نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Symbian S60 Emulator

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608

    Symbian S60 Emulator

    سلام

    کسی امیولاتور سیمبیان سراغ نداره؟؟؟
    از کجا باید داونلود کرد؟

  2. #2
    من هم دوست دارم بدونم

  3. #3
    دقیق بفرمایید چی می خواهید تا بگم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    شبیه ساز سیستم عامل سیمبیان رو می خوام
    برای تست و اجرای برنامه های تحت این سیستم عامل

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494
    سلام
    دوست عزیز بستگی داره شما با چه ابزار و کمپایلری بخواهید کار کنید.
    فرضا برای کار با Borland C++‎ Builder 6 شما به ابزارهای زیر نیاز دارید:


    1 - Windows 2000 or Windows XP Professional
    2 - C++‎Builder 6 Service Update 3 or later
    3 - Symbian SDK (such as the Nokia Series 60 C++‎ Toolkit or Symbian Quartz 6.1)
    4 - Java Runtime Environment (JRE) 1.31 or later
    5 - Perl 5.6.1 or later
    6 - Borland C++‎ Mobile Edition (Edison) Plug-In


    گزینه 1 و 2 را که حتما دارید و خبر خوب اینکه گزینه 6 شامل 3 و 4و 5 هستش البته SDK Nokia s60
    من این Plug-In رو ندارم وگرنه دریغ نمیکردم از آقای کرامتی بخواهید شاید بتونن براتون تهیه کنند.

    آدرس زیر یک مثال برای Nokia s9200 داره و در قسمت Developer اون ابزراهای Open Source
    و مثالهای زیادی پیا میکنی:
    http://www.symbian.com/developer/tec...okia_9200.html

    این هم فروم Nokia :
    http://www.forum.nokia.com/

    تو این ادرسها هم ابزارهای جالبی گیرت میاد:
    www.symbian.com
    www.forum.nokia.com
    www.ericsson.com/mobilityworld/

    این هم اطلاعات کامل در مورد این Borland C++‎ Mobile Edition:
    http://bdn.borland.com/article/0,1410,29819,00.html

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله sasan_vm : پنج شنبه 17 شهریور 1384 در 10:29 صبح

  6. #6
    به جای BC هم می تونن از VC استفاده کنن با ابزارهای خاص خودش ... این ابزارها مثل SDK می مونن که به VC می چسبن و امکاناتش رو به خاطر یه منظوری گسترش میدن

  7. #7
    [QUOTE=sasan_vm]
    [url="http://www.symbian.com/developer[/QUOTE]
    از لینک بالا میتونید دانلود کنید
    بعد از دانلود این برنامه شما نیاز به ACTIVE PERL هم دارید که می تونید از سایت زیر دانلود کنید
    http://www.activestate.com/Products/ActivePerl

تاپیک های مشابه

  1. windows CE 5.0 emulator
    نوشته شده توسط solaleh در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 04 شهریور 1386, 15:37 عصر
  2. مشکل با emulator
    نوشته شده توسط p_frce در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 10:18 صبح
  3. یک emulator خوب
    نوشته شده توسط dr.data در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 21 مهر 1385, 19:30 عصر
  4. شبیه سازی یک شبکه بر روی سیستم (Lan Emulator)
    نوشته شده توسط orion188 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1383, 21:10 عصر
  5. Visual Microprocessor Emulator
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1383, 14:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •