نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    69

    Question چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

    با عرض سلام
    من در یک ماژول طراحی کردم وبانکم را در ماژول به وی بی متصل کردم
    کد های اتصال بانک من به اس کیو ال را ماژول در زیر ببینید:

    Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient
    Module Module1
    Public con As SqlConnection
    Public ds As New DataSet
    Public da As SqlDataAdapter
    Public cmd As New SqlCommand
    Public str As String
    Public dr As SqlDataReader

    Public Function exereader(ByVal str As String) As SqlDataReader
    con = New SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Bimarestan;Integrated Security=True")
    con.Open()
    cmd.CommandText = str
    cmd.Connection = con
    exereader = cmd.ExecuteReader()

    End Function
    Public Sub execmd(ByVal str As String)
    con = New SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Bimarestan;Integrated Security=True")
    con.Open()
    cmd.CommandText = str
    cmd.Connection = con
    cmd.ExecuteNonQuery()
    con.Close()


    End Sub
    Public Sub DataGr(ByVal tabelname As String, ByVal Datagrid As DataGridView)
    con = New SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Bimarestan;Integrated Security=True")
    con.Open()
    str = "Select * from " + tabelname
    da = New SqlDataAdapter(str, con)
    ds.Clear()
    da.Fill(ds, tabelname)
    Datagrid.DataSource = ds.Tables(tabelname)
    con.Close()
    End Sub
    End Module

    حالا می خواهم با استفاده از دستورات زیر در دکمه ی جستجو، اطلاعات مربوط به شخص یافته شده را نمایش دهد.
    str = "Select * from bimar where Code='" + TextBox1.Text + "'"
    dr = exereader(str)
    If dr.Read Then
    DataGr("Bimar", DataGridView1)


    Else
    MsgBox("چنین بیماری وجود ندارد", MsgBoxStyle.Critical, "یافت نشد")


    End If
    con.Close()

    با زدن این دکمه بیمارانی که قبلا ثبت شده اند جستجو می شوند
    مشکل من اینجاست که می خواهم فقط اطلاعات بیماری را که جستجو کرده ام نمایش داده شود ولی اینطور نیست وهمه ی بیماران را نمایش میدهد
    چه کنم؟
    در تصویر زیر فرم مربوطه را ببینید که من با جستجوی کد 1 تمامی افراد ظاهر شده اند در حالی که نمی خواهم اینگونه باشد وفقط می خواهم اطلاعات حمید رضا بافنده زاده که کدش 1 است نمایش داده شود یعنی بقیه فیلتر شوند.


    آخرین ویرایش به وسیله sajjad etemadfar : شنبه 03 اردیبهشت 1390 در 00:13 صبح دلیل: اشکال تایپی

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    69

    نقل قول: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

    کسی کمکم نمی کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad etemadfar مشاهده تاپیک
    کسی کمکم نمی کنه؟
    کدها رو تو تگ کد قرار بده تا بتونیم بهتر بررسی کنیم. اگه از تگ کد استفاده کنی بهم نمی ریزه و راحت خونده می شه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    69

    نقل قول: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

    سلام آقا کدها رو تو تگ کد گذاشتم خراب شدن همینجوری مگه چشونه به ترتیب نوشتمشون
    شما اصل قضیه رو بچسب و کمکم کن ممنون میشم
    از همه می خوام کمکم کنید پروژه ام به خاطر همین مسئله و همین مشکل متوقف شده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514

    نقل قول: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

    executereader رو به executescalar تغییر بده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514

    نقل قول: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

    خروجی scalar از نوع object هست. اصلاح بفرمایین
    اگر همیشه یک مورد رو برگردوند بدونید فیلترتون حتما مشکل داره.
    ولی شاید بشه با sort کردن مشکلش رو برطرف کرد

  7. #7

    نقل قول: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

    خوب برای این کار باید تو این قسمت یه تغییراتی بدی

    Public Sub DataGr(ByVal tabelname As String, ByVal Datagrid As DataGridView,byval strSearch as string)
    con = New SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Bimarestan;Integrated Security=True")
    con.Open()[COLOR=darkred
    str = "SELECT * FROM " + tabelname + "WHERE Cod='" + strSearch + "'"
    da = New SqlDataAdapter(str, con)
    ds.Clear()
    da.Fill(ds, tabelname)
    Datagrid.DataSource = ds.Tables(tabelname)
    con.Close()
    End Sub


    شما یک بار متفیر str رو در قسمت کلیک دکمه جستجو درست مقدار دهی میکنید . ولی دوباره در قسمت خود تابع Public Sub DataGr

    دوباره به صورت اولیه یعنی
    str = "Select * from " + tabelname


    مقدار دهی میشه

    پس باید مقدار دهی داخل تابع
    Public Sub DataGr رو تغییر بدید.

    قسمتی از تابع Public Sub DataGr رو من تغییر دادم این کد کارتون رو راه میندازه

    و دیگه لازم نیست متغیر str رو داخل تابع کلیک دکمه جستجو مقدار دهی کنید.

    فقط یک آرگومان به نام strSearch به تابع
    اضافه کردم که هنگام فراخوانی این تابع باید مقدار دهی بشه

    به این صورت

     DataGr("Bimar", DataGridView1,trim( TextBox1.Text))








  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    69

    نقل قول: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

    آقا ما به جایی نرسیدیم اصلا یه کار من می خوام فقط یه رکوردو مثلا فقط یه دونه بیمارو نشون بدم تو دیتا گرید ویو اطلاعاتشو چی کار کنم؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟


  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    69

    نقل قول: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

    از لینک بالا چیزی دستگیرم نشد بیشتر راهنمایی کنید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad etemadfar مشاهده تاپیک
    از لینک بالا چیزی دستگیرم نشد بیشتر راهنمایی کنید
    اون کدی که تو ماژول گذاشتی رو بی خیال تو دکمه ی جستجو این کد رو بنویس

    con = New SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Bimarestan;Integrated Security=True")
    con.Open()
    Dim da As New SqlDataAdapter("Select * from bimar where Code='" + TextBox1.Text + "'", con)
    Dim ds As New DataSet
    da.Fill(ds, "bimar")
    DataGridView1.DataSource = ds.Tables("bimar")
    con.Close()


    اگه لازم داری که پیغام عدم وجود بیمار رو صادر کنی بگو تا برات بزارم. در ضمن اگه کد ها تو توی تگ کد می نوشتی زودتر جواب می دادم.

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    69

    نقل قول: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: چگونه اطلاعات جستجو شده در بانک Sql2000 را در دیتا گریدویو نمایش دهم؟

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad etemadfar مشاهده تاپیک
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی چی ؟ شما مشکل زیر رو داشتی و اگه کدی که من گذاشتم رو استفاده کنی باید برطرف شه. سوال دیگه ای داشتی در خدمتم.
    مشکل من اینجاست که می خواهم فقط اطلاعات بیماری را که جستجو کرده ام نمایش داده شود ولی اینطور نیست وهمه ی بیماران را نمایش میدهد

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •