نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارسال آرايه با طول متغيير به عنوان پارامتر به برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    ارسال آرايه با طول متغيير به عنوان پارامتر به برنامه

    با سلام
    دوستان من يه آرايه دارم كه طولش متغيره و توسط ماربر مشخص ميشه ، حالا مي خواهم هر سلول از اين آرايه را به عنوان پارامتر به يك تابع بفرستم سوال اينجاست كه در ابتدا نمي دانم طول آرايه چنده كه براي تابع پارامتر ورودي تعريف كنم .
    لطفا راهنمايي كنيد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: ارسال آرايه با طول متغيير به عنوان پارامتر به برنامه

    با دستور count می تونی بدست بیاری مگر اینکه منظورت چیز دیگری باشد.

    Dim str() As String = {"a", "b", "c", "d", "e"}
    MsgBox(str.Count())

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: ارسال آرايه با طول متغيير به عنوان پارامتر به برنامه

    نه دوست عزيز منظور من اينه كه يه آرايه دارم كه بايد به عنوان ورودي به به يك تابع فرستاده بشه ولي لين آرايه با توجه به ورودي كاربر redim شده و طولش عوض ميشه حالا مي خواهم بدانم چطور اين آرايه را به تابع ارجاع بدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: ارسال آرايه با طول متغيير به عنوان پارامتر به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط f_g1348 مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان من يه آرايه دارم كه طولش متغيره و توسط ماربر مشخص ميشه ، حالا مي خواهم هر سلول از اين آرايه را به عنوان پارامتر به يك تابع بفرستم سوال اينجاست كه در ابتدا نمي دانم طول آرايه چنده كه براي تابع پارامتر ورودي تعريف كنم .
    لطفا راهنمايي كنيد
    ببین این به کارت میاد البته خودم نخوندمش فقط برات سرچ کردم موفق باشی./

    http://weblogs.asp.net/eporter/archi.../07/22943.aspx

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: ارسال آرايه با طول متغيير به عنوان پارامتر به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط f_g1348 مشاهده تاپیک
    نه دوست عزيز منظور من اينه كه يه آرايه دارم كه بايد به عنوان ورودي به به يك تابع فرستاده بشه ولي لين آرايه با توجه به ورودي كاربر redim شده و طولش عوض ميشه حالا مي خواهم بدانم چطور اين آرايه را به تابع ارجاع بدم
    واضح نیست چی می خواهی. شما آرایه رو با هر طولی می تونی به تابع مورد نظرت ارسال کنی و اگه طولش مهمه می تونی قبلش طولش رو بدست بیاری و براساس طولی که داره تصمیم مناسب رو اتخاذ کنید. مثلا از حلقه for با تعداد دفعات تکرار به اندازه طول آرایه استفاده کنی.

    بگو شرایط تابعی که داری به چه صورت هست و دقیقا چی می خواهی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: ارسال آرايه با طول متغيير به عنوان پارامتر به برنامه

    من تو برنامم كلا دوتا آرايه دارم كه با توجه به فايل اكسل ورودي طول و عرض آرايه ها تعريف ميشه .
    تا اينجا كه مشكلي نيست ، حالا يه تابع تعريف كردم كه هر سلول از اين دو آرايه كه متناظر هم هستند را از هم كم مي كنه ، پس بايد هر دو آرايه را به عنوان ورودي به تابع ارسال كنم ، سوال من اينجاست كه چطور براي يك تابع تعداد پارامتر متغير تعريف كنم ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •