نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار roxe77
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    143

    Thumbs down طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    سلام دوستان همونطور که تو عکس میبینین یه فاکتور داریم که میخایم توش اجناس رو وارد کنیم
    اجناس با گروه ها در جدول های جداگانه در دیتابیس هستند .
    در قسمت شرح کالا به نظر شما کاربر چطور باید کالا رو انتخاب کنه؟
    لطفا کمکم کنید.
    ممنون
    001.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار roxe77
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    143

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    اگه میشه کمکم کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    این گه چطور انتخاب بشه بسته به نظر خدتون داره. من تو برنامه ام وقتی مکان نما به سلول نام کالا یا کد کالا می رسه با زدن کلید f5 لیست کالا باز می شود و کالا مورد نظر انتخاب می شود.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار roxe77
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    143

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    چطور با اینتر توش به صورت افقی حرکت کنم؟
    و اینکه چطور واسه اون تکست باکس شرح یا کد کالا یه کدی بنویسم که اگه کد کالا نوشت اسم کالا بیاد یا اینکه به قول شما با f5 و یا دابل کلیل پنجره انتخاب کالا باز بشه!!پ

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    برای enter تو رویداد keydown دیتاگرید این کد رو بنویس

    If e.KeyCode = Keys.Enter Then SendKeys.Send("{tab}")


    برای اینکه لیست کالا با f5 یا هر کلیدی که مد نظرت هست باز بشه دستورات رو تو رویداد keydown دیتاگرید به این شکل بنویس


    If e.KeyCode = Keys.F5 Then
    ' کد برای باز شدن لیست کالا از بانک خونده می شن
    End If


    برای اینکه نام کالا بعد از ورود کد کالا در سلول مورد نظر قرار بگیره هم خیلی ساده هست. باید از دیتابیس نام کالا رو بخونی و در سلول مورد نظرت قرار بدی. برای قرار دادن مقدار در یک سلول خاص هم می تونی از دستور زیر استفاده کنی.

    DataGridView1.Item("Namekala", 1).Value = "Namekala"


    Namekala ی اول نام ستون عدد یک شماره سطر و Namekala ی دوم نام کالا هست.

    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen gh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شهر آفتاب سوزان
    پست
    159

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    من مشابه همین برنامرو دارم اجناس رو اینجوری اضافه میکنم کد کالا رو که وارد میکنم در صورت وجود اضافه میشه به لیست
    عکس پایینUntitled.jpg

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار roxe77
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    143

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    دمتون گرم !! یه جورایی درستش کردم

    فقط یه مشکل واسه حذف چی پیشنهاد میدین ؟ مثلا مثل عکس زیر تو فاکتور اگه بخواهیم گزینه دو رو حذف کنم!! واسه حذف یه باتون بزارم؟ کجا باشه ؟ بعد هم یه روش ساده ای بگین واسه شیفت دادن همه به 1 دونه بالا که جای حذفی رو بگیره!!
    002.jpg

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    یک سلول با culomn type از نوع button اضافه کن و هر وقت کاربر روی اون کلیک کرد اون سطر حذف بشه. وقتی هم حذف می شه خود به خود سطر های پاینی شیفت می شن بالا. توجه داشته باش که باید سطر رو حذف کنی نه پاک


    DataGridView1.Rows.RemoveAt(e.RowIndex)

    e.RowIndex یعنی سطر جاری

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار roxe77
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    143

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    اون کار رو انجام دادم ولی میدونی چیه وقتی با اینتر تو ستون ها حرکت میکنی روی ستون حذف هم وارد میشه ! میخام وارد نشه!! و فقط با موس کلیک بشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    مهم نیست که تو اون سلول می ره شما تو رویداد کلیک ستون حذف تون این کد رو بنویسید و قبلش چک کنید اگه تو ستون حذف قرار دارید عمل حذف انجام بشه در غیر اینصورت هر جای دیتاگرید کلیک کنید عمل حذف انجام می شه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار roxe77
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    143

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    باشه:ِی

    بعد یه چیز دیگه ولی سلیقه ای باید باشه ! به نظرتون تو این گزینه فرضا مبلغ قابل پرداخت فاکتور شد N تومان میخاییم یه مبلغ قابل پرداخت برای فاکتور درست کنیم که شامل مالیات بر ارزش افزوده + میشه، تخفیفات!! به نظرتون تخفیفات درصدی باید باشه یا مبلغی مثلا اگه طرف خواست تخفیف درصدی بده مینویسه 10 درصد و برنامه مبلغ قابل پرداخت رو محاسبه میکنه و اگه خواست تخفیف درصدی نده قیمت رو روند کنه چه کنه !! مثلا بشه 223500 که طرف 22300 قابل پرداخت بشه !!
    یعنی یه گزینه تخفیف درصدی و یه گزینه تخفیف ریالی بایستی داشته باشیم؟ اگه طرف هم تخفیف درصدی داشت و هم یه مقداری رو واسه رند کردن کم کرد بایستی چه کنه ؟
    بعد این مبلغی که کم میشه تو تراز فروش اون اجناس چه جوری تاثیر باید بزاره ؟ یعنی اون مبلغ تو فروش هر قطعه به نسبت قیمتش سهم داره ؟ یا یه چیز دیگست؟

    مردیم ها !! حسابدری که بلد نیستیم مملکته داریم؟ کاش به جای اینهمه درس معارف 1و2 و اخلاق و تاریخ اسلام و اینا 3 واحد حسابداری میدادن پاس کنیم بهتر بود ها

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    دوست عزیز این سوالات بسته به نظر خودتون و مشتریات داره. من هر دو حالت رو گذاشتم. ملاک قیمت فروش برای هر کالا مبلغ قابل پرداخت هست. پس مهم نیست تخفیف داده شده یا نه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار roxe77
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    143

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    یکم تغییرات توش دادم نظرتون چیه !! مشکلی داره؟ ولی بازم کار داره ! خوشحال میشم کمکم کنید
    003.jpg

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار roxe77
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    143

    نقل قول: طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک

    بیشتر در حالت عمومیت میگم نه مشتری !

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •