نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فولدر تو در تو

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار "juggle"
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    ناکجا آباد
    پست
    44

    Question فولدر تو در تو

    چطوری میتونم بیش از 19 تا فولدر تو در تو درست کنم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار alishademan
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    80

    نقل قول: فولدر تو در تو


    [-u8ooooooooooooooooooo

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: فولدر تو در تو

    Private Declare Function SHCreateDirectoryEx Lib "shell32" Alias "SHCreateDirectoryExA" (ByVal hwnd As Long, ByVal pszPath As String, ByVal psa As Any) As Long
    Private Sub Form_Load()
    SHCreateDirectoryEx Me.hwnd, "c:\1\2\3\4\5\6\7\8\9\10\11\12\13\14\15\16\17\18\1 9\20\21\22\23\24\25\26\27\28\29", ByVal 0&
    End Sub
    اینم 29 فولدر تو در تو دیگه چی ؟ تشکر یادت نره

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار "juggle"
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    ناکجا آباد
    پست
    44

    نقل قول: فولدر تو در تو

    من منظورم با دستو MkDir هست؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: فولدر تو در تو

    می تونی این جوری استفاده کنی

    mkdir "c:/ali"
    mkdir "c:/ali/reza"
    mkdir "c:/ali/reza/ilad"
    mkdir ..........

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: فولدر تو در تو

    Private Sub Command1_Click()
    b = "c:\"
    For a = 1 To 30
    b = b & a & "\"
    MkDir (b)
    Next
    End Sub
    ببین سعی کن از api استفاده کنی بهتره ولی انم میزارم چون خواستی موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: فولدر تو در تو

    سلام دوستان عزیز .
    Private Declare Function MakeSureDirectoryPathExists Lib "imagehlp.dll" (ByVal lpPath As String) As Long

    Private Sub Form_Load()
    MakeSureDirectoryPathExists "c:\1\2\3\4\5\6\7\8\9\10\11\12\13\14\15\16\17\18\1 9\"
    End Sub

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •