نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش یک Background در MID فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Masoome_das
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    199

    نمایش یک Background در MID فرم

    سلام دوستان
    چگونه می توانیم در یک MID فرم یک Background نمایش داد.
    سوال دوم چطوری فرم والد می تواند متوجه شود فرم فرزندش بسته شده است چه ایونتی اجرا می شود

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران-یافت آباد
    سن
    38
    پست
    555

    نقل قول: نمایش یک Background در MID فرم

    برای سوال اول شما نظر من اینه که از یه پنل استفاده کنی و backgrond color رو هم transparent{البته اگه درست نوشته باشم} بزاری این راه به نظر من بهتره البته راه دیگه ای هم هست که میتونی سرچ کنی قبلا گفته شده.
    فکر کنم برای قسمت دوم باید به thread ها{نخ ها} رجوع کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Masoome_das
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    199

    نقل قول: نمایش یک Background در MID فرم

    سلام
    با این کد مشکلم حل شد گذاشتم که بقیه دوستان هم بتوانند استفاده کنند با کمک این دستورات کد در لود فرم Mdi نوشته می شود می توان رنگ یا تصویر زمینه فرم را تغییر داد

    privatevoid Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    MdiClient ctlMDI;
    //' Loop through all of the form's controls looking
    //' for the control of type MdiClient.
    foreach (Control ctl inthis.Controls)
    {
    try
    {
    // Attempt to cast the control to type MdiClient.
    ctlMDI = (MdiClient)ctl;
    // Set the BackColor of the MdiClient control.
    ctlMDI.BackColor = this.BackColor;
    }
    catch (InvalidCastException exc)
    {
    // Catch and ignore the error if casting failed.
    }
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: نمایش یک Background در MID فرم

    چگونه می توانیم در یک MID فرم یک عکس نمایش داد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: نمایش یک Background در MID فرم

    اینجا پیدا کردم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: نمایش یک Background در MID فرم

    رویداد Form1_MdiChildActivate و همچنین this.MdiChildren را بررسی کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: نمایش یک Background در MID فرم

    بعد از قرار دادن عکس پس زمینه سرعت برنامه بطور چشمگیری کاهش پیدا میکنه
    چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •