صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 49

نام تاپیک: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

  1. #1

    Unhappy مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    سلام دوستان
    میخواستم یه برنامه درست کنم که با دیتابیس سایتم ارتباط برقرار کنه و اطلاعات رو توی برنامه ببینم . در ضمن تمام راه های گفته شده رو امتحان کردم نشد . تمام اون چیزایی که دوستان گفتن به یه خطا می رسید :
    [DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.
    این خطا رو هم جستجو کردم فارسی که چیزی نبود انگلیسی یه چیزایی در رابطه ویندوز و سرویس پک نوشته بود که توضیحات کامل نداده بودن در واقع به هیچ طریقی نمیتونم به هیچ دیتابیس اینترنتی متصل بشم در سایت http://www.db4free.net/ هم دیتابیس ساختم که بازهم برای اتصال همین خطا رو میداد . ویندوزم 7 هست و از ویژوال 2010 استفاده میکنم اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید .

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    چرا اینجا هرچی سوال میپرسم کسی جواب نمیده؟ کسی بلد نیست؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    دوست عزیز خیلی ساده هست. تو سایت هم بازها توضیح داده شد . من خودم بازها برای دوستان توضیح دادم که اتصال با دیتابیس هاست با حالت عادی فرقی نداره!
    اینم یکی از اون لینک ها
    https://barnamenevis.org/showthread.p...t=#post1093520

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک
    دوست عزیز خیلی ساده هست. تو سایت هم بازها توضیح داده شد . من خودم بازها برای دوستان توضیح دادم که اتصال با دیتابیس هاست با حالت عادی فرقی نداره!
    اینم یکی از اون لینک ها
    https://barnamenevis.org/showthread.p...t=#post1093520
    دوست عزیز تمام این تاپیک هایی که شما گفتی من قبلا خوندم ولی هیچکدوم مشکل منو نداشتن همه یه سوال پرسیدن همیشه هم یه جواب گرفتن اما مشکل من اون خطایی هم که نوشتم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    بخاطر این جواب مشترک می گیرید که مشکل مشترک دارید. این موضوع خیلی ساده هست ولی در این حال یک کم عجیب.

    دوست من شما فقط باید کانگشن اتصال به دیتابیس هاست رو از بخش پشتیبانی هاستت بخواهی. بهترین راهنمایی رو می تونی اونجا بگیری. من خودم هم که می خواستم این کار رو بکنم تقریبا 2 هفته درگیر بودم. البته قبل از هر چیزی ببین اون هاست این روش اتصال رو پشتبانی می کنه یا نه. معمولا هاست های رایگان قبول نمی کنن.

    متن زیر رو که قبلا نوشتم رو به دقت بخون
    کار خاصی نباید بکنی. رو هر هاستی که دیتابیست وجود داره باید از ارائه دهنده هاستت کانکشن اون رو بگیری مثل نام سرور . فقط اینو بگم که با اتصال لوکال هیچ فرقی نداره. فقط نام سرور بجای لوکال نام سرور هاستت هست.
    یک نکته: بعضی از ارائه دهندگان هاست اجازه دسترسی راه دور را نمی دن. یعنی برنامه ای (سایت ای) که روی هاست هست فقط می تونه ازش دیتابیس روی هاست استفاده کنه. پس اولین کاری که باید بکنی اینه که از ارائه دهنده هاستت بپرسی آیا کانکشن راه دور یا همون rimot canection رو ساپورت می کنه یا نه.

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک
    بخاطر این جواب مشترک می گیرید که مشکل مشترک دارید. این موضوع خیلی ساده هست ولی در این حال یک کم عجیب.

    دوست من شما فقط باید کانگشن اتصال به دیتابیس هاست رو از بخش پشتیبانی هاستت بخواهی. بهترین راهنمایی رو می تونی اونجا بگیری. من خودم هم که می خواستم این کار رو بکنم تقریبا 2 هفته درگیر بودم. البته قبل از هر چیزی ببین اون هاست این روش اتصال رو پشتبانی می کنه یا نه. معمولا هاست های رایگان قبول نمی کنن.

    متن زیر رو که قبلا نوشتم رو به دقت بخون
    متن رو به دقت خوندم دوست عزیز همین جور که قبلا نوشتم سایت http://www.db4free.net رو هم امتحان کردم که با اینکه مجانیه اما دقیقا برای همین کار ساخته شده و توضیح داده چطور باید متصل شد که همین روش همیشگی رو گفته اما من این روش رو چند بار امتحان کردم باز نشد که نشد . شما لطف کن یه نمونه برام بذار که فقط اسم و یوزر و پسورد رو عوض کنم اگر هم می شناسید چندتا سایت خوب با پشتیبانی از ریموت معرفی کنید . ممنونم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    کانکشنی رو که به شما داده رو بزار من برات نمونه بزارم.

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک
    کانکشنی رو که به شما داده رو بزار من برات نمونه بزارم.
    کانکشن که نداده تو فروم پشتیبانی توضیح داده که چطور وصل شیم که همون توضیح معموله خطاها رو هم اونجا پرسیدم جواب ندادن

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط bnnoor مشاهده تاپیک
    کانکشن که نداده تو فروم پشتیبانی توضیح داده که چطور وصل شیم که همون توضیح معموله خطاها رو هم اونجا پرسیدم جواب ندادن
    پس وقتی من می گم شما مطالب منو خوب مطالعه نکردی حق دارم. توجه کنید دو حالت داره یا شما خودتون روی هاست دیتابیس رو ساختید و یا از قبل بوده. خوب اگه خدتون ساختید که باید 1-نام دیتابیس 2- نام سرور 3 - پسورد رو بدونید. در غیر اینصورت این اطلاعات رو باید از پشتیبانی هاست بخواهید.

    نمی دونم متوجه شدید یا نه؟

  10. #10

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک
    پس وقتی من می گم شما مطالب منو خوب مطالعه نکردی حق دارم. توجه کنید دو حالت داره یا شما خودتون روی هاست دیتابیس رو ساختید و یا از قبل بوده. خوب اگه خدتون ساختید که باید 1-نام دیتابیس 2- نام سرور 3 - پسورد رو بدونید. در غیر اینصورت این اطلاعات رو باید از پشتیبانی هاست بخواهید.

    نمی دونم متوجه شدید یا نه؟
    ببینید دوست عزیز برای اینکه شما مشکل منو خوب بفهمید بهتره به سایت http://www.db4free.net یه سر بزنید . اونجا اول یه دیتابیس میسازید ( کلا این سایت یک میزبان دیتابیس های اینترنتی هست ) بعد اطلاعات رو بهتون میده که از طریق برنامه های مختلف بهش وصل بشید (C#‎ , PHP , Vb.net). روش کار هم به اینصورته که به جای آی پی آدرس همون آی پی آدرس سایت رو میزنیم ( یعنی 82.103.129.94 ) به جای یوزر و پسورد هم یوزر و پسورد هنگام ثبت نام و نام دیتابیس هم اونی هست که وقت ثبت نام می سازیم ( نمیدونم با این سایت کار کردید یا نه ولی بهتره یک ثبت نام بکنید تا کاملا متوجه بشید ) . این سایت از ریموت پشتیبانی میکنه ( بارها تو فرومش گفته شده که در واقع برای همین کار ساخته شده ) بعدا برای ارتباط با ویژوال همون اطلاعات رو وارد میکنیم ( همین جور که خودتون و بچه های دیگه بارها توضیح دادید ) تا این جای کار درسته اما بعد از اینکه من این اطلاعات رو وارد می کنم و کانکت رو می زنم با خطای زیر روبه رو میشم :
    DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.
    این مشکل ربطی به عملکرد من یا دیتابیس اینترنتی نداره ( اونجوری که متوجه شدم شایدم درست متوجه نشدم ) به نوع سرویس پک ویندوز یا تنظیمات خاص ویژوال مربوط میشه ( اینجا رو یه نگاه بکنید ) اینجاست که ازتون راهنمایی میخوام کمک بکنید مشکل حل بشه ( اگه وقت کردید یه اتصال به این سایت انجام بدید ممنون میشم )

    در ضمن دوست عزیز به خاطر کمک هاتون ممنون مطمئن باشید من متوجه میشم شما چی میگید و پستتون رو کامل میخونم چون به هرحال دارید وقت میذارید و اینجا به من کمک میکنید.

    امیدوارم ایندفه دیگه منظورمو خوب رسونده باشم .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    من تو سایت ثبت نام کردم. ولی جای برای ایجاد دیتابیس ندیدم. تو قسمت phpmyadmin هم که یوزر و پسورد که ثبت نام کردم رو قبول نمی کنه. علاوه بر این ظاهرا این سایت فقط دیتابیس mysql رو ساپورت می کنه. برای وصل شدن به دیتابیس mysql باید از یک کامپننت که تو خود سایت mysql هست استفاده کنی. من قبلا این کار رو کردم ولی در نهایت بخاطر مشکلاتی که با mysql بخاطر ارتباط متقابلش با mssql پیدا کردم. (جریانش خیلی مفصله بر می گرده به 1.5 سال پیش..) مجبور شدم از همون mssql استفاده کنم.
    به شما هم پیشنهاد می کنم. از همون mssql استفاده کنی. چون دردسرش کمتره و اگر هم خواستی حتما از mysql استفاده کنی من تو برنامه هام می گردم اگه اون برنامه قبلی رو پیدا کردم برات می زارم. اگر نه فکر می کنم آقای alimanam کارهای در این ضمینه انجام دادن. تو پست های ایشون بگردین حتما به نتیجه می رسید. ولی بازم من سفارش می کنم از همون mssql استفاده کنی.

  12. #12

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    من تو سایت ثبت نام کردم. ولی جای برای ایجاد دیتابیس ندیدم.
    بعد از اینکه ایمیل فعال سازی ارسال شده و فعال کردن اکانت به محض اینکه وارد اکانت بشید برای ساخت دیتابیس یه قسمت قرار داده شده .

    تو قسمت phpmyadmin هم که یوزر و پسورد که ثبت نام کردم رو قبول نمی کنه.
    بعد از ورود به سایت از صفحه اصلی مستقیما وارد این قسمت میشید میتونید روی دیتابیس ساخته شده تغییرات انجام بدید .

    علاوه بر این ظاهرا این سایت فقط دیتابیس mysql رو ساپورت می کنه. برای وصل شدن به دیتابیس mysql باید از یک کامپننت که تو خود سایت mysql هست استفاده کنی.
    من اینو نمیدونستم یعنی باید از یه کامپوننت مجزا استفاده کنم؟ توی خود ویژوال نیست؟ یعنی اینی که من الان استفاده میکنم و از طریق ویزادی بهش وصل میشم msql هست؟ یا کامپوننت اونم باید جدا دریافت کنم؟


    به شما هم پیشنهاد می کنم. از همون mssql استفاده کنی. چون دردسرش کمتره و اگر هم خواستی حتما از mysql استفاده کنی من تو برنامه هام می گردم اگه اون برنامه قبلی رو پیدا کردم برات می زارم.
    شما سایت خوب برای mssql سراغ ندارید که مجانی باشه؟ میخوام باهاش تمرین کنم یه چیزایی یاد بگیرم . اگه اون برنامه هم بزارید که عالی میشه .

    اگر نه فکر می کنم آقای [B]alimanam کارهای در این ضمینه انجام دادن. تو پست های ایشون بگردین حتما به نتیجه می رسید. ولی بازم من سفارش می کنم از همون mssql استفاده کنی.
    من از ایشون کمک خواستم بصورت پیام خصوصی متاسفانه گفتن تو این زمینه ها اطلاعاتی ندارن و بهتره از بقیه دوستان کمک بگیرم.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    سایت رایگان برای mssql ندیدم. ولی اگه در غالب یک پروژه واقعی داری این کار رو انجام می دی هر چه زوتر برو و یک هاست بگیر روش اتصالش هم خیلی ساده هست مطمئن باش.
    بعضی از سایتهای که هاست ویندوز میدن به شما اجازه ثبت سفارش و استفاده برای مدتی کوتاه مثلا یک هفته به صورت رایگان می دن. دقت کن هاست لینوکس mssql رو پشتیبانی نمی کنه باید حتما از ویندوز استفاده کنی.

    من اینو نمیدونستم یعنی باید از یه کامپوننت مجزا استفاده کنم؟ توی خود ویژوال نیست؟
    تو خود vs این امکان وجود نداره و باید کامپننت رو اضافه کنی.

    یعنی اینی که من الان استفاده میکنم و از طریق ویزادی بهش وصل میشم msql هست؟ یا کامپوننت اونم باید جدا دریافت کنم؟
    اگه وصل شدی پس مشکل چی هست؟

  14. #14

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک


    اگه وصل شدی پس مشکل چی هست؟
    ببخشید منظورم این بود که تلاش میکنم که وصل بشم در ضمن نت رو زیر و رو کردم یه سایت رو پیدا کردم که mssql رو پشتیبانی میکنه اینم اطلاعات دیتابیسی که باهاش ساختم اگه امکان داره یه نمونه اتصال بهش رو برام بزارید ممنون میشم

    کد HTML:
    Server Address :  free-sql.BizHostNet.com
    Port : 1433
    Database Name : 1284743154
    User  :  1284743154
    Password : sybpyavwv12oma

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    تو این هاست remote connections قابل دسترسی نیست. برای اینکه خودت بتونی آزمایش کنی می تونی از این کد استفاده کنی.


    Dim con As New SqlConnection("server=free(-Sql.BizHostNet.com);password=sybpyavwv12oma;databa se=1284743154;User ID=1284743154")
    Try
    con.Open()
    MsgBox("انجام شد")
    Catch ex As Exception
    MsgBox("متاسفم")
    End Try


    هر جا هاست گرفتی این کد رو براش اجرا کن ببین درست کار می کنه یا نه.
    در ضمن فکر می کنم نام سروری که دادی صخیخ نباشه.

  16. #16

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک
    تو این هاست remote connections قابل دسترسی نیست. برای اینکه خودت بتونی آزمایش کنی می تونی از این کد استفاده کنی.


    Dim con As New SqlConnection("server=free(-Sql.BizHostNet.com);password=sybpyavwv12oma;databa se=1284743154;User ID=1284743154")
    Try
    con.Open()
    MsgBox("انجام شد")
    Catch ex As Exception
    MsgBox("متاسفم")
    End Try


    هر جا هاست گرفتی این کد رو براش اجرا کن ببین درست کار می کنه یا نه.
    در ضمن فکر می کنم نام سروری که دادی صخیخ نباشه.
    این کد رو من خودم امتحان کردم جواب نمیده مثل همین الان که کار نکرد در ضمن نام سرور و غیره رو کلا از ایمیلی که بهم دادن براتون کپی کردم که نوشته بودن ریموت هم پشتیبانی میکنه ( متن کامل ایمیل رو اگه خواستید اینجا بزارم ) .
    در واقع من میخواستم به دیتابیس سایتم متصل بشم و یه سری اطلاعات رو بین اون و کاربرای سایت مبادله کنم ( مثلا در قبال امکاناتی که برنامه بهشون میده ازشون امتیاز کم کنه ) مثلا برای ورود به برنامه حتما باید ثبت نام کرده باشن که بتونن از برنامه استفاده کنن . تمام مراحل کارو امکانات برنامه رو تئوری مرور کردم و شدنیه از نظر کدنویسی واسش مشکلی ندارم ولی گیرم همین دیتابیسه در ضمن هاستم لینوکسیه که شما گفتید اتصال باهاش دردسر داره در هر صورت شما چی پیشنهاد میدید؟به نظرتون چطور میتونم سیستم رو پیاده کنم ؟ عقلم دیگه نمیکشه

    ممنون

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    ایمیل رو به این ایمیل فوروارد کن barbodsoft@yahoo.com

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    من از طریق sqlserver manegment وصل شدم. صبر کن برات درست می کنم.

  19. #19

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک
    من از طریق sqlserver manegment وصل شدم. صبر کن برات درست می کنم.
    ممنونم پس منتظرم ایمیل هم براتون فرستادم. راستی به همین دیتابیس متصل شدید؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    حال شو ببر


    Dim con As New SqlConnection("Server=free-sql.BizHostNet.com;Database=1284743154;Uid=1284743 154;Password=sybpyavwv12oma")
    Try
    con.Open()
    MsgBox("انجام شد")
    Catch ex As Exception
    MsgBox("متاسفم")
    End Try

    Dim cmd As New SqlCommand("select web from tbf where name=N'barbod'", con)
    Dim obj As Object = cmd.ExecuteScalar
    MsgBox(CType(obj, String))


    یک جدول هم تو دیتابیست ساختم. میسیج باکس دومی نام وب سایت منو بر می گردونه. عزت زیاد

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    زود آزمایش کن جواب بده من می خوام برم خونه.

  22. #22

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک
    زود آزمایش کن جواب بده من می خوام برم خونه.
    ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه باز نشد و پیام متاسفم اومد حالا باز با این کدها کار میکنم ببینم چی میشه ممنون از شما

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    با سلام

    ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه باز نشد و پیام متاسفم اومد حالا باز با این کدها کار میکنم ببینم چی میشه ممنون از شما
    دوست عزیز پایگاه داده درسته ( روی هاست قرار داره ) و به درستی کانکت میشه شما همین کانکشن رو دوباره تست کن جواب میده . اینم اسامی فیلدها و رکوردهای جدول tbf اون پایگاه داده :




    موفق باشید ./

  24. #24

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    دوست عزیز از درست بودن این کد مطمئنم فقط نمیدونم چرا سیستم من به هیچ صراطی مستقیم نیست هر چند بار که امتحان کردم و از هر راهی که رفتم اونم رو دیتابیس های مختلف باز هم با خطای مزخرف DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied. مواجه شدم نمیدونم چه مرگشه چندجا خوندم شاید مشکل از ویندوز باشه اجازه ارتباط نمیده برای همین علاوه بر خاموش کردن فایروال آنتی ویروس هم غیرفعال کردم ولی نشد که نشد . البته این مشکل من نیست اگر خطا رو به انگلیسی سرچ کنید . زیاد سوال پرسیدن ولی یا جواب نگرفتن و یا یه جواب سربالا دادن که آخرش هم به نتیجه نرسیده . مثل اینکه از تنظیمات ویژوال میشه درستش کرد شما اطلاعی ندارید؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    دوست عزیز سلام
    رو سیستم من که جواب داد. این جدولی هم که می بینی من ساختم. من یک احتمال می دم. ممکنه ورژن sqlserver ت از ورژنی که روی هاست هست پایین تر باشه. و یا اینترنت شما سرعتش خیلی پایین هست. البته من قبلا با دیالاپ هم کانکت شدم و خیلی راحت می تونستم کار کنم.

    دوست عزیز کد هیچ اشکالی نداره. چون هم من جواب گرفتم هم جناب alimanam .

  26. #26

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سلام
    رو سیستم من که جواب داد. این جدولی هم که می بینی من ساختم. من یک احتمال می دم. ممکنه ورژن sqlserver ت از ورژنی که روی هاست هست پایین تر باشه. و یا اینترنت شما سرعتش خیلی پایین هست. البته من قبلا با دیالاپ هم کانکت شدم و خیلی راحت می تونستم کار کنم.

    دوست عزیز کد هیچ اشکالی نداره. چون هم من جواب گرفتم هم جناب alimanam .
    در سالم بودن کدها شکی ندارم در ضمن ورزن ویژوال استودیم من 2010 هست و از اینترنت 2 مگ هم استفاده میکنم ولی باز همین مشکل همیشگی رخ میده اگر میشه یه توضیح در رابطه با Mysql بدید من dll اون رو گرفتم حالا چیکار کنم؟ روش اتصال مثل همینه؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    منظورم ورژن sqlserverبود نه vs

    من این کد رو قبلا استفاده می کردم. الان تست نکردم. نمی دونم درست کار می کنه یا نه. دیگه بقیش با خودت. ولی بازم می گم بهتره از mssql استفاده کنی.

    Imports MySql.Data.MySqlClient
    Dim StrConWeb As String = "Server=mysql5.bertina.ir;Database=tbname;Uid=user name;Password=password"
    Dim Conweb As MySqlConnection = New MySqlConnection(StrConWeb)
    Dim mycmd As MySqlCommand = New MySqlCommand("delete *from tb", Conweb)
    mycmd.ExecuteNonQuery()
    آخرین ویرایش به وسیله barbodsoft.com : دوشنبه 05 اردیبهشت 1390 در 10:30 صبح

  28. #28

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک
    منظورم ورژن sqlserverبود نه vs
    ورژن sqlserver رو از کجا بدست بیارم؟ مگه با vs نصب نمیشه؟ در ضمن اینجا دقیقا همین مشکل منو داشته وبه جواب رسیده من چیزی زیادی ازش دستگیرم نشد میشه یه نگاه بندازید

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط bnnoor مشاهده تاپیک
    ورژن sqlserver رو از کجا بدست بیارم؟ مگه با vs نصب نمیشه؟ در ضمن اینجا دقیقا همین مشکل منو داشته وبه جواب رسیده من چیزی زیادی ازش دستگیرم نشد میشه یه نگاه بندازید
    خودت نمی دونی چی نصب کردی؟ اگه نمی دونی پس sqlserver express 2005 هست. که معمولا جواب نمی ده. باید sqlserver mangment 2005 رو نصب کنی. ولی چون ممکنه روی هاست 2008 باشه بهتره همون 2008 رو نصب کنی.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    با سلام

    شما از ویندوز 7 استفاده میکنین ؟ اگه آره برنامه رو ( فایل اجرایی ) به صورت راست کلیک و بعد Run As Admin اجرا کن ببین باز ایراد میگیره ؟

    خودت نمی دونی چی نصب کردی؟ اگه نمی دونی پس sqlserver express 2005 هست. که معمولا جواب نمی ده. باید sqlserver mangment 2005 رو نصب کنی. ولی چون ممکنه روی هاست 2008 باشه بهتره همون 2008 رو نصب کنی.
    دوست عزیز ربطی به این قضیه نداره شما با همون نسخه Express هم میتونی وصل بشی حتماً که نباید Sql Managment نصب کرد

  31. #31

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک
    خودت نمی دونی چی نصب کردی؟ اگه نمی دونی پس sqlserver express 2005 هست. که معمولا جواب نمی ده. باید sqlserver mangment 2005 رو نصب کنی. ولی چون ممکنه روی هاست 2008 باشه بهتره همون 2008 رو نصب کنی.
    این گزینه همراه با vs نصب میشه که Microsoft Sql Server 2008 هست . وقتی وارد قسمت management میشم فقط Express اون فعاله و بقیه غیر فعال هستن توی گزینه های اکسپرس هم Tcp/Ip خاموش بود که روشنش کردم اون قبلی ها که خاموش بود جای پورت هم داشت که روی 1433 درست تنظیم شده بود اما این نداره یعنی منظورتون اینه که جدا از Vs یک Sql Server هم نصب کنم ؟

  32. #32

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    با سلام

    شما از ویندوز 7 استفاده میکنین ؟ اگه آره برنامه رو ( فایل اجرایی ) به صورت راست کلیک و بعد Run As Admin اجرا کن ببین باز ایراد میگیره ؟



    دوست عزیز ربطی به این قضیه نداره شما با همون نسخه Express هم میتونی وصل بشی حتماً که نباید Sql Managment نصب کرد
    منظورتون Vs هست؟

  33. #33

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    انجام دادم متاسفانه نشد همون مشکل همیشگی اینجا رو یه نگاه کردید ؟ بهش جواب دادن ولی چون من اطلاعاتم کمه زیاد متوجه نشدم کجاها رو باید چک کنم

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    انجام دادم متاسفانه نشد همون مشکل همیشگی اینجا رو یه نگاه کردید ؟ بهش جواب دادن ولی چون من اطلاعاتم کمه زیاد متوجه نشدم کجاها رو باید چک کنم
    در اون لینکی که دادی در نهایت گفته مشکل از شماره پورت بوده ! که فکر نمیکنم مشکل شما از این باشه . من پیشنهاد میکنم از MySQL استفاده کن چون خیلی از این ادا اتفارایی که میبینی رو اونجا نمیبینی در این تاپیک به صورت ویدیوی بهتون نشون دادم که چکار کنین .

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    در اون لینکی که دادی در نهایت گفته مشکل از شماره پورت بوده ! که فکر نمیکنم مشکل شما از این باشه . من پیشنهاد میکنم از MySQL استفاده کن چون خیلی از این ادا اتفارایی که میبینی رو اونجا نمیبینی در این تاپیک به صورت ویدیوی بهتون نشون دادم که چکار کنین .
    mysql ادا اتفار نداره ولی هاستها معمولا برای آدم ادا در میازن. در ضمن ایشون می خوان با اپلیکیشن به دیتابیس وصل شن که vb خیلی با mysql سر سازش نداره. مثلا من می خواستم از SqlBulkCopy استفاده کنم تا دیتابیس هاست رو خیلی سرعت اپدیت کنم ولی با mysql نمی شه.

    البته این نظر من هست. به هر حال mysql هم یکی از دیتابیس های قوی هست.

    یک نکته من مطوئن هستم که مشکل ایشون فقط و فقط برمی گرده به نسخه sql اش. ببین شما اگه یک دیتابیس رو با نسخه مثلا 2008 نمی تونی با نسخه 2005 مثلا بهش وصل شی . البته برعکس اش امکان پذیر هست. این دوست مون بهتره نسخه مناسب رو روی سیستم اش نصب کنه.

    بازم هر جور خدتون صلاح می دونین

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    در ضمن ایشون می خوان با اپلیکیشن به دیتابیس وصل شن که vb خیلی با mysql سر سازش نداره.
    خوب من گفتم میخواد با WEB Application به دیتابیس وصل بشه ؟ سر سازش نداره یعنی چی ؟ شما هر تابعی که در فضای نام اون دی ال ال موجوده (MySql.Data.dll ) رو میتونین استفاده کنین و مشکلی هم نداره .

    مثلا من می خواستم از SqlBulkCopy استفاده کنم تا دیتابیس هاست رو خیلی سرعت اپدیت کنم ولی با mysql نمی شه.
    من در این باره اطلاعاتی ندارم اگه لطف کنین بیشتر توضیح بدین . ( آپدیت سریع ! )

    یک نکته من مطوئن هستم که مشکل ایشون فقط و فقط برمی گرده به نسخه sql اش. ببین شما اگه یک دیتابیس رو با نسخه مثلا 2008 نمی تونی با نسخه 2005 مثلا بهش وصل شی . البته برعکس اش امکان پذیر هست. این دوست مون بهتره نسخه مناسب رو روی سیستم اش نصب کنه.
    خوب خودش هم داره میگه دارم از VS 2010 استفاده میکنم یعنی SQL 2008 Express رو داره رو سیستمش به فرض اگه دیتابیس sql 2008 هم که باشه نباید مشکلی از این بابت باشه البته خود سایتی که شما دیتابیس رو اونجا ساختین گفته دیتابیس Sql 2005 هستش .....



    موفق باشید ./

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    من در این باره اطلاعاتی ندارم اگه لطف کنین بیشتر توضیح بدین . ( آپدیت سریع ! )
    SqlBulkCopy یک تابع برای آپدیت یکجا جدول به جای خط به خط آن هست. تابع خیلی مفیدی هست.

    دیگه چیزی به فکرم نمی رسه. هر چی بود گفتم(راجع به کانکشن)

  38. #38

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    در اون لینکی که دادی در نهایت گفته مشکل از شماره پورت بوده ! که فکر نمیکنم مشکل شما از این باشه . من پیشنهاد میکنم از MySQL استفاده کن چون خیلی از این ادا اتفارایی که میبینی رو اونجا نمیبینی در این تاپیک به صورت ویدیوی بهتون نشون دادم که چکار کنین .
    ممنون دوست عزیز دارم ویدیو مورد نظرتون رو دانلود میکنم ببینم البته سرعت دانلود با برنامه خودتون خیلی پایینه در حالی که 17 مگابایت با اینترنت من بیشتر از چند ثانیه طول نمیکشه با این برنامه الان ربع ساعته داره دانلود میشه سرعت دانلود بیشتر از 8 نمیشه ولی باز ممنون بابت کمک ها

    در ضمن تازه فهمیدم تو زمینه دیتابیس خیلی تازه کارم از شما و جناب barbodsoft.com بخاطر راهنماییتون واقعا ممنونم این راه هم تست میکنم ببینم چی میشه

  39. #39

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    عالی بود بالاخره تونستم متصل بشم اما فقط به سایت db4free.org
    الان میخوام با دیتابیس سایت خودم امتحان کنم ایشالا اونم بشه مشکل حل بشه حین دیدن فیلم هم دیدم شما از نرم افزار Navicat استفاده میکردید رفتم در موردش سرچ کردم برنامه خیلی خوبی بود دانلود کردم الان دارم باهاش کار میکنم بابت کمک ها ممنونم اگه مشکلی دیگه داشتم همین جا مطرح میکنم .

  40. #40

    نقل قول: مشکل در ارتباط به دیتابیس اینترنتی

    چرا وقتی میخوام اطلاعات رو اضافه کنم پیام میده که شما به حالت READ ONLY متصل شدید؟ هم در برنامه Navicat هم vs قابلیت writable رو از کجا فعال کنم از خود سایت یا از توی برنامه ها ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •