نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چگونه از ادیتور CKEditor استفاده کنیم

  1. #1

    چگونه از ادیتور CKEditor استفاده کنیم

    با سلام دوستان من می خواهم از ادیتور CKEditor به صورت PHP استفاده کنم اما هر کاری انجام دادم نتوانستم ادیتور رو ببینم و بتونم توش مطلبی بنویسم
    کارای که من کردم
    1)ابتدا CKEditor 3.5.3 دانلود کردم
    2) فایل Zip رو Extract کردم
    3) تو پوشه سایت کپی کردم
    4)
       <?php
    include("ckeditor/ckeditor.php");
    ?>

    رو تو قسمت head فایلی به نام edit.php نوشتم
    5) کد
    $CKEditor = new CKEditor();
    echo $CKEditor->textarea("field1", "<p>Initial value.</p>");
    ?>
    تو قسمت body وارد کردم
    حالا موندم ایراد کارم کجاست خودش هم همین رو داخل فایل ckeditor.php نوشته لطفاً من رو راهنمایی بفرمایید
    <?php
    /*
    * Copyright (c) 2003-2011, CKSource - Frederico Knabben. All rights reserved.
    * For licensing, see LICENSE.html or http://ckeditor.com/license
    */

    /*! \mainpage CKEditor - PHP server side intergation
    * \section intro_sec CKEditor
    * Visit <a href="http://ckeditor.com">CKEditor web site</a> to find more information about the editor.
    * \section install_sec Installation
    * \subsection step1 Include ckeditor.php in your PHP web site.
    * @code
    * <?php
    * include("ckeditor/ckeditor.php");
    * ?>
    * @endcode
    * \subsection step2 Create CKEditor class instance and use one of available methods to insert CKEditor.
    * @code
    * <?php
    * $CKEditor = new CKEditor();
    * echo $CKEditor->textarea("field1", "<p>Initial value.</p>");
    * ?>
    * @endcode
    */

    if ( !function_exists('version_compare') || version_compare( phpversion(), '5', '<' ) )
    include_once( 'ckeditor_php4.php' ) ;
    else
    include_once( 'ckeditor_php5.php' ) ;

  2. #2

    نقل قول: چگونه از ادیتور CKEditor استفاده کنیم

    راستی دوستان شرمنده یادم رفت بگم که به وسیله Java Script تونستم تو صفحه بیارمش اما می خواهم PHP لودش کنم
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <script type="text/javascript" src="ckeditor/ckeditor.js"></script>
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    
    <body>
    <form method="post">
            <p>
                My Editor:<br />
                <textarea id="editor1" name="editor1">&lt;p&gt;Initial value.&lt;/p&gt;</textarea>
                <script type="text/javascript">
                    CKEDITOR.replace( 'editor1' );
                </script>
            </p>
            <p>
                <input type="submit" />
            </p>
        </form>
    </body>
    </html>

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    91

    نقل قول: چگونه از ادیتور CKEditor استفاده کنیم

    خب کدتو اکو کن مشکلی نیست.

  4. #4

    نقل قول: چگونه از ادیتور CKEditor استفاده کنیم

    دوست عزیز کد زیر رو امتحان کن حتما جواب می دهد:

    <?php
    include_once("ckeditor/ckeditor.php");
    ?>
    <html>
    <body>
    <div>
    <?php
    $CKEditor = new CKEditor();
    $CKEditor->returnOutput = true;
    $code = $CKEditor->editor("editor1", "<p>Initial value.</p>");
    echo "<p>Editor 1:</p>";
    echo $code;
    ?>
    </div>
    </body>
    </html>

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار speeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    echo("Yazd")l
    پست
    182

    نقل قول: چگونه از ادیتور CKEditor استفاده کنیم

    دوستان من الان این کارو انجام دادم.
    حالا چطوری مقدارشو بریزم توی یه جدول ؟ باید این کارو بکنم ؟
    میخوام توی یه صفحه نشون بدم

  6. #6

    نقل قول: چگونه از ادیتور CKEditor استفاده کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط speeed مشاهده تاپیک
    دوستان من الان این کارو انجام دادم.
    حالا چطوری مقدارشو بریزم توی یه جدول ؟ باید این کارو بکنم ؟
    میخوام توی یه صفحه نشون بدم
    من خودم این طوری استفاده میکنم ببینید بدردتون میخوره
    اینجوری میتونی از مقدارش که اینجا مساوی با test است استفاده کنی و بریزی تو جدول

    <?php require_once('ckeditor/ckeditor.php'); ?>

    <?php

    echo $f=$_POST['test'];

    ?>

    <form action="testckeditor.php" method="post">
    <?php
    $CKEditor = new CKEditor();
    $CKEditor->basePath = 'ckeditor/';

    $CKEditor->editor('test');



    ?><br />

    <input name="" value="send" type="submit" />
    </form>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار speeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    echo("Yazd")l
    پست
    182

    نقل قول: چگونه از ادیتور CKEditor استفاده کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط mosi2007 مشاهده تاپیک
    من خودم این طوری استفاده میکنم ببینید بدردتون میخوره
    اینجوری میتونی از مقدارش که اینجا مساوی با test است استفاده کنی و بریزی تو جدول

    <?php require_once('ckeditor/ckeditor.php'); ?>

    <?php

    echo $f=$_POST['test'];

    ?>

    <form action="testckeditor.php" method="post">
    <?php
    $CKEditor = new CKEditor();
    $CKEditor->basePath = 'ckeditor/';

    $CKEditor->editor('test');



    ?><br />

    <input name="" value="send" type="submit" />
    </form>
    الان اینطوری برام نمیاره که اصلا
    الان این رو از کجا دریافت میکنید
    echo $f=$_POST['test'];

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار speeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    echo("Yazd")l
    پست
    182

    نقل قول: چگونه از ادیتور CKEditor استفاده کنیم

    الان این از کد صفحه من خواهشا راهنمایی بکنید
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>اطلاعیه ها</title>
    </head>
    <?php
    include("../editor/ckeditor.php");
    ?>
    <form action="atta.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
    <body style="font:Tahoma, Geneva, sans-serif">
    <frameset>
    <?php
    $CKEditor = new CKEditor();
    $CKEditor->returnOutput = true;
    $code = $CKEditor->editor("editor1");
    echo $code;
    ?>

    <input name="" value="ثبت" type="submit" />
    </form>
    </frameset>
    </div>

    </body>
    </html>

  9. #9

    نقل قول: چگونه از ادیتور CKEditor استفاده کنیم

    ببینید الان تو کدوم صفحه هستید و پوشه ckeditor تو کدوم مسیر قرار گرفته
    همین پست قبلیتون مسیر رو شما اینطوری دادین که از همین صفحه جاری یه پوشه میاید عقب و میرید تو پوشه ckeditor یا editor اینو اول باید مشخص کنید که فکر کنم ckeditor باشه چون تو پستهایه قبلیتو ن ckeditor وارد کردید
    خوب بعدش تو خود ckeditor که نمیتونید اون مقدارو چاپ کنید باید زیر همون include اول این مقدار رو بگیرید

    echo $ck=$_POST['editor1'];

    من اینو تست کردم و جواب داد کد خودتونه

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>اطلاعیه ها</title>
    </head>
    <?php
    include("../ckeditor/ckeditor.php");
    echo $ck=$_POST['editor1'];
    ?>
    <form action="atta.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
    <body style="font:Tahoma, Geneva, sans-serif">
    <frameset>
    <?php
    $CKEditor = new CKEditor();
    $CKEditor->returnOutput = true;
    $code = $CKEditor->editor("editor1");
    echo $code;

    ?>

    <input name="" value="ثبت" type="submit" />
    </form>
    </frameset>
    </div>

    </body>
    </html>

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: چگونه از ادیتور CKEditor استفاده کنیم

    دوست عزیز من نمیدونم الان مشکلت چطوریه فقط این میتونم بگم بهترین راه حلت استفاده از تابع زیر و پیوست فایل جی اس سی کی ادیتوره



    function ckeditor($name,$value='',$height=250){
    return '<textarea style="width:100%;height:'.$height.'px"
    name="'.addslashes($name).'">'.htmlspecialchars($v alue)
    .'</textarea><script>$(function(){
    CKEDITOR.replace("'.addslashes($name).'",{
    });
    });</script>';
    }


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: چگونه از ادیتور CKEditor استفاده کنیم

    اینم نونه فایل پیوستش !
    کد HTML:
    <script src="/j/ckeditor/ckeditor.js"></script>
    و البته شیوه استفاده از تابع



    echo '<tr><th>body</th><td colspan="5">';
    echo ckeditor('body',$page['body']);
    echo '</td></tr>';



برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •