نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آشنایی با کلاس Application Events

  1. #1

    آشنایی با کلاس Application Events

    برای آوردن این کلاس ابتدا به project properties رفته و سپس بر روی دکمه View Application Events کلیک کنید.


    حال کلاسی می آید که شامل 5 رویداد بسیار جالب و کاربردی است که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:


    • رویداد Startup: کدهایی که در این رویداد نوشته می شوند در ابتدای اجرای برنامه (حتی قبل از این که فرمی نمایش داده شود،اجرا می شوند)





    • رویداد Shutdown: این رویداد هنگام خروج از برنامه و در آخرین مرحله اجرا می شود.(اگر برنامه بصورت غیرطبیعی بسته شوود این رویداد اجرا نخواهد شد)





    • رویداد UnhandledException : این رویداد زمانی اتفاق می افتد که برنامه با یک Ezception کنترل نشده مواجه شود. (ٍفقط Exception هائی که برای آن ها بلوک catch قرار نداده اید)


    پیشنهاد: شما می توانید در این قسمت کدی بنویسید که اگر برنامه در هر قسمتی دچار مشکل شد.،آن مشکل را ذخیره کرده و به سایت شرکت ارسال کند.




    • رویداد StartupNextInstance : زمانی اتفاق می افتد که یک نمونه از برنامه درحال اجرا باشد و نمونه دیگری از برنامه اجرا شود.





    • رویداد NetworkAvailabilityChanged : زمانی اتفاق می افتد که آن سیستم به شبکه متصل شود یا اتصال خود را از دست بدهد.


    نکته:دیگر نیازی به استفاده از تایمر برای چک کردن اتصال به شبکه وجود ندارد.



    همانطور که ملاحظه فرمودید این رویداد ها به شدت کاربردی هستند و از این به بعد می توانید در برنامه های خود از آنها استفاده کنید.

    برای اطلاعات بیشتر می توانید برنامه ضمیمه شده را دانلود کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514

    نقل قول: آشنایی با کلاس Application Events

    ممنون از توضیحات بسیار عالیتون
    فقط یه نکته!
    آیا تو این قسمت میشه از تعریف متغیر هم استفاده کرد؟

  3. #3

    نقل قول: آشنایی با کلاس Application Events

    آیا تو این قسمت میشه از تعریف متغیر هم استفاده کرد؟
    بله،هیچ محدودیتی وجود نداره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514

    نقل قول: آشنایی با کلاس Application Events

    منظورم متغیر عمومیه که بعدا هم بشه ازش استفاده کرد تو برنامه
    مثلا یک flag یا چنین چیزایی!
    در ضمن آموزش زیبا و کاربردی ای بود. ممنون

  5. #5

    نقل قول: آشنایی با کلاس Application Events

    نقل قول نوشته شده توسط amirsadeghi مشاهده تاپیک
    منظورم متغیر عمومیه که بعدا هم بشه ازش استفاده کرد تو برنامه
    مثلا یک flag یا چنین چیزایی!
    در ضمن آموزش زیبا و کاربردی ای بود. ممنون
    بله
    منظور من هم همین بود
    الان توی این نمونه به متغیر Connected توجه کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: آشنایی با کلاس Application Events

    سلام دوست عزیز
    من برای اینکه قبل از باز شدن فرم اصلی در نرم افزار یه سری موارد رو چک کنم مجبور شدم این Event زو غیر فعال کنم و یه ماژول ساختم و اون موارد رو از ماژول چک می کنم در آخر MainForm.Show رو میزارم.
    با توجه به توضیحات فوق و مطالب پست 1# ... من چطور میتونم از این Event استفاده کنم ؟
    در ضمن مراحل اجراء نرم افزار من بشکل زیر میباشد :

    Defines Module
    Update Module
    Initalize Module
    Login Form
    Main Foem
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •