نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چک کردن تعداد زیاد textbox با کمک حلقه یا استفاده از یه رشته به عنوان اسم متغیر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    38

    چک کردن تعداد زیاد textbox با کمک حلقه یا استفاده از یه رشته به عنوان اسم متغیر

    با سلام،
    من تو یه صفحه به تعداد زیادی مثلاً 20 تا textbox دارم که می خوام مقادیر اونا رو چک کنم، اسم textboxها رو هم به صورت txt1, txt2, txt3, ... تعریف کردم، حالا می خوام مقاریرشون رو چک کنم، چون تعداد زیاده خواستم اینا رو توی یه حلقه بنویسم ولی نمی دونم چه طور از اسم متغیر ها توی حلقه استفاده کنم، یعنی نمی دونم چه طور اسم باکس ها که مثلاً می شه

    "txt"+i



    چه طوری به یه اسم متغیر تبدیل کنم، تا بتونم مقدار اون متغیر رو بفهمم.
    حالا اگه دوستان هر راه حلی داشتن ممنون می شم که بگن.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: چک کردن تعداد زیاد textbox با کمک حلقه یا استفاده از یه رشته به عنوان اسم متغیر

    راه حل زیاد هست
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script>
    function valfun() 
        { 
        for(i=1;i<11;i++)
        {  
         
         if(document.getElementsByName("txt"+i)[0].value=="")
         {
          alert("اطلاعات را تکمیل کنید");
          document.getElementsByName("txt"+i)[0].focus();
          return false;
         
         }
        }
        
        return true;
        
        
     }
    </script>
    </head>
    <body>
    <form action="" method="get" name="Form1" onsubmit="javascript:return valfun()">
      <input name="txt1" type="text"  /><br />
       <input name="txt2" type="text"  /><br />
        <input name="txt3" type="text"  /><br />
         <input name="txt4" type="text"  /><br />
          <input name="txt5" type="text"  /><br />
           <input name="txt6" type="text"  /><br />
            <input name="txt7" type="text"  /><br />
              <input name="txt8" type="text"  /><br />
                <input name="txt9" type="text"  /><br />
                  <input name="txt10" type="text"  /><br />
            
       
       <input type="submit" value="ثبت" /><br />
      
       
    </form>
    </body>
    </html>

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    38

    نقل قول: چک کردن تعداد زیاد textbox با کمک حلقه یا استفاده از یه رشته به عنوان اسم متغیر

    مرسی ، خیلی ممنون
    ولی حالا یه سوال داشتم، می شه تو جاوااسکریپت از یه رشته به عنوان اسم متغیر استفاده کرد یا نه؟ یعنی مثلاً فرض کن دو رشته کوچیک رو به هم الحاق کنم و یه رشته دیگه بدست بیاد که تو صفحم یه متغیر همنام با مقدار رشته حاصله داشته باشم. حالا به طریقی می شه از این رشته حاصله در جایی که اسم اون متغیر لازمه استفاده کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: چک کردن تعداد زیاد textbox با کمک حلقه یا استفاده از یه رشته به عنوان اسم متغیر


    <script>
    var a="";
    function change(name,value)
    {
    b=Function(name+"='"+value+"'");
    b();
    alert(a);

    }
    change("a","test");
    </script>

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: چک کردن تعداد زیاد textbox با کمک حلقه یا استفاده از یه رشته به عنوان اسم متغیر


    function valfun()
    {
    for(i=1;i<11;i++)
    {
    var x = "txt"+i;
    b = Function("return document.Form1."+x);
    y=b();
    if(y.value=="")
    {
    alert("اطلاعات را تکمیل کنید");
    y.focus();
    return false;
    }
    }
    return true;
    }

  6. #6

    نقل قول: چک کردن تعداد زیاد textbox با کمک حلقه یا استفاده از یه رشته به عنوان اسم متغیر

    نقل قول نوشته شده توسط hossin.esm مشاهده تاپیک

    function valfun()
    {
    for(i=1;i<11;i++)
    {
    var x = "txt"+i;
    b = Function("return document.Form1."+x);
    y=b();
    if(y.value=="")
    {
    alert("اطلاعات را تکمیل کنید");
    y.focus();
    return false;
    }
    }
    return true;
    }
    سلام
    میشه لطفا در مورد انواع مختلف تعریف توابع در جاوااسکریپت توضیح دهید. مثلا تعریف تابع در خط 6 به چه صورت است.
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: چک کردن تعداد زیاد textbox با کمک حلقه یا استفاده از یه رشته به عنوان اسم متغیر

    سلام

    در رابطه با تعریف تابع در خط 6
    Function (حرف F بزرگ) یک تابع از پیش تعریف شده هست برای ایجاد تابع ، ورودی این همان کدهای تایع هست که به صورت رشته ای است
    چند نمونه
    البته روش های دیگری هم میتونه باشه.
    کد HTML:
    <script>
    b1=function test1() 
    { 
      alert('test1');
    }
    b2=function () 
    { 
      alert('test2');
    }
    b3=Function("alert('test 3')");
    </script>
    <button onclick="b1()">test1</button><br />
    <button onclick="test1()">test1</button><br />
    <button onclick="b2()">test2</button><br />
    <button onclick="b3()">test3</button><br />
     
     

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •