نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ساخت کادر جستجو در خود سایت

  1. #1

    ساخت کادر جستجو در خود سایت

    سلام
    دوستان من تو فروم جستجو کردم
    اما چون پراکنده بود چیزی نفهمیدم
    چطوری میتونم یه کادر جستجو درست کنم که در سایت جستجو کنه ؟
    مثلا یه کادر در صفحه اصلی هست
    توش مینویسه : محمد

    زمانی که روی سرچ کلیک کرد ، به صفحه search.php بره و اطلاعات رو نشان بده

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ساخت کادر جستجو در خود سایت

    اول یه فرم بساز با یه تکست باکس و یه سابمیت
    کد HTML:
    <form action="search.php" method="get">
    <input name="q" type="text" />
    <input name="" type="submit" value="search" />
    </form>
    که فرم بالا اطلاعات رو به صورت get به صفحه serch.php میفرسته
    حالا تو صفحه serach.php مقدار get رو بگیر و از بانک اطلاعات رو استخراج کن

    if(isset($_GET['q']))
    {
    $q = $_GET['q'];
    $res = mysql_query("select * from table_name where title like '%$q%'");
    }


    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sargardoon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    دبی
    سن
    42
    پست
    172

    نقل قول: ساخت کادر جستجو در خود سایت

    میتونید با jQuery هم درست کنید بدون اینکه صفحه رفرش بشه، من یه نمونه ساده ساختم نگاه کن شاید به دردتون بخوره
    کد HTML:
    <html>
    <head>
    <title>Username exists without refresh page</title>
    <script type='text/javascript' src='../jquery.min.js'></script>
    <script type='text/javascript'>
        $(document).ready(function(){
            $('#feedback').load('check.php').show();
            $('#user').keyup(function() {
                $.post('check.php', {username: $('#user').val()},
                function(result) {
                    $('#feedback').html(result).show();
                });
            });
        });
    </script>
    </head>
    <body>
    <form name='form'>
        username: <input type='text' name='username' id='user' />
    </form>
    <div id='feedback'></div>
    </body>
    </html>

    <?php
    $dbcon = mysql_connect('localhost','root','');
    $db = mysql_select_db('phptut', $dbcon);

    $username = mysql_real_escape_string($_POST['username']);

    if (!empty($username)) {

    $sql = ("SELECT username FROM login WHERE username LIKE '%".$username."%'");
    $query = mysql_query($sql);
    $num_row = mysql_num_rows($query);

    if ($num_row > 0) {
    while ($row = mysql_fetch_assoc($query)) {
    echo $row['username'].'<br />';
    }
    }
    }
    ?>


    این یه نمونه ساده هستش که من برای جستجو نام کاربر استفاده کردم، شما میتوانید با کمی تغییرات از اون استفاده کنی.
    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: ساخت کادر جستجو در خود سایت

    من اینو نوشتم :
    if(isset($_GET['q']))
    {
    $q = $_GET['q'];
    $res = mysql_query("select * from products where product_name like '%$q%'");
    echo "$res";

    }?>


    خروجی اینو میده :
    Resource id #4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sargardoon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    دبی
    سن
    42
    پست
    172

    نقل قول: ساخت کادر جستجو در خود سایت

    نقل قول نوشته شده توسط mamali-mohammad مشاهده تاپیک
    من اینو نوشتم :
    if(isset($_GET['q']))
    {
    $q = $_GET['q'];
    $res = mysql_query("select * from products where product_name like '%$q%'");
    echo "$res";

    }?>


    خروجی اینو میده :
    Resource id #4
    دوست عزیز این Query را اجرا میکنه اگر بخواهید تعداد رکوردها را بگیر باید از mysql_num_rows استفاده کنی، اگر بخواهی اطلاعات اجرا شده را نمایش بدی باید از mysql_fetch_assoc استفاده کنی که آنرا به صورت آرایه نشون میده به مثالی که من بالا نوشتم توجه کن
    برای چاپ آرایه هم میتوانی از print_r، foreach, for, while, var_dump استفاده کنی

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: ساخت کادر جستجو در خود سایت

    با while ردیف شد
    ممنون داداش

  7. #7

    نقل قول: ساخت کادر جستجو در خود سایت

    داداش یه سوال دیگه
    فرض کن در این تیبل 50 تا پست زده شده
    حالا میخوام زمانی که در box جستجو حرف a رو که تایپ کردم اون کلمات رو همونجا سریعا ردیف کنه زیرش
    مثل گوگل

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sargardoon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    دبی
    سن
    42
    پست
    172

    نقل قول: ساخت کادر جستجو در خود سایت

    نقل قول نوشته شده توسط mamali-mohammad مشاهده تاپیک
    داداش یه سوال دیگه
    فرض کن در این تیبل 50 تا پست زده شده
    حالا میخوام زمانی که در box جستجو حرف a رو که تایپ کردم اون کلمات رو همونجا سریعا ردیف کنه زیرش
    مثل گوگل
    در اون مثالی که من بالا نوشتم همین کار روی میکنه ولی در داخل تگ div اجراش کنه متوجه خواهی شد، ولی اینکه مثل گوگل باشه من خودم هم به دنبالش هستم. اینجا نوشتم
    موفق باشید.

  9. #9

    نقل قول: ساخت کادر جستجو در خود سایت

    سلام
    یه سوال
    فرض کنید از یه جدول میخوایم دوتا ستون بخونیم
    باید چیکار کنیم ؟
    مثلا از جدول Product دو ستون Tag و title رو بخونه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sargardoon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    دبی
    سن
    42
    پست
    172

    نقل قول: ساخت کادر جستجو در خود سایت

    نقل قول نوشته شده توسط mamali-mohammad مشاهده تاپیک
    سلام
    یه سوال
    فرض کنید از یه جدول میخوایم دوتا ستون بخونیم
    باید چیکار کنیم ؟
    مثلا از جدول Product دو ستون Tag و title رو بخونه
    SELECT * FROM `product` WHERE `tag` LIKE '%ABC%' OR `title` LIKE '%ABC%';

    به جای ABC کلماتی که دوست دارید جستجو کنید قرار بدید.

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    5

    نقل قول: ساخت کادر جستجو در خود سایت

    نقل قول نوشته شده توسط sargardoon مشاهده تاپیک
    در اون مثالی که من بالا نوشتم همین کار روی میکنه ولی در داخل تگ div اجراش کنه متوجه خواهی شد، ولی اینکه مثل گوگل باشه من خودم هم به دنبالش هستم. اینجا نوشتم
    موفق باشید.
    جستجو رو با Ajax انجام بده و از دیتا لیست استفاده کن مث گوگل خروجی رو برات لیست میکنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •