نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تعداد درایوها

  1. #1

    Question تعداد درایوها

    سلام
    کسی از برنامه نویسان محترم می‌دونه چطور می‌شه در C++‎ برنامه ای نوشت که تعداد درایو های سیستم و اسم و برچسب هر کدوم رو چاپ کنه ؟
    قبلا از کمکتون متشکرم.

  2. #2
    این کمک میکنه؟

    /********************************************

    Programmed by reza K. rezaka@gmail.com

    File name: Main.cpp

    First Edit Date: 2004/09/07

    ********************************************/

    #define _UNICODE
    #include <afx.h>

    int APIENTRY _tWinMain(HINSTANCE /* bikhial baba */, HINSTANCE /* bikhial */,
    LPTSTR /* baba bikhial */, int /* khibial khakha */)
    {
    unsigned int myDrives = GetLogicalDrives();
    CString myString;

    for (int iLoop =0; iLoop < 32; iLoop++)
    {
    if (myDrives & 1L)
    {
    myString.AppendFormat(_T("%c موجود است\n"), static_cast<TCHAR>(iLoop + 65));
    }
    myDrives >>= 1;
    }

    MessageBox(NULL, myString, _T("همه درایوهایه شما"), MB_OK | MB_RTLREADING | MB_ICONEXCLAMATION);
    }

    اگر با خطای لینکر مواجه شدید، در قسمت Project Settings-> C++‎ compiler->code generation از یکی از گزینه‌های Multi thread استفاده کنید.

  3. #3
    سلام
    ازتون متشکرم .می بخشید می‌شه فایل یا سرت AFX.H رو هم بدین.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •