نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    184

    مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    با سلام و خسته نباشید .

    من برای پروژم از کامپوننت های devexpress استفاده کردم . این کامپوننت ها به هر صورتی که هست روی لوکال درسته و سایت رو باز میکنه ، اما روی هاست که میره به مشکل بر خورده ،یک عده میگن باید هاستت این نرم افزار رو نصب داشته باشه ، یک عده میگن باید مسیر ها رو تغییر بدی و خلاصه هرکی یک چیزی میگه ، میخوام یکی که این کار رو کرده برام توضیح بده >>>>> آیا شما میدونی مشکل چیه ؟

    خطایی که میده اینه !!



    Server Error in '/' Application.

    Configuration Error

    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: '<', hexadecimal value 0x3C, is an invalid attribute character. Line 84, position 9.

    Source Error:

    Line 82: <add assembly="System.Windows.Forms, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089" />
    Line 83: <add assembly="DevExpress.Web.v9.3, Version=9.3.3.0, Culture=neutral/>
    Line 84: <add assembly="DevExpress.Data.v9.3, Version=9.3.3.0, Culture=neutral/>
    Line 85:
    Line 86: </assemblies>
    Source File: D:\Websites\vakili\mkhorrami.ir\wwwroot\web.config Line: 84

    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.3615; ASP.NET Version:2.0.50727.3618

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    184

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    یعنی به هیچ وجه نمیشه که از این کامپوننت ها استفاده کرد ؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    هاست شما از چه شركتي هست؟ از خود شركت ارائه دهنده هاست سوال كردي؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    38

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    سلام دوست عزیز
    سال نو مبارک
    آقا شما که کامپوننت رو کرک می کنی بصورت اتوماتیک یک بک آپ از فایل DevExpress.Data توی پوشه DevExpress 2010.2\Components\Sources\DevExpress.DLL\Backup ایجاد می کنه که وقتی فایل رو آپلود می کنی باید از این فایل استفاده کنی، نه اون فایلی که سمت Client هستش و ویژوال استودیو ازش استفاده می کنه.
    البته باز هم بستگی به کرکی داره که استفاده می کنی. اگر هم پیداش نکردی دوباره نصبش کن بعد اون DLL رو از پوشه DevExpress 2010.2\Components\Sources\DevExpress.DLL کپی کن یک جای دیگه و دوباره کرکش کن.

    امتحان کن ببین چطوری میشه، خبرم کن.

    یا علی

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار sh_1366
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    دنیای مجازی
    پست
    69

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    دوست عزیز وقتی از این کامپوننت استفاده می کنی چند تایی dll هست که مسیر نصب برنامه در سیستم خودت قرار دارد باید این dllدر پوشه bin برنامه کپی کنی و آپ کنی رو هاست تا کار کنه.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    184

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    با تشکر از دوستان

    راههایی که گفتید رو تقریبا امتحان کردم ، باز هم مشکل داشت ...

    البته امکان داره که من با نقض این کارها رو انجام دادم .... اما.

    سوال من اینه که آیا برای سایتی که از این کامپوننت ها استفاده میکند باید تنظیمات خاصی رو انجام بدی یا نه ؟

    اگر هست ، به چه صورتی است ؟؟؟

    بصورت کامل لطفا توضیح دهید ...

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    38

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    سلام دوست عزیز
    تنظیماتی که نیاز هست توسط خود برنامه وقتی که کامپوننت رو روی صفحه می کشی داخل web.config کپی میشه و لازم نیست که چیزی بصورت دستی اضافه بشه.
    تنها راهی که داری همونی هست که من قبلا اینجا گفتم. چون خودم هم دارم از این کامپوننت ها استفاده می کنم.

    یا علی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    براي رفع مشکلت بايد بري روي refrenceهاي داخل برنامه و properties رو انتخاب کن و گزينه copy local رو true کن اينطوري هنگام publish يه نسخه از dll مربوطه همراه با برنامه ات فرستاده مي شه...



    در اينصورت مشکل زير حل ميشه ...!


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار golihaghighi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    47
    پست
    234

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    هیچ تنظیم خاصی نمی خواد. فقط dllها رو تو bin کپی کن و theme استفاده شده هم با سایتت publish کن

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران پر از دود
    پست
    229

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    دوستان لینک وب سایتی که از DevExpress جهت طراحی استفاده کردید ، دارید که در حال کار کردن باشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    دوست عزيز ميتوني لينک زير رو ببيني ...! در ضمن يادت نره فايل لايسنس رو هم بايد درست کني!

    http://hurrahpizza.com/pages/default.aspx

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار golihaghighi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    47
    پست
    234

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    نقل قول نوشته شده توسط babak2000 مشاهده تاپیک
    دوستان لینک وب سایتی که از DevExpress جهت طراحی استفاده کردید ، دارید که در حال کار کردن باشه
    http://www.magiccrm.ir

  13. #13

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    نقل قول نوشته شده توسط babak2000 مشاهده تاپیک
    دوستان لینک وب سایتی که از DevExpress جهت طراحی استفاده کردید ، دارید که در حال کار کردن باشه
    درود دوست گرامی جهت استفاده از کامپوننت devexpress در سایت با خیال راحت استفاده کن ولی چند نکته را در نظر بگیر
    یکی این که نباید از تم های آماده خود dev استفاده کنی و خودت با فتوشاپ تم بساز و بزار جالب می شه
    و نکته دیگه هم زمانی که می خوایی سایت رو آپ کنی از داخل وب کانفیک هرچی devexpress هست رو پاک کن
    و یکی دیگه اینکه dll های dev رو داخل پوشه bin بزاری
    و در اخر هم از devexpress لذت ببر ، من استفاده کردم

    دوست عزیز من از تم خود dev استفاده نکردم چون زمانی که استفاده می کردم دوباره ارور می گرفت ولی از تم خود dev استفاده تکردم و خودم با فتوشاب عکس دکمه ها رو درست کردم و گذاشتم واسه منو های و آپ کردم و توجه به مواردی که بالا گفتم درست شد.
    شاید با توجه به گفته دوستان بشه از تم ها هم استفاده کردم ولی من موفق به استفاده از تم ها نشدم

    نمونه سایتی که از dev استفاده کردم ولی این سایت کامل نیست http://shamsololama.com

  14. #14

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    theme استفاده شده هم با سایتت publish کن ،
    چطور باید این کار را انجام داد. theme رو از کجا بیارم و در publish قرار بدم .
    متشکرم

  15. #15

    نقل قول: مشکل با کامپوننت ها Devexpress....

    theme استفاده شده هم با سایتت publish کن ،
    چطور باید این کار را انجام داد. theme رو از کجا بیارم و در publish قرار بدم .
    متشکرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •