نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: 50 درصد از نتیجه بدست آمده از adoquery

  1. #1

    50 درصد از نتیجه بدست آمده از adoquery

    با سلام
    دوستان عزیز ، من یه فیلد دارم به عنوان vaziyat که اطلاعات را دو جور در خودش نگه می داره.
    فعال
    غیر فعال


    بعد از کوئری گرفتن از فیلد ( مثلا تمامی جاهایی که 'فعال' = vaziyat می باشد ) .
    فرض 100 تا رکورد به دست اومد.
    تا اینجا که مشکلی نیست .
    سوال من اینجاست که چطوری 50 درصد از طرح هایی که فعال بوده را داشته باشم.
    ضمناً در صورت امکان این 50 درصد راندوم از 100 تا رکورد انتخاب بشه.

  2. #2

    نقل قول: 50 درصد از نتیجه بدست آمده از adoquery

    سلام :
    چند پیشنهاد دارم :
    چطوری 50 درصد از طرح هایی که فعال بوده را داشته باشم
    زمانی که میخوایین پرسشی رو بنویسین، از دیدگاه کسی که هیچی از اصل قضیه نمی دونه بنویسین . " طرح ها " چی هستن ؟

    راندوم از 100 تا رکورد انتخاب بشه
    رو جستجو رو بیش تر کار کنین .

    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%D8%A7%D9%87

    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%D8%A7%D9%87

    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%D9%81%DB%8C

    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%AF%D8%B1-Sql

  3. #3

    نقل قول: 50 درصد از نتیجه بدست آمده از adoquery

    منظورم همان رکورد هایی که 'فعال' = vaziyat می باشد.
    50 درصدی از 100 رکوردی که 'فعال' = vaziyat باشد.

  4. #4

    نقل قول: 50 درصد از نتیجه بدست آمده از adoquery

    این کد خطا می دهد ، حتماً اشتباهی کردم. ممکنه راهنماییم کنید




    adoquery1.Active:=false;
    adoquery1.SQL.Clear;
    adoquery1.SQL.Add('select * from nezarat order by rand() where vaziyat =''فعال'' ');
    adoquery1.Active:=true;

  5. #5

    نقل قول: 50 درصد از نتیجه بدست آمده از adoquery

    select  * from nezarat order by rand()    where vaziyat =''فعال''   '

    باید بشه :
    SELECT * FROM nezarat WHERE vaziyat LIKE ''فعال'' ORDER BY RAND()

  6. #6

    نقل قول: 50 درصد از نتیجه بدست آمده از adoquery

    از وقتی که گذاشتید ممنونم ،ولی باز هم جواب نمی ده.
    مثل این که باید بیخیال شم.
    باز هم ممنون

  7. #7

    نقل قول: 50 درصد از نتیجه بدست آمده از adoquery

    ولی باز هم جواب نمی ده.
    چی جواب نمیده ؟
    یکم توضیح بیشتر از شما کمک زیادی به راه حل داره .

  8. #8

    نقل قول: 50 درصد از نتیجه بدست آمده از adoquery

    با اولی خطالی زیر را می دهد

    1.JPG

    با دومی خطای زیر را می دهد
    2.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله mf4arman24 : شنبه 10 اردیبهشت 1390 در 21:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •