نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: excel and java or data base and java

  1. #1

    excel and java or data base and java

    با سلام
    من یک برنامه نوشتم که داده ها را از اکسل خوانده و و آنها را در یک جدول در فرم جاوا نشان می دهد کد من مثل زیر است
    while(rs.next(
    }
    string s= rs.getstring
    }
    این کد برای من یه مشکل اصلی به وجود اورده
    مشکل اینجا اگر ستونی جدیدی به اکسل اضافه بشه یا کلا بخواهم فایل جدید وارد برنامه کنم مجبور هستم دوباره کد رو عوض کنم
    سوال اول:راهی وجود داره بدون اینکه سطر به سطر داده ها را از دیتابس خونده بشه بعد در جدول نمایش داده بشه داده ها همه با هم به صورت یکجا وارد جدول بشه یا بصورت یک جا وارد یک آرایه بشه
    دوم :
    دستوری در جاوا هست که بتونه تعداد ستونهای یک دیتا بسی که بهش متصل شده ایم رو برای ما بر گردونه
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: excel and java or data base and java

    نقل قول نوشته شده توسط ail722 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من یک برنامه نوشتم که داده ها را از اکسل خوانده و و آنها را در یک جدول در فرم جاوا نشان می دهد کد من مثل زیر است
    while(rs.next(
    }
    string s= rs.getstring
    }
    این کد برای من یه مشکل اصلی به وجود اورده
    مشکل اینجا اگر ستونی جدیدی به اکسل اضافه بشه یا کلا بخواهم فایل جدید وارد برنامه کنم مجبور هستم دوباره کد رو عوض کنم
    سوال اول:راهی وجود داره بدون اینکه سطر به سطر داده ها را از دیتابس خونده بشه بعد در جدول نمایش داده بشه داده ها همه با هم به صورت یکجا وارد جدول بشه یا بصورت یک جا وارد یک آرایه بشه
    دوم :
    دستوری در جاوا هست که بتونه تعداد ستونهای یک دیتا بسی که بهش متصل شده ایم رو برای ما بر گردونه
    با تشکر
    با کلاس ResultSetMetaData کار کن

    public void sample() throws SQLException {
    Connection connection = DriverManager.getConnection("url");
    PreparedStatement preparedStatement = connection.prepareStatement("sql command");
    ResultSet resultSet = preparedStatement.executeQuery();
    ResultSetMetaData metaData = resultSet.getMetaData();
    for (int i=0; i<metaData.getColumnCount(); i++) {
    System.out.println("metaData.getColumnName(i) = " + metaData.getColumnName(i));
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: excel and java or data base and java

    javaphantom با تشکر از راهنمایی شما
    این روش اتصال فکر کنم به درایور مخصوص آن بانک اصلاعاتی نیاز داشته باشه من از طریق odbc متصل نشدم برای اکسل هم این روش کار امد هست؟
    اگه کدی داری که با اکسل کار کنه برای اتصال به اکسل و آوردن آن در جاوا برام بنویسید خیلی خیلی متشکر از لطف شما و حس مسئولیت پذیری شما

  4. #4

    نقل قول: excel and java or data base and java

    من که نفهمیدم از دیتا بیس استفاده می کنی یا از فایل اکسل بالاخره ولی اگه از فایل اکسل می خوای بخونی API وجود داره به اسم jExcelAPI که می تونی فایل های اکسل رو یکجا بخونی


    import java.io.File;
    import java.util.Date;
    import jxl.*;

    ...

    Workbook workbook = Workbook.getWorkbook(new File("myfile.xls"));

    خوندن sheet

    Sheet sheet = workbook.getSheet(0);


    هر فایل اکسلی حتی اگر هم تغییر کنه می تونی کامل بخونی نیاز به عوض کردن کد هم نیست
    http://jexcelapi.sourceforge.net/

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: excel and java or data base and java

    نقل قول نوشته شده توسط ail722 مشاهده تاپیک
    javaphantom با تشکر از راهنمایی شما
    این روش اتصال فکر کنم به درایور مخصوص آن بانک اصلاعاتی نیاز داشته باشه من از طریق odbc متصل نشدم برای اکسل هم این روش کار امد هست؟
    اگه کدی داری که با اکسل کار کنه برای اتصال به اکسل و آوردن آن در جاوا برام بنویسید خیلی خیلی متشکر از لطف شما و حس مسئولیت پذیری شما
    کدی که من برات نوشتم یک sample بود کاملا ناقص هست. من فقط خواستم بهت نشون بدم که باکلاس metadata چه جوری کار کردم همین.

    خوب برای هر database معمولا یک driver‌هست. حتا برای excel اما خوب برای excel می تونی از odbc هم استفاده کنی.

    کلی کد هست که چه جوری این کار رو بکنی فقط کافی توی گوگل یک جستجو بکنی.

  6. #6

    نقل قول: excel and java or data base and java

    سلام مشكل من همين api هست نمي تونم پيداش كنم http://jexcelapi.sourceforge.net/

    من روش كارم به اين صورت هست contorol panel-administrator-odbc اون جا فايل اكسل رو انتخاب مي كنم بعدش توي جاوا بهش وصل مي شم مي خام ببينم مي شه وقاتي از اين طريق وصل مي شم از metadata استفاده كنم در ضمن اگه api excel رو داري برام ايمل كن چون من نمي تونم پيداش كنم و طريقه كار اونر وهم بلد نيستم
    ho_gh_722@yahoo.com

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: excel and java or data base and java

    نقل قول نوشته شده توسط ail722 مشاهده تاپیک
    سلام مشكل من همين api هست نمي تونم پيداش كنم http://jexcelapi.sourceforge.net/

    من روش كارم به اين صورت هست contorol panel-administrator-odbc اون جا فايل اكسل رو انتخاب مي كنم بعدش توي جاوا بهش وصل مي شم مي خام ببينم مي شه وقاتي از اين طريق وصل مي شم از metadata استفاده كنم در ضمن اگه api excel رو داري برام ايمل كن چون من نمي تونم پيداش كنم و طريقه كار اونر وهم بلد نيستم
    ho_gh_722@yahoo.com
    driver نمی خواد این همه مثال توی اینترنت هست

    http://www.ehow.com/how_4810548_use-...-ms-excel.html
    http://www.roseindia.net/answers/vie...readsheet.html

  8. #8

    نقل قول: excel and java or data base and java

    مرسی از تمام دوستانی که من را راهنمایی کردن برنامه درست شد یه دنیا متشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •