نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پيدا كردن يك پوشه خاص

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    پيدا كردن يك پوشه خاص

    سلام
    دوستان من چطور مي تونم بفهمم كه مثلا داخل درايو c پوشه example موجود است يا نه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: پيدا كردن يك پوشه خاص

    از for each استفاده کن در این کد من سعی کردم پوشه ای به نام BarbodData را در درایو C پیدا کنم.


    For Each fa As String In My.Computer.FileSystem.GetDirectories("c:/")
    If fa = "c:\BarbodData" Then
    MsgBox("فولدر موجود بود")
    End If
    Next

  3. #3

    نقل قول: پيدا كردن يك پوشه خاص

    این روش ساده تر و سریعتر است :



    If IO.Directory.Exists("C:\Example") Then MsgBox("Folder Found")
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  4. #4

    نقل قول: پيدا كردن يك پوشه خاص

    اگه بخوایم تمامی زیر شاخه های درایو c رو هم بگردیم کدش چی میشه؟
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: پيدا كردن يك پوشه خاص

    شما باید از تابع بازگشتی استفاده کنید(خود دات نت برای جستجو تابع داره اما من تا حالا کارکرد ازش ندیدم...) :

    Public Sub FindFolder(ByVal path As String, ByVal name As String, ByVal array As ArrayList, Optional ByVal searchsub As Boolean = False, Optional ByVal Attributes As IO.FileAttributes = IO.FileAttributes.Directory)
    On Error Resume Next

    Dim dirinfo As New IO.DirectoryInfo(path)

    For Each dir As IO.DirectoryInfo In dirinfo.GetDirectories()

    Application.DoEvents()
    If dir.Attributes = Attributes And IO.Directory.Exists(dir.FullName & "\" & name) Then

    array.Add(New IO.DirectoryInfo(dir.FullName & "\" & name))
    End If
    Next

    If searchsub Then

    For Each dir As IO.DirectoryInfo In dirinfo.GetDirectories()

    Application.DoEvents()
    FindFolder(dir.FullName, name, array, searchsub, Attributes)
    Next
    End If
    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •