نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در تبدیل چند کلاس از جاوا به سی شارپ

  1. #1

    Question مشکل در تبدیل چند کلاس از جاوا به سی شارپ

    سلام
    من دنبال معادل چند تا کلاس از جاوا به سی شارپم ..اما نمیدونم باید چه چیزی رو using کنم تا بتونم از کلاس ها استفاده کنم .توی MSDN گشتم اما بازم چیز درست و حسابی نفهمیدم .
    لطفا معادل این کلاس ها رو توی سی شارپ کسی بهم بگه به همراه چیزی که باید using کنم :

    ResultSet

    BufferedImage

    ObjectInputStream

    FileOutPutStream

    خیلی ممنون میشم جوابمو بدید .

    ( شاید این رو نباید تو ی قسمت سی شارپ بپرسم اما گفتم قاطی بالایی ها این رو هم اضافه کنمراستی کسی میدونه که JAI توی جاوا چی کار میکنه و معادلش توی سی شارپ میتونه چی باشه ؟)

  2. #2

    نقل قول: مشکل در تبدیل چند کلاس از جاوا به سی شارپ

    ResultSet = DataTable
    BufferedImage = Bitmap
    تا جایی که من میدونم ObjectInputStream و FileOutPutStream دیتا شونو Serialize میکنن ...
    BinaryFormatter writer = new BinaryFormatter();
    FileStream output = new FileStream("stud.txt", FileMode.OpenOrCreate, FileAccess.Write);
    writer.Serialize(output, new object());


    BinaryFormatter reader = new BinaryFormatter();
    FileStream input = new FileStream("stud.txt", FileMode.Open, FileAccess.Read);
    object record1 = reader.Deserialize(input);


    ObjectInputStream , ObjectOutputStream = MemoryStream
    serialize و Deserialize کردنشم مثل بالایی ...
    آخرین ویرایش به وسیله exlord : چهارشنبه 24 فروردین 1390 در 15:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •