نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کنترل DateTimePicker برای تاریخ شمسی در ASP.NET MVC

  1. #1

    Cool کنترل DateTimePicker برای تاریخ شمسی در ASP.NET MVC

    سلام

    کسی کنترل مناسب برای دریافت تاریخ شمسی در ASP.NET MVC 2 سراغ نداره؟ من سایت رو سرچ کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم.

    درضمن، کنترلی که توسط آقای حامد نیک مهر برای ASP.NET طراحی شده، توی MVC کار نمی کنه. ( یا من نمی دونم چطور باید استفاده کنم!)
    اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
    با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: کنترل DateTimePicker در ASP.NET MVC

    ابتدا که من پیشنهاد میکنم از MVC 3 استفاده کنی که View engine ها رو هم پشتیبانی می کنه که به همراه نسخه 3 ویو انجین razor هم معرفی شد.
    jQuery ِیه DateTimePicker خوب داره اما شمسی نیست. من EditorTemplate شو نوشتم برات میزام و فقط کافیه به پوشه ی EditorTemplates اضافه کنی. و همینطور لیست اسکریپتهایی رو هم که نیازه قبلش ست کنی اینا هستند:

        <script src="@Url.Content("~/Scripts/jquery-1.4.4.min.js")" type="text/javascript"></script>
    <script src="@Url.Content("/Scripts/jquery-ui.custom.min.js")" type="text/javascript"></script>
    <script src="@Url.Content("~/Scripts/jquery.ui.datepicker.js")" type="text/javascript"></script>
    <script src="@Url.Content("~/Scripts/jquery-ui-timepicker-addon.js")" type="text/javascript"></script>


    استایل اصلی فراموش نشه:

    <link href="@Url.Content("~/Scripts/smothness/jquery_ui_datepicker.css")" rel="stylesheet" type="text/css" />


    و یه خورده هم css برای TimePicker که به شکل زیر:


    <style type="text/css">
    div.ui-datepicker {font-size:12px;} /* Change font size of the datePicker*/
    .ui-timepicker-div .ui-widget-header{ margin-bottom: 8px; }
    .ui-timepicker-div dl{ text-align: left; }
    .ui-timepicker-div dl dt{ height: 25px; }
    .ui-timepicker-div dl dd{ margin: -25px 0 10px 65px; }
    .ui-timepicker-div td { font-size: 90%; }
    </style>


    و از این به بعد این EditorTemplate به عنوان کنترل پیشفرض برای فیلدهای DateTime در مدل شما البته اگر از هلپر EditorFor استفاده کنید قرار می گیرد.

    jQuery.rar
    jQueryCss.rar
    DateTime_ascx.rar
    DateTime_Razor.rar
    آخرین ویرایش به وسیله YourName : یک شنبه 18 اردیبهشت 1390 در 15:52 عصر

  3. #3

    نقل قول: کنترل DateTimePicker برای تاریخ شمسی در ASP.NET MVC

    نمونه نسبتاً کامل:
    http://shabro.bloghaa.com/1391/03/28...1-asp-net-mvc/

  4. #4

    نقل قول: کنترل DateTimePicker برای تاریخ شمسی در ASP.NET MVC

    از روشی که فرمودید استفاده کردم ولی فکر کنم بخاطر استفاده از telerik به مشکل میخوره و مقدار خروجی EditorTemplete نال هست
    آخرین ویرایش به وسیله iroogle : شنبه 07 اردیبهشت 1392 در 11:48 صبح

  5. #5

    نقل قول: کنترل DateTimePicker برای تاریخ شمسی در ASP.NET MVC

    به نظر من استفاده از نقویم زیر
    http://hasheminezhad.com/datepicker

  6. #6

    نقل قول: کنترل DateTimePicker برای تاریخ شمسی در ASP.NET MVC

    من با استفاده از یک کامپوننت آماده تونستم مشکل رو برطرف کنم که آموزش استفاده از کامپوننت رو در mvc در لینک زیر قرار دادم
    http://stackoverflow.com/questions/1...in-mvc-asp-net

  7. #7

    نقل قول: کنترل DateTimePicker برای تاریخ شمسی در ASP.NET MVC


    یه کنترل یا کامپوننت لینکش بزارین دانلود کنم. واسه گرفتن تاریخ از کاربر که سمت Asp.net سرور بشه که اولا بشه مقدارشو خودمون تعیین کنیم و دوما اینکه بتونیم مقدار جاریش رو بگیریم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •