نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوهUploadکردن فایل

  1. #1

    نحوهUploadکردن فایل

    باسلام
    [CODE][
    public ActionResult Index(){ foreach (string upload in Request.Files) { if (!Request.Files[upload].HasFile()) continue; string mimeType = Request.Files[upload].ContentType; Stream fileStream = Request.Files[upload].InputStream; string fileName = Path.GetFileName(Request.Files[upload].FileName); int fileLength = Request.Files[upload].ContentLength; byte[] fileData = new byte[fileLength]; fileStream.Read(fileData, 0, fileLength); const string connect = @"Server=.\SQLExpress;Database=FileTest;Trusted_Co nnection=True;"; using (var conn = new SqlConnection(connect)) { var qry = "INSERT INTO FileStore (FileContent, MimeType, FileName) VALUES (@FileContent, @MimeType, @FileName)"; var cmd = new SqlCommand(qry, conn); cmd.Parameters.AddWithValue("@FileContent", fileData); cmd.Parameters.AddWithValue("@MimeType", mimeType); cmd.Parameters.AddWithValue("@FileName", fileName); conn.Open(); cmd.ExecuteNonQuery(); } } return View();}/CODE]
    من کدبالارابرای Upload فایل نوشتم که مقدار متغیرuploadراnullبرمیگرداندودر نتیجه واردحلقه نمیشوددرصورت امکان راهنمایی نمایید
    اگرکدبهتری در این زمینه داریدکه ازlinqاستفاده کرده باشدممنون میشوم برایم ارسال کنید
    باتشکرقبلی

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    سیدنی
    سن
    49
    پست
    26

    نقل قول: نحوهUploadکردن فایل

    من که نتونستم چیزی که شما نوشته اید را بخونم ولی کد زیر را خودم دارم استفاده می کنم و امیدوارم مفید باشه :

       public ActionResult Index()
    {
    return View();
    }
    public ActionResult UploadFile()
    {
    if (User.Identity.IsAuthenticated)
    {



    int fileSize = 5242880; // Size limited to 5 MB
    try
    {
    foreach (string file in Request.Files)
    {
    HttpPostedFileBase hpf = Request.Files[file] as HttpPostedFileBase;
    if (hpf.ContentLength >= fileSize || hpf.ContentLength == 0)
    {
    // error size exceeding
    ViewData["message"] = "File size should be lower than 5 MB.";
    return View();
    }
    // Checking for invalid extentions
    string[] ValidExt = { ".png", ".jpg", ".gif", ".doc", ".pdf", ".docx" };
    string curExt = System.IO.Path.GetExtension(hpf.FileName).ToLower( );
    string curNameWithoutExt = System.IO.Path.GetFileNameWithoutExtension(hpf.Fil eName).ToLower();
    var list = from n in ValidExt where n.Equals(curExt) select n;
    if (list.Count() == 0 || list == null)
    {
    // Extention is not Valid
    ViewData["message"] = "File Extention is not Valid.";
    return Redirect(Request.UrlReferrer.ToString());
    //return View();
    }
    string newFileName = "Upload\\en\\" + curNameWithoutExt + DateTime.Now.ToString().Replace('/', ' ').Replace(':', '_') + DateTime.Now.Millisecond.ToString().Replace(':', '_') + curExt;

    string savedFileName = AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory + newFileName;

    //Copying the file
    hpf.SaveAs(savedFileName);

    // Saving in UploadedFiles table

    ViewData["Message"] = "Uploaded Succesfully.";

    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    // To Do : Log error
    ViewData["Message"] = "Error in Saving file.";
    return View();
    }

    }
    else
    {
    ViewData["Message"] = "Please login first";

    }

    return Redirect(Request.UrlReferrer.ToString());
    //return View();
    }
    }

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    14 ساله که بچه تهرانم!
    پست
    26

    نقل قول: نحوهUploadکردن فایل

    بهترین ابزار برای آپلود فایل چی می تونه باشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله alimomen54 : یک شنبه 30 مرداد 1390 در 04:56 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: نحوهUploadکردن فایل

    سلام
    IDE برای کار با Linq
    http://www.albahari.com/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •