها ajax و ... هم لازمه
    برای سوال دوم هم جواب مثبته و کاملا میتونی سایتی که طراحی میکنی پویا باشه
    ببینید در این سایت و سایت های مشابه نمونه کد های خیلی جالبی وجود داره واسه کمک گرفتن و یاد گرفتن به نظر من از فیلم آموزشی استاد کیانیان شرو کن

  16. #16

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    با سلام
    ممنون از پاسخ شما
    پس من اگر از امروز وقت بزارم واموزش ویادگیری این زبان رو شروع کنم (asp.net) به نظر و علم شما میتونم باهاش یه وب سایت کاملا پویا طراحی کنم البته با اون تجربه ای که از html , css دارم
    ولی بیشتر وبه شخصه با این همه تبلیغ وتعریفی که از این زبان میشنوم دوست دارم سایتی طراحی کنم که قالب وپوسته اش با این زبان نوشته شده باشه نه با زبنهای html , ,css
    من به نام خدا و توکل به رحمت لا یتنهاییش و بسته به فرمایش و راهنمایی که شما که فرمودین با این زبان میشه یه وب سایت کامل و بدون نیاز به زبانهای html , ,css طراحی کرد انشاءالله از همین لحظه فراگیری این زبان رو شروع میکنم و برای شروع باز به فرمایش شما سراغ اموزش های استاد کیانیان میرم
    واقعا ممنون از راهنمایی شما ولی اگر مطالب کلی دیگه ای در مورد این زبان میدونین ممنون میشم راهنمایی کنین
    موفق وپیروز باشید
    با تشکر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    من نگفتم بدون css میشه ها گفتم css لازمه

  18. #18

    نقل قول: لینک کردن فایل css به یک صفحه

    من از یک فایل css برای masterpage استفاده کردم اما این css فقط روی یکی از فایل هایی که از masterpage استفاده می کنن اعمال میشه ! مشکل چی میتونه باشه ؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •