نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

    سلام.

    چطوری میشه با کد سی شارپ چک کرد که اینترنت وصل یا نه؟
    لطف کنید برام کدشو بذارید.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

     try
    {
    System.Net.IPHostEntry e = System.Net.Dns.GetHostEntry("www.google.com");
    }
    catch
    {

    MessageBox.Show("No internet connection avaible");
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

    دوست عزیز در اینگونه موارد از دستور ping استفاده می کنند

    اینجا رو یه نگاه کنید بد نیست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

    از دو دوست عزیز ممنونم.
    روش هر دو جواب داد.
    خیلی خیلی ممنون.
    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    66

    نقل قول: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

    دوست عزیز بهترین راه کار استفاده از این کد هستش
     [DllImport("wininet.dll")]
    private extern static bool InternetGetConnectedState(out int Description, int ReservedValue);
    bool IsConnectedToInternet()
    {
    int Desc;
    return InternetGetConnectedState(out Desc, 0);
    }

    این تابع یک مقدار بولین رو بر می گردونه

  6. #6

    نقل قول: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

    سلام

    روش
    momomomo خیلی بهتر است.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط momomomo مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بهترین راه کار استفاده از این کد هستش
     [DllImport("wininet.dll")]
    private extern static bool InternetGetConnectedState(out int Description, int ReservedValue);
    bool IsConnectedToInternet()
    {
    int Desc;
    return InternetGetConnectedState(out Desc, 0);
    }

    این تابع یک مقدار بولین رو بر می گردونه
    ممنونم دوست عزیز.
    ولی اون خط اول چیه؟باید یه فایل dll رو به پروژه اضافه کنم؟
    میشه فایلش رو برام بفرستین؟
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

    این رو ببین میشه ؟


    if (System.Net.NetworkInformation.NetworkInterface.Ge tIsNetworkAvailable())
    {
    MessageBox.Show("ok");
    }

    else
    {
    MessageBox.Show("no");
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

    alnajon
    این کد برای چک کردن اینترنت اشتباه زیرا این تمام شبکه های متصل به کامپیوتر اعم از بلوتوث و لوکال و ... رو پیدا می کنه ممکنه یه شبکه بلوتوث هم باشه!
    درستش اینجوریه:
     bool IsInternetAvaible()
    {
    foreach (System.Net.NetworkInformation.NetworkInterface N in System.Net.NetworkInformation.NetworkInterface.Get AllNetworkInterfaces())
    {
    if (N.NetworkInterfaceType == System.Net.NetworkInformation.NetworkInterfaceType .Ethernet)
    {
    return true;
    }

    }
    return false;
    }

  10. #10

    نقل قول: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

    با تشکر از اصلاح شما ...

    من یه کاربر مبتدی هستم ... گفتم این کد رو بدم شاید به درد کسی خورد ...

    لطفا اگر کسی میتونه این مشکل منو حل کنه :

    https://barnamenevis.org/showthread.p...84%D8%A7%DA%AF

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

    نصف این روش ها شبکه رو چک میکنند بقیه هم فقط توی ویندوز کار میکنند
    از نظر من فقط پست دوم درسته(ping)
    پست اول غلطه چون ایران بعضی وقتها dns یا گوگل رو فیلتر میکنه, در ضمن dns caching هم چند ده ساله اختراع شده

  12. #12

    نقل قول: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

    خیلی ممنون جهت کد جمع آوری لیست وبلاگ های بروز ...

    اگه میشه لطف کنین و پاسخ این سوال هارو هم بدید :

    https://barnamenevis.org/showthread.p...99#post1577899

    https://barnamenevis.org/showthread.p...47#post1580947

  13. #13

    نقل قول: چک کردن اینترنت با استفاده از سی شارپ

    سلام دوستان.
    من می خوام گوگل رو پینگ بگیرم ، البتته با ای پی.
    کدوم یکی رو پینگ کنم :
    74.125.226.229
    173.194.38.145

    یا برای پینگ فرق نمیکنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan7007 : یک شنبه 16 تیر 1392 در 21:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •