نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه یک صفحه گزارش خطا دستی بسازیم؟

  1. #1

    Lightbulb چگونه یک صفحه گزارش خطا دستی بسازیم؟

    سلام.
    من می خواستم هر مشکللی در کدها و ... در asp رخ داد کد رو به یوزر نمایش ندهد و یک صفحه خطا که به صورت دستی می سازم را نمایش دهد. داخل سایت هم گشتم ندیدم.
    این مطلب رو دیدم ولی متوجه نشدم :

    http://support.microsoft.com/kb/306355


    لطفا ً یکی راهنمایی کنه.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514

    نقل قول: چگونه یک صفحه گزارش خطا دستی بسازیم؟

    <customErrors defaultRedirect="http://hostName/applicationName/errorStatus.htm" mode="On">
    </customErrors>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: چگونه یک صفحه گزارش خطا دستی بسازیم؟

    باسلام:
    برای مدیریت دستی خطاها راه های زیادی وجود داره.
    یکی دیگر از این راه ها استفاده از بلاک کد نویسی Catch و یا استفاده از فایل Global و روییداد خطای برنامه هست.


    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: چگونه یک صفحه گزارش خطا دستی بسازیم؟

    مرسی .درست شد.

    دو سوال :

    1 : به هیچ وجه نمی شه دورش زد؟

    2: ضمناً آیا می شه کلید بازگشت گذاشت که به همون صفحه که ارور داده برگرده ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514

    نقل قول: چگونه یک صفحه گزارش خطا دستی بسازیم؟

    <SCRIPT Language=JavaScript>


    window.onload = function() {
    history.back()
    };

    </SCRIPT>


    btnCancel.Attributes.Add("onclick",'window.history  .go(-1);")

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •