نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در تغییر خصوصیت div با jquery با تغییر موقعیت scroll

  1. #1

    Question مشکل در تغییر خصوصیت div با jquery با تغییر موقعیت scroll

    سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه
    بازم یه سوال پیش اومد گفتم اینجا بیان کنم تا عزیزان کمک کنند

    من تو تاپیک های قبلی درباره این به دست آوردن موقعیت اسکرول سوال پرسیدم و جواب هم گرفتم اما الان مشکل یه چی دیگست من می خوام مثلا وقتی موقعیت اسکرول که:

    var scrlPos;

    scrlPos = window.scrollTop();

    تو این متغییر هست (scrlPos) وقتی 0 بود div با opacity = 1 نمایش داده بشه و درغیر اینصورت 0.1 اما با شرط if جواب نداد

    لطفا ببینید میشه کاری کرد این مشکل حل بشه؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: مشکل در تغییر خصوصیت div با jquery با تغییر موقعیت scroll

    سلام
    اما با شرط if جواب نداد

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>   
      <script src="jquery-1.4.2.min.js"></script> 
      <style>
       body{height:1000px;}
      </style>
    </head> 
    <body> 
    <div id="div" style="position:absolute;top:200px">test</div>
    <script> 
    var sctop;
         $(window).scroll(function () {  
           sctop=$(this).scrollTop();
          if(sctop==0)
       {
          $("#div").css("opacity","1");
       }
       else
       {
           $("#div").css("opacity","0.1");
       }
        }); 
     
     
    </script> 
     
    </body> 
    </html>
     

  3. #3

    نقل قول: مشکل در تغییر خصوصیت div با jquery با تغییر موقعیت scroll

    سلام

    آقا من دستور رو اینجوری تغییر دادم اما وقتی اون مقدار 0 میشه بازم opacity افزایش پیدا نمی کنه :


    if(sctop==0)
    {
    $("#div").fadeTo("fast",1);
    }
    else
    {
    $("#div").fadeTo("slow",0.1);

    }


    مشکل از کجاست؟

    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: مشکل در تغییر خصوصیت div با jquery با تغییر موقعیت scroll

    سلام
    کد را به صورت زیر بنویسید مشکل حل میشه

    if(sctop==0)
    {

    $("#div").stop().fadeTo("fast",1);
    }
    else
    {
    $("#div").stop().fadeTo("slow",0.1);

    }

    کار تابع stop غیر فعال کردن انیمیشن (همون fadeTo) قبلی است که در حال انجام هست

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •