نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: سوال در مورد مدیا پلیر

  1. #1
    کاربر جدید آواتار goldenpc
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    31
    پست
    18

    سوال در مورد مدیا پلیر

    دورد
    من یک مدیا پلیر با یک لیست باکس ساختم
    داخل لیست باکس اسم چندتا فیلم هست
    بعد می خوام مثلا داخل لیست باکس روی دشنه که کلیک می کنی مدیا پلیر فیلم دشنه رو نشون بده
    اگه کسی میدونه کدش چی هست ممنون میشم راهنمایی کنه

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد مدیا پلیر

    باید فیلم رو جایی داشته باشی و با استفاده از ایندکس های لیست باکست یه if , else بنویسی و تو هر if مربوطه ادرس فیلمت رو بدی .

  3. #3
    کاربر جدید آواتار goldenpc
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    31
    پست
    18

    نقل قول: سوال در مورد مدیا پلیر

    ببینید من این کد رو مینویسم داخل دکمه ولی هیچ عملی انجام نمیده

                string str;
    str=listBox1.Items
    [listBox1.SelectedIndex].ToString();
    switch(str)
    {
    case "Deshneh":
    wmp.URL="F:\The Secret\TheSecret2.wmv"
    break;
    }

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد مدیا پلیر

    نمیدونم منظورت رو دقیق متوجه شدم یا نه، کد زیر رو امتحان کن ببین به کارت میاد؟ (در مورد همون مثال بالا)
    System.Diagnostics.Process.Start("wmplayer.exe", "F:\\The Secret\\TheSecret2.wmv");

  5. #5
    کاربر جدید آواتار goldenpc
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    31
    پست
    18

    نقل قول: سوال در مورد مدیا پلیر

    نقل قول نوشته شده توسط unknown.unforgiven مشاهده تاپیک
    نمیدونم منظورت رو دقیق متوجه شدم یا نه، کد زیر رو امتحان کن ببین به کارت میاد؟ (در مورد همون مثال بالا)
    System.Diagnostics.Process.Start("wmplayer.exe", "F:\\The Secret\\TheSecret2.wmv");
    ببینید من داخل ویژوال یک مدیا پلیر ساختم با یک لیست باکس
    می خوام داخل لیست باکس رو اسامی هر فیلمی که کلیک کنی مدیا پلیر پخش کنه یعنی داخل خود برنامه نه اینکه ویندوز مدیا پلیر رو باز کنه

  6. #6

    نقل قول: سوال در مورد مدیا پلیر

    می خوام داخل لیست باکس رو اسامی هر فیلمی که کلیک کنی مدیا پلیر پخش کنه یعنی داخل خود برنامه نه اینکه ویندوز مدیا پلیر رو باز کنه
    فکر کنم اگه برنامت رو بذاری دوستان راحت تر بتونن راهنماییت بکنن

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mtss92
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ری
    پست
    32

    نقل قول: سوال در مورد مدیا پلیر

    کد شما درسته به شرطی که از دو تا / استفاده کنی و اونو داخل رویداد SelectedIndexChanged مربوط به ListBox بنویسی:
      
    private void listBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    string str;
    str=listBox1.Items[listBox1.SelectedIndex].ToString();
    switch(str)
    {
    case "s":
    wmp.URL="D:\\My Film\\s.wmv";
    break;
    case "o":
    wmp.URL = "D:\\My Film\\o.wmv";
    break;
    case "E":
    wmp.URL = "D:\\My Film\\E.wmv";
    break;
    case "E1":
    wmp.URL = "D:\\My Film\\E1.wmv";
    break;
    case "M":
    wmp.URL = "D:\\My Film\\M.wmv";
    break;
    }
    }

  8. #8
    کاربر جدید آواتار goldenpc
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    31
    پست
    18

    نقل قول: سوال در مورد مدیا پلیر

    واقعا ممنونم درست شد
    فقط یه سوال دیگه البته ببخشید
    داخل treeview باید چجوری بنویسم چون با treeview کار نکردم یه خورده مشکله واسم

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mtss92
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ری
    پست
    32

    نقل قول: سوال در مورد مدیا پلیر


    privatevoid treeView1_AfterSelect(object sender, TreeViewEventArgs e)
    {
    string strFilmName;
    string strFilmDirectory;
    strFilmName=treeView1.SelectedNode.Text;
    strFilmDirectory = treeView1.SelectedNode.Parent.Text;
    wmp.URL =
    "D:\\" + strFilmDirectory + "\\" + strFilmName + ".wmv";
    }

    Treeview.jpg

  10. #10
    کاربر جدید آواتار goldenpc
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    31
    پست
    18

    نقل قول: سوال در مورد مدیا پلیر

    ممنون ولی اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین آخه من می خوام از طریق switch case اضافه کنم
    شرمنده اینهمه سوال می کنم آخه من تازه دارم با C#‎ کار می کنم مخصوصا TreeView واسه همین واسم مشکله
            {

    string strFilmName;
    string strFilmDirectory;
    strFilmName=treeView1.SelectedNode.Text;
    strFilmDirectory = treeView1.SelectedNode.Parent.Text;
    wmp.URL = "D:\\" + strFilmDirectory + "\\" + strFilmName + ".wmv";
    }

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار mtss92
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ری
    پست
    32

    نقل قول: سوال در مورد مدیا پلیر

     
    privatevoid treeView1_AfterSelect(object sender, TreeViewEventArgs e)
    {
    string str;
    str = treeView1.SelectedNode.Text;
    switch (str)
    {
    case"s":
    wmp.URL =
    "d:\\My Film\\s.wmv";
    break;
    case"o":
    wmp.URL =
    "d:\\My Film\\o.wmv";
    break;
    case"E":
    wmp.URL =
    "d:\\My Film\\E.wmv";
    break;
    case"E1":
    wmp.URL =
    "d:\\My Film\\E1.wmv";
    break;
    case"M":
    wmp.URL =
    "d:\\My Film\\M.avi";
    break;
    }
    }


  12. #12
    کاربر جدید آواتار goldenpc
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    31
    پست
    18

    نقل قول: سوال در مورد مدیا پلیر

    واقعا ممنونم
    درست شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •