نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از یک تابع در چندین صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    222

    استفاده از یک تابع در چندین صفحه

    سلام من یک تابع دارم که می خوام در چندتا صفحه اون رو فرا خونی کنم .چطوری می شه تابعی که در یک صفحه دیگه هست رو توی صفحه دیگه فراخونی کرد؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: استفاده از یک تابع در چندین صفحه

    با سلام
    بهترین و راحت ترین کار اینه که یک کلاس در پروژه ایجاد کنی و همه تابع ها و متدهای مورد نیاز رو داخل اون بزاری (متدها یا تابع ها را بصورت عمومی Public باید تعریف کنی) و با یوز کردن اون کلاس براحتی میتونی از این متدها استفاده کنی.
    یه حسن بزرگ این کار اینه که براحتی با کپی کردن این کلاس در پروژه های دیگه، از اون میتونمی استفاده کنی.

    با تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    222

    نقل قول: استفاده از یک تابع در چندین صفحه

    دوست عزیز ممنون میشه یک نمونه برام بزاری؟

  4. #4

    نقل قول: استفاده از یک تابع در چندین صفحه

    با سلام
    متد MH_Compress_String با ریگولار فاصله های خالی و اضافه در هر رشته ورودی را حذف میکند
    خیلی کاربردی و عالی است.


    Class Name: Simpa_AllFunction.cs

    using System;
    using System.Configuration;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Drawing.Imaging;
    using System.Drawing.Text;
    using System.Globalization;
    using System.IO;
    using System.Net;
    using System.Net.Mail;
    using System.Security.Cryptography;
    using System.Text;
    using System.Text.RegularExpressions;
    using System.Web;
    using System.Web.Security;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.HtmlControls;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls.WebParts;


    namespace Simpa
    {
    public class Simpa_AllFunction
    {

    #region "String"
    /// <summary>
    /// Compress String
    /// حذف فضاهای خالی بین عبارات
    /// </summary>
    /// <param name="StringForCompress"></param>
    /// <param name="OnlyOneSpace"></param>
    /// <param name="Replace_Enter_CharacterBy"></param>
    /// <returns></returns>
    public string MH_Compress_String(string StringForCompress, bool OnlyOneSpace, string Replace_Enter_CharacterBy)
    {
    if (StringForCompress == null) StringForCompress = "";
    if (StringForCompress.Length < 1) StringForCompress = "";

    StringForCompress = Regex.Replace(StringForCompress, " ", " ");
    if (Replace_Enter_CharacterBy.Length > 0)
    {
    StringForCompress = Regex.Replace(StringForCompress, "\\n", Replace_Enter_CharacterBy);
    }

    if (OnlyOneSpace)
    {
    StringForCompress = Regex.Replace(StringForCompress, "[\\s]{2,}", " ");
    }
    else
    {
    StringForCompress = Regex.Replace(StringForCompress, "\\s", "", RegexOptions.Compiled);
    }
    StringForCompress = StringForCompress.Trim();
    return StringForCompress;
    }
    /// <summary>
    /// Compress String
    /// حذف فضاهای خالی بین عبارات
    /// </summary>
    /// <param name="StringForCompress"></param>
    /// <param name="OnlyOneSpace"></param>
    /// <returns></returns>
    public string MH_Compress_String(string StringForCompress, bool OnlyOneSpace)
    {

    return MH_Compress_String(StringForCompress, true, "");
    }
    /// <summary>
    /// Compress String
    /// حذف فضاهای خالی بین عبارات
    /// </summary>
    /// <param name="StringForCompress"></param>
    /// <returns></returns>
    public string MH_Compress_String(string StringForCompress)
    {

    return MH_Compress_String(StringForCompress, true, "");
    }

    #endregion


    }
    }


    ----------------------
    در کد صفحه ها

    using Simpa;
    using Simpa.Simpa_AllFunction;
    ....

    public Simpa_AllFunction obj_AllFunction = new Simpa_AllFunction();

    txt_Number.Text = obj_AllFunction.MH_Compress_String(txt_Number.Text , false);
    txt_Body.Text = obj_AllFunction.MH_Compress_String(txt_Body.Text);



    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله FirstLine : چهارشنبه 24 فروردین 1390 در 13:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •